Tukaj si:

Zemljišče (6)

Prodamo gradbeno zemljišče velikosti 1997m2 v Prodolu, vasi, ki se nahaja med Pulom in Barbanom. Zemljišče se nahaja na mirni lokaciji in nudi očarljiv pogled na zelenje, ki ga obdaja. Na zemljišču je tudi nepremičnina z možnostjo priklopa na elektriko in telefonijo (predvidena je tudi napeljava optičnega kabla) in je v postopku pridobivanja posebnih pogojev in parcelacije. Zemljišče ima asfaltno cesto, dostop do elektrike in vode, nahaja pa se na samem robu gradbenega območja, kar dodatno zagotavlja zasebnost pred prenatrpanimi naseljenimi območji. Za vsa dodatna vprašanja in ogled nas kontaktirajte.
Prodamo gradbeno zemljišče velikosti 1313m2 v Prodolu, vasi, ki se nahaja med Pulom in Barbanom. Zemljišče se nahaja na mirni lokaciji in nudi očarljiv pogled na zelenje, ki ga obdaja. Na zemljišču je tudi nepremičnina z možnostjo priklopa na elektriko in telefonijo (predvidena je tudi napeljava optičnega kabla) in je v postopku pridobivanja posebnih pogojev in parcelacije. Zemljišče ima asfaltno cesto, dostop do elektrike in vode, nahaja pa se na samem robu gradbenega območja, kar dodatno zagotavlja zasebnost pred prenatrpanimi naseljenimi območji. Za vsa dodatna vprašanja in ogled nas kontaktirajte.
Prodamo gradbeno zemljišče velikosti 846m2 v Šajinih, mirnem predelu v bližini Barbana. Zemljišče se nahaja ob asfaltni cesti, ki omogoča idealen dostop neposredno do parcele. Zemljišče je v rahlem naklonu, pravilnih oblik in obdano s suhozidi, zaradi česar je idealen kraj za gradnjo družinske hiše, koče ali počitniške hiše. Poleg tega je na zemljišču voda, elektrika pa je hitro dostopna, saj je speljana tik ob nepremičnini. Če se vam 846 m2 ne zdi dovolj, je možno odkupiti tudi sosednjo parcelo in tako imeti skupaj 1691 m2 zemljišča. Zgradite lahko nizkoenergijsko počitniško hišo z bazenom (narejeni so 3D načrti) za najem ali kot vaš osebni oddih. Izdano je gradbeno dovoljenje, kar bodočemu lastniku vsekakor olajša del dela. Za vsa dodatna vprašanja in informacije nas kontaktirajte.
Prodamo prostorno gradbeno zemljišče 1246m2 v občini Svetvinčenat, območje Cukrići. Parceli sta pravokotne oblike, razdeljeni na 2 k.č. Zemljišče je v celoti ograjeno in ima urejen dovoz. Nahaja se na robu gradbenega območja, kar bodočemu lastniku zagotavlja popoln mir in zasebnost. Zemljišče je idealno za gradnjo družinske hiše ali kot naložba za gradnjo počitniške hiše v srcu Istre. Zemljišče se nahaja v bližini vseh pomembnih destinacij istrske regije, zaradi česar je idealno za tiste, ki želijo raziskati čudovite plaže, zgodovinske spomenike in bogato kulturno dediščino. Za vse dodatne informacije in ogled nas kontaktirajte.
Prodamo gradbeno zemljišče v manjšem kraju blizu Žminja. Zemljišče za prodajo je sestavljeno iz dostopne ceste, ki vodi neposredno do vhoda v gradbeno parcelo. Parcela je skupaj z dovozno potjo v lasti 1000m2, od tega je po elaboratu 600m2 gradbenega zemljišča. Idealno za gradnjo stanovanjskega objekta, kot je samostojna hiša / počitniška hiša. Vsi potrebni objekti se nahajajo v bližini zemljišča, Žminj pa je oddaljen le 5 minut vožnje. Idealna priložnost za investicijo. Za vsa dodatna vprašanja in oglede smo vam na voljo.
Vendiamo terreno agricolo con casa registrata vicino a Rovigno, villaggio Španidiga. La casa di 30 mq è legalizzata e ha un permesso d'uso. La possibilità di riqualificare la casa con una superficie abitabile totale di 120 mq. Terreno con una superficie di 11820 mq e con 108 giovani ulivi, adatto per OPG e olivicoltura. C'è acqua ed elettricità sulla proprietà e un accesso fisso. Circondato da muro a secco su tre lati. 1 km dalla strada principale, 2,5 km dal mare. Per ulteriori domande e un tour, non esitate a contattarci.
Ne najdeš tega, kar iščeš? Shrani to iskanje!
© 2024 NEKRETNINE1.PRO
Web by: NEON STUDIO | Powered by: NEKRETNINE1.PRO
To spletno mesto uporablja piškotke in podobne tehnologije, da vam zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo, vključno s prilagajanjem oglaševanja in vsebine. S klikom na 'Sprejmi' sprejemate vse piškotke.