Tukaj si:

Luksuzne nepremičnine (103)

Prodamo prostorno stanovanje, ki se nahaja v 2. nadstropju novogradnje, neto uporabne površine 90m2 v Dramljah. Stanovanje se razprostira skozi celotno 2. nadstropje in je sestavljeno iz predsobe, kopalnice, dnevne sobe odprtega tipa s kuhinjo in jedilnico, treh spalnic, od katerih ima ena lastno kopalnico. Stanovanju pripadata tudi dve prostorni pokriti terasi, ki gledata na jug, ena terasa ima izhod iz dnevne sobe, druga pa iz spalnice. Stanovanju pripada tudi eno lastniško parkirno mesto na vrtu nepremičnine. Za gradnjo objekta so uporabljeni vrhunski materiali, ki jih ima bodoči lastnik možnost izbire v fazi gradnje. Navedena prodajna cena se nanaša na nakup stanovanja v fazi gradnje in znaša 3.500€/m2. Predviden zaključek del je poletje 2025. Nepremičnina se nahaja v mirni ulici v Dramljah, v neposredni bližini morja, plaže in promenade, ki povezuje crikveniško riviero. Nepremičnina vredna pozornosti, idealna za celoletno družinsko življenje ali kot naložba za turizem. Za vsa dodatna vprašanja in informacije nas kontaktirajte.Prodamo prostorno stanovanje, ki se nahaja v 2. nadstropju novogradnje, neto uporabne površine 90m2 v Dramljah. Stanovanje se razprostira skozi celotno 2. nadstropje in je sestavljeno iz predsobe, kopalnice, dnevne sobe odprtega tipa s kuhinjo in jedilnico, treh spalnic, od katerih ima ena lastno kopalnico. Stanovanju pripadata tudi dve prostorni pokriti terasi, ki gledata na jug, ena terasa ima izhod iz dnevne sobe, druga pa iz spalnice. Stanovanju pripada tudi eno lastniško parkirno mesto na vrtu nepremičnine. Za gradnjo objekta so uporabljeni vrhunski materiali, ki jih ima bodoči lastnik možnost izbire v fazi gradnje. Navedena prodajna cena se nanaša na nakup stanovanja v fazi gradnje in znaša 3.500€/m2. Predviden zaključek del je poletje 2025. Nepremičnina se nahaja v mirni ulici v Dramljah, v neposredni bližini morja, plaže in promenade, ki povezuje crikveniško riviero. Nepremičnina vredna pozornosti, idealna za celoletno družinsko življenje ali kot naložba za turizem. Za vsa dodatna vprašanja in informacije nas kontaktirajte.
Prodamo prostorno stanovanje, ki se nahaja v 1. nadstropju novogradnje, 126m2 v Dramljah. Stanovanje se razprostira skozi celotno 1. nadstropje in je sestavljeno iz predsobe, kopalnice, dnevne sobe odprtega tipa s kuhinjo in jedilnico, treh spalnic, od katerih imata dve lastni kopalnici. Stanovanju pripadata tudi dve prostorni pokriti terasi, ki gledata na jug, ena terasa ima izhod iz dnevne sobe, druga pa iz spalnice. Stanovanju pripada tudi eno lastniško parkirno mesto na vrtu nepremičnine. Za gradnjo objekta so uporabljeni vrhunski materiali, ki jih ima bodoči lastnik možnost izbire v fazi gradnje. Navedena prodajna cena se nanaša na nakup stanovanja v fazi gradnje in znaša 3.500€/m2. Predviden zaključek del je poletje 2025. Nepremičnina se nahaja v mirni ulici v Dramljah, v neposredni bližini morja, plaže in promenade, ki povezuje crikveniško riviero. Nepremičnina vredna pozornosti, idealna za celoletno družinsko življenje ali kot naložba za turizem. Za vsa dodatna vprašanja in informacije nas kontaktirajte.
Prodamo dvoetažno stanovanje velikosti 152m2 v novogradnji v Dramljah. Stanovanje se razteza v dveh etažah in je sestavljeno iz predsobe, stopnišča, kopalnice, odprte dnevne sobe, kuhinje in jedilnice, ene spalnice in pokrite terase, ki je obrnjena na jug v spodnji etaži. Nato notranje stopnišče vodi v zgornjo etažo, ki je sestavljena iz hodnika, dveh prostornih spalnic, kopalnice, dodatne dnevne sobe oziroma sobe za druženje ter balkona, ki je vedno obrnjen proti jugu. Stanovanju pripada tudi eno lastniško parkirno mesto na vrtu nepremičnine. Za gradnjo objekta so uporabljeni vrhunski materiali, ki jih ima bodoči lastnik možnost izbire v fazi gradnje. Navedena prodajna cena se nanaša na nakup stanovanja v fazi gradnje in znaša 3.500€/m2. Predviden zaključek del je poletje 2025. Nepremičnina se nahaja v mirni ulici v Dramljah, v neposredni bližini morja, plaže in promenade, ki povezuje crikveniško riviero. Nepremičnina vredna pozornosti, idealna za celoletno družinsko življenje ali kot naložba za turizem. Za vsa dodatna vprašanja in informacije nas kontaktirajte.
Prodamo dvoetažno stanovanje velikosti 120m2 v novogradnji v Dramljah. Stanovanje obsega dve etaži in je sestavljeno iz predsobe, kopalnice, dnevne sobe odprtega tipa, kuhinje in jedilnice ter prostorne terase obrnjene na jug v spodnji etaži. Nato se po notranjem stopnišču povzpnemo v zgornje nadstropje, ki je sestavljeno iz hodnika, dveh prostornih spalnic, kopalnice in balkona na južni strani. Stanovanju pripada tudi eno lastniško parkirno mesto na vrtu nepremičnine. Za gradnjo objekta so uporabljeni vrhunski materiali, ki jih ima bodoči lastnik možnost izbire v fazi gradnje. Navedena prodajna cena se nanaša na nakup stanovanja v fazi gradnje in znaša 3.500€/m2. Predviden zaključek del je poletje 2025. Nepremičnina se nahaja v mirni ulici v Dramljah, v neposredni bližini morja, plaže in promenade, ki povezuje crikveniško riviero. Nepremičnina vredna pozornosti, idealna za celoletno družinsko življenje ali kot naložba za turizem. Za vsa dodatna vprašanja in informacije nas kontaktirajte.
Prodamo stanovanje v pritličju moderne novogradnje v Puli. Stanovanje velikosti 55 m2 obsega predsobo, spalnico, kopalnico, dnevno sobo odprtega tipa s kuhinjo in jedilnico, od koder je izhod na pokrito teraso in vrt z bazenom velikosti 35 m2. Stanovanje je zelo udobno, prostorno in polno naravne svetlobe. Nepremičnini pripada tudi shramba 3m2 in eno parkirno mesto. Stanovanje je opremljeno z inverter klimatsko napravo, ogrevanjem na toplotno črpalko, talnim gretjem, dvojnimi okni, alu stavbnim pohištvom. To čudovito stanovanje se nahaja izven mestnega vrveža, središče Pule pa je tako blizu in lahko dostopno. Vse, kar potrebujete za udobno življenje, je na dosegu roke, samo stanovanje pa ponuja številne ugodnosti, zaradi katerih je idealno za celoletno bivanje ali kot naložba za turistični najem. Oddaljenosti od vsebine: - Pineta Park se nahaja pred stavbo in je idealen za sprehode ali vadbo v ločenem prostoru z rekreacijskimi napravami. - Postaja javnega prometa, tj. mestnih avtobusov, se nahaja le 290 m od objekta - Do čudovite mestne rive vas loči 2,3 km, medtem ko je najbližja plaža oddaljena 4 km - Šola je oddaljena 1,5 km, vrtec pa 280 m - Središče Pule je skupaj s številnimi zgodovinskimi znamenitostmi oddaljeno le 1,1 km, letališče pa 8,4 km. Za vse dodatne informacije in ogled nas kontaktirajte.
Prodamo stanovanje v pritličju 87 m2 z vrtom v novogradnji. Nepremičnina je trenutno v izgradnji in se nahaja na zaželeni lokaciji za bivanje: blizu morja, plaže in vseh potrebnih vsebin za celoletno bivanje ali za bivanje v poletnih mesecih. Zato je ta nepremičnina s sodobnim dizajnom in fantastično lokacijo idealna za bivanje ali kot naložbo. Stanovanje obsega predprostor, odprto zasnovano kuhinjo z jedilnico in dnevno sobo z izhodom na pokrito teraso s pogledom na morje, dve spalnici, kopalnico in dodatni WC. Stanovanju pripada tudi eno parkirno mesto pred stavbo in shramba. Gradnja se je pričela leta 2023 in v sedanji gradbeni fazi imajo novi lastniki možnost izbire mizarstva, sanitarne keramike, keramike in podobno, da bi kar se da dopolnili lasten dom. Za vse dodatne informacije in ogled nepremičnine nas lahko kontaktirate.
Prodamo stanovanje v pritličju 87 m2 z vrtom v novogradnji. Nepremičnina je trenutno v izgradnji in se nahaja na zaželeni lokaciji za bivanje: blizu morja, plaže in vseh potrebnih vsebin za celoletno bivanje ali za bivanje v poletnih mesecih. Zato je ta nepremičnina s sodobnim dizajnom in fantastično lokacijo idealna za bivanje ali kot naložbo. Stanovanje obsega predprostor, odprto zasnovano kuhinjo z jedilnico in dnevno sobo z izhodom na pokrito teraso s pogledom na morje, dve spalnici, kopalnico in dodatni WC. Stanovanju pripada tudi eno parkirno mesto pred stavbo in shramba. Gradnja se je pričela leta 2023 in v sedanji gradbeni fazi imajo novi lastniki možnost izbire mizarstva, sanitarne keramike, keramike in podobno, da bi kar se da dopolnili lasten dom. Za vse dodatne informacije in ogled nepremičnine nas lahko kontaktirate.
Prodamo stanovanje na 2. nadstropje s skupno površino 91m2. Nepremičnina je trenutno v gradnji in se nahaja na zaželeni lokaciji za bivanje: blizu morja, plaže in vseh potrebnih vsebin za celoletno bivanje ali za bivanje v poletnih mesecih. Zato je ta nepremičnina s sodobnim dizajnom in fantastično lokacijo idealna za bivanje ali kot naložbo. Stanovanje obsega predsobo, odprto zasnovano kuhinjo z jedilnico in dnevno sobo z izhodom na pokrito teraso s pogledom na morje, dve spalnici, kopalnico in dodatni WC. Stanovanju pripadata dve parkirni mesti pred stavbo in shramba. Gradnja se je pričela leta 2023 in v trenutni gradbeni fazi imajo novi lastniki možnost izbire mizarstva, sanitarne keramike, keramike in podobno, da bi kar se da dopolnili lasten dom. Za vse dodatne informacije in ogled nepremičnine nas lahko kontaktirate.
Prodamo stanovanje v 1. nadstropju 59m2 v novogradnji. Nepremičnina je trenutno v izgradnji in se nahaja na zaželeni lokaciji za bivanje: blizu morja, plaže in vseh potrebnih vsebin za celoletno bivanje ali za bivanje v poletnih mesecih. Zato je ta nepremičnina s sodobnim dizajnom in fantastično lokacijo idealna za bivanje ali kot naložbo. Stanovanje obsega predprostor, odprto zasnovano kuhinjo z jedilnico in dnevno sobo z izhodom na pokrito teraso s pogledom na morje, dve spalnici, kopalnico in dodatni WC. Stanovanju pripada tudi eno parkirno mesto pred stavbo in shramba. Gradnja se je pričela leta 2023, v trenutni fazi gradnje pa imajo novi lastniki možnost izbire mizarstva, sanitarne keramike, keramike in podobno, da bi kar se da dopolnili lasten dom. Za vse dodatne informacije in ogled nepremičnine nas lahko kontaktirate.
Prodamo stanovanje v pritličju 109 m2 z vrtom v novogradnji. Nepremičnina je trenutno v gradnji in se nahaja na zaželeni lokaciji za bivanje: v bližini morja, plaže in vseh potrebnih vsebin za celoletno bivanje ali bivanje v poletnih mesecih. Zato je ta nepremičnina s sodobnim dizajnom in fantastično lokacijo idealna za bivanje ali kot naložbo. Stanovanje obsega predprostor, odprto kuhinjo z jedilnico in dnevno sobo z izhodom na pokrito teraso s pogledom na morje, dve spalnici, kopalnico in dodatni WC. Stanovanju pripada tudi eno parkirno mesto pred stavbo in shramba. Gradnja se je začela 2023. in v trenutni fazi gradnje imajo novi lastniki možnost izbire stavbnega pohištva, sanitarne keramike, keramike in podobno, da bi kar se da dopolnili lasten dom. Za vse dodatne informacije in ogled nepremičnine nas lahko kontaktirate.
Prodamo stanovanje v pritličju 102m2 z vrtom v novogradnji. Nepremičnina je trenutno v gradnji in se nahaja na zaželeni lokaciji za bivanje: blizu morja, plaže in vseh potrebnih vsebin za celoletno bivanje ali za bivanje v poletnih mesecih. Zato je ta nepremičnina s sodobnim dizajnom in fantastično lokacijo idealna za bivanje ali kot naložbo. Stanovanje obsega predsobo, odprto zasnovano kuhinjo z jedilnico in dnevno sobo z izhodom na pokrito teraso s pogledom na morje, dve spalnici, kopalnico in dodatni WC. Stanovanju pripada tudi eno parkirno mesto pred stavbo in shramba. Gradnja se je pričela leta 2023 in v trenutni gradbeni fazi imajo novi lastniki možnost izbire mizarstva, sanitarne keramike, keramike in podobno, da bi kar se da dopolnili lasten dom. Za vse dodatne informacije in ogled nepremičnine nas lahko kontaktirate.
Prodamo dvosobno stanovanje v Crikvenici, ki je sestavljeno iz predsobe, dnevne sobe povezane s kuhinjo in izhodom na ložo, ene spalnice, kopalnice in galerije nad dnevno sobo 10 m2, ki lahko uporabiti kot dodatno spalnico. Z lože je delni pogled na morje, spalnica in kuhinja pa gledata na zelenico. Oddaljenost od plaže in centra mesta je približno 5 minut hoje. Stavba je novejše gradnje in v potresih ni bila poškodovana. Stanovanje je prijetno in lepo vzdrževano, prodaja se v celoti opremljeno in je kot tako pripravljeno za takojšnjo uporabo. Zaradi lokacije je nepremičnina idealna za stalno bivanje ali kot naložba za turistični najem. Vgrajena so bila tudi kvalitetna alu okna in klima. Pred in za objektom je brezplačno parkirišče, ki pripada najemnikom. Za vse dodatne informacije in ogled nas lahko kontaktirate.
Prodamo 100m2 veliko stanovanje v pritličju novogradnje v Banjolah, Volme. Stanovanje obsega predprostor, dnevno sobo odprtega tipa, kuhinjo in jedilnico z izhodom na teraso in vrt, tri spalnice, dve kopalnici, WC za goste in shrambo/pralnico. Na voljo sta tudi dve parkirni mesti, stanovanje pa je opremljeno z avtomatiziranim varnostnim sistemom in talnim ogrevanjem za uživanje v rahlo svežih sredozemskih večerih. Vse je narejeno v sozvočju s sodobnimi tehnologijami, tako da prostor deluje po vaših željah. Kvalitetna novogradnja s skupno 6 stanovanji ima na voljo/prodaja tudi manjše stanovanjske enote. Posebnosti nepremičnine so zagotovo bližina vseh dobrin, odlična prometna infrastruktura, bližina avtoceste in letališča Pula, možnost prilagoditve notranjosti vašim željam, neposredna bližina plaže in naravnega parka Kamenjak. Idealna priložnost za investicijo ali za celoletno družinsko življenje in bivanje v poletnih mesecih. Nepremičnine v sistemu DDV, s čimer je kupec oproščen plačila davka na promet nepremičnin. Za vsa dodatna vprašanja in ogled nas kontaktirajte.
Prodamo stanovanje v 1. nadstropju v novogradnji s površino 122m2 v Crikvenici. Bivalni del stanovanja obsega predprostor, dnevno sobo s kuhinjo in jedilnico, WC, pokrito teraso, kopalnico in tri spalnice, od katerih ima ena lastno kopalnico in ložo. Stanovanju pripadata dve parkirni mesti pred stavbo. Kakovostna gradnja, protivlomna in protipožarna vrata, vrhunski materiali in zaključna dela so zagotovilo za udobno bivanje v tej nepremičnini. Odlična lokacija, ki je dobro povezana s centrom Crikvenice, urejenimi plažami, trgovinami in ostalimi objekti. Do morja je le 5 minut lahke hoje. Investitor v sistemu DDV, ki kupca oprošča plačila davka na promet nepremičnin. Kvalitetna novogradnja, idealna investicija za celoletno bivanje ali za turistični najem. Za vsa dodatna vprašanja in ogled nepremičnine nas lahko kontaktirate.
Prodamo penthouse v novogradnji površine 110m2 v Crikvenici. Bivalni del stanovanja obsega predprostor, dnevno sobo s kuhinjo in jedilnico, WC, pokrito teraso, kopalnico in tri spalnice, od katerih ima ena lastno kopalnico in ložo. Stanovanju pripadata dve parkirni mesti pred stavbo. Kakovostna gradnja, protivlomna in protipožarna vrata, vrhunski materiali in zaključna dela so zagotovilo za udobno bivanje v tej nepremičnini. Odlična lokacija, ki je dobro povezana s centrom Crikvenice, urejenimi plažami, trgovinami in ostalimi objekti. Do morja je le 5 minut lahke hoje. Investitor v sistemu DDV, ki kupca oprošča plačila davka na promet nepremičnin. Kvalitetna novogradnja, idealna investicija za celoletno bivanje ali za turistični najem. Za vsa dodatna vprašanja in ogled nepremičnine nas lahko kontaktirate.
V mirnem naselju blizu Poreča, le 4 km od morja, se prodaja novo stanovanje v gradnji. To pritlično stanovanje ponuja skupno površino 96,56 m2, skupaj s teraso 15,63 m2, kjer bo nameščen jacuzzi. Sestavljen je iz prostorne dnevne sobe, povezane s kuhinjo in jedilnico, hodnika, kopalnice, ločenega WC-ja in treh spalnic, vključno z glavno spalnico z lastno kopalnico. Stanovanju pripada tudi očarljiv vrt cca 150 m2 in shramba 7,51 m2. To novo stanovanje je odlična priložnost za lastništvo modernega in udobnega bivalnega prostora na mirni lokaciji v bližini Poreča. S svojo prostorno razporeditvijo, dobro zasnovano opremo in bližino morja obljublja udoben življenjski slog bodočim prebivalcem. Za vse dodatne informacije in ogled nepremičnine nas lahko kontaktirate.
V mirnem naselju blizu Poreča, le 4 km od morja, se prodaja novo stanovanje v gradnji. To pritlično stanovanje ponuja skupno površino 96,56 m2, skupaj s teraso 15,63 m2, kjer bo nameščen jacuzzi. Sestavljen je iz prostorne dnevne sobe, povezane s kuhinjo in jedilnico, hodnika, kopalnice, ločenega WC-ja in treh spalnic, vključno z glavno spalnico z lastno kopalnico. Stanovanju pripada tudi očarljiv vrt cca 150 m2 in shramba 7,51 m2. To novo stanovanje je odlična priložnost za lastništvo modernega in udobnega bivalnega prostora na mirni lokaciji v bližini Poreča. S svojo prostorno razporeditvijo, dobro zasnovano opremo in bližino morja obljublja udoben življenjski slog bodočim prebivalcem. Za vse dodatne informacije in ogled nepremičnine nas lahko kontaktirate.
V mirnem naselju blizu Poreča, le 4 km od morja, se prodaja novo stanovanje v gradnji. To stanovanje v pritličju nudi skupno površino 93,32 m2, skupaj s teraso 14,95 m2. Sestavljen je iz prostorne dnevne sobe, povezane s kuhinjo in jedilnico, hodnika, kopalnice, ločenega WC-ja in treh spalnic, vključno z glavno spalnico z lastno kopalnico. Stanovanju pripada tudi očarljiv vrt cca 100 m2, ki bo vključeval bazen in pokrito teraso. Dodatno se v kleti objekta nahaja shramba v izmeri 7,51 m2. To novo stanovanje je odlična priložnost za lastništvo modernega in udobnega bivalnega prostora na mirni lokaciji v bližini Poreča. S svojo prostorno razporeditvijo, dobro zasnovano opremo in bližino morja obljublja udoben življenjski slog bodočim prebivalcem. Za vse dodatne informacije in ogled nepremičnine nas lahko kontaktirate.
Prodamo luksuzno novogradnjo s panoramskim pogledom na morje na mirni lokaciji, v bližini neprometne slepe ulice. Vila je sestavljena iz pritličja in nadstropja. V pritličju je predsoba, dnevna soba, kuhinja z jedilnico in kopalnica. Notranje stopnišče vodi v prvo nadstropje, kjer so tri spalnice, vsaka s svojo kopalnico. V prvem nadstropju sta dve terasi, v pritličju pa velika pokrita terasa, povezana s prostorom za sončenje in bazenom. Odprt pogled na morje krasi vsako etažo. Znotraj vrta so štiri parkirna mesta. Gradnja obsega vrhunske materiale, prvovrstno keramiko in sanitarno keramiko, protivlomna vrata, talno gretje, klimatske naprave v vseh prostorih, solarne kolektorje na strehi, električna polkna in vrhunsko PVC stavbno pohištvo, alarmni sistem in varovanje. kamere. Predviden zaključek gradnje je konec leta 2024. Nepremičnine v sistemu DDV, kupec oproščen plačila davka na promet nepremičnin. Za vse dodatne informacije in ogled nas kontaktirajte.
Prodamo luksuzno stanovanje z bazenom v novogradnji, bivalne površine 78 m2. Sestoji iz predprostora, kuhinje z jedilnico in dnevno sobo, dveh spalnic, vsaka s svojo kopalnico in teraso, WC-ja za goste. Jedilnica se odpira na veliko teraso z bazenom. Za ogrevanje in hlajenje poskrbita toplotna črpalka in klima, kar omogoča prijetno bivanje skozi celo leto. Kopalnice imajo talno ogrevanje. Takoj ob vhodu v stanovanje je dvigalo, ki nas popelje v garažo, kjer je shramba in parkirno mesto. Apartma se nahaja v luksuznem letovišču in je le 800m od centra Crikvenice, morja, plaž in vseh potrebnih objektov. Kvalitetna novogradnja, kjer je bila pozornost posvečena vsakemu detajlu zunanjosti in notranjosti. Nepremičnina zagotavlja popolno udobje in je idealna za celoletno bivanje, turistični najem ali bivanje v poletnih mesecih. Objekt ima odlično toplotno izolacijo, keramiko, kvalitetne lesene pode, alu mizarstvo, podzemno garažo, 4 bazene (se pravi, da ima vsako stanovanje svoj vrt z lastnim bazenom zaradi naklona), shrambe, kotlovnico. soba in dvigalo, ki vodi iz garaže v vsako stanovanje. Za vsa dodatna vprašanja in ogled nas lahko kontaktirate.
Nekaj ​​minut hoje od čudovitih plaž in 2 km od centra mesta se začenja gradnja novega stanovanjskega objekta. Nahaja se na mirni lokaciji, v bližini pa so trgovine, vrtec in restavracije. Prodano stanovanje se nahaja v drugem nadstropju omenjene stavbe in se razteza v dveh etažah s 151,15 m2, stanovanju pa pripada shramba v kleti in dve parkirni mesti. V prvem nadstropju stanovanja skozi hodnik vstopimo v prostorno dnevno sobo s kuhinjo in jedilnico ter dve terasi, ki sta bili ustvarjeni za lovljenje svežega zraka. V tem nadstropju sta tudi dve spalnici in dve kopalnici. Notranje stopnišče vodi v drugo nadstropje, kjer je še ena kuhinja z jedilnico, kopalnica in celo dve nepokriti terasi – vse to kot en velik prostor za druženje. Tu je svoje mesto našla še ena spalnica. Zaradi mirne lege v družinskem naselju, ki je prepoznavno tudi po turističnih zmogljivostih, vam ta nepremičnina nudi vse možnosti. Od ustvarjanja novih družinskih spominov do turističnega oddajanja v poletnih mesecih, ki bi povrnilo vloženo investicijo. Seveda, ker je gradnja v polnem teku, je to vaša priložnost, da dodate svoj pečat in izberete zaključne materiale po svojih željah. V vsakem primeru ne zamudite priložnosti! Pridite in si oglejte nepremičnino, ki je kot nalašč za udobno družinsko življenje v Rovinju, ni pa izključena tudi možnost oddaje v poletni sezoni, saj je povpraševanje po turističnih namestitvah iz leta v leto večje.
Prodamo stanovanje v 1. nadstropju manjše stanovanjske stavbe na območju Rovinja, skupne obračunske površine 90m2. Mirna in ekskluzivna soseska Rovinja, kjer prevladujejo novejše zgradbe, luksuzni apartmaji in hiše. Neposredna bližina plaže, marine in trgovin. Stanovanje v 1. nadstropju, ki mu pripadata dve parkirni mesti. Stanovanje ima odprt tloris, dnevno sobo in kuhinjo kot celoto z izhodom na prostorno teraso, dve spalnici, kopalnico, balkon. Stanovanje se prodaja po sistemu ključ v roke, mizarstvo in talne obloge, talno gretje, alu stavbno pohištvo s trojno zasteklitvijo. Predviden rok dobave stanovanja je 2025. Navedena cena velja samo v primeru nakupa stanovanja v fazi gradnje, po končani gradnji bo cena višja, zato nakup tega stanovanja predstavlja priložnost za investitorje. Apartma je od morja in plaž oddaljen le pet minut hoje. Lokacijo krasijo odlične prometne povezave in bližina vseh objektov, zaradi česar je ta nepremičnina idealna tako za stalno bivanje kot tudi za turistični najem. Začetek gradnje je 2024. Odlična priložnost za investicijo v gradbeni fazi!
Prodamo penthouse v odlični novogradnji v Šilu na otoku Krku. Stanovanje obsega hodnik, kuhinjo z jedilnico in dnevno sobo, tri spalnice in tri kopalnice. Dnevna soba in dve spalnici vodita na prostoren balkon s čudovitim razgledom. Stanovanje ima ločen vhod, pripada pa mu tudi eno parkirno mesto. Možnost izgradnje bazena. Nahaja se v drugem nadstropju nove stavbe le 140 metrov od morja in plaže. V tej fazi lahko kupec izbere materiale za opremo stanovanja. Za vse dodatne informacije in ogled nepremičnine nas lahko kontaktirate.
Ne najdeš tega, kar iščeš? Shrani to iskanje!
© 2024 NEKRETNINE1.PRO
Web by: NEON STUDIO | Powered by: NEKRETNINE1.PRO
To spletno mesto uporablja piškotke in podobne tehnologije, da vam zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo, vključno s prilagajanjem oglaševanja in vsebine. S klikom na 'Sprejmi' sprejemate vse piškotke.