Tukaj si:

Istra (101)

Prodamo prostorno luksuzno stanovanje 145m2 v bližini centra mesta s 3 balkoni in dodatno kletjo 196m2. Nahaja se na idealni lokaciji blizu centra mesta, tako da niste v središču poletne gneče, kar vam daje želeni mir, medtem ko se lahko sprehodite do centra, ki je oddaljen natanko 850m. Stanovanje je bilo leta 2021 popolnoma prenovljeno. Stanovanje se nahaja v stanovanjski stavbi s skupno 8 enotami. Stanovanje se nahaja v drugem in zadnjem nadstropju stavbe (z izjemo mansarde). Po prostorskem načrtu je možno nadstropje in obstaja pisno soglasje ostalih najemnikov objekta. Stanovanje obsega predsobo, kuhinjo in dnevno sobo, 3 spalnice in 3 kopalnice. 2 spalnici imata lastno kopalnico. Vsaka spalnica ima balkon. Celotna notranjost stanovanja je opremljena z vrhunskim pohištvom in se tako v celoti prodaja. Nekatere dodatne funkcije te nepremičnine: 1) Talno ogrevanje 2) Klimatske naprave v vsaki sobi 3) Protivlomna vrata 4) Alarmni sistem 5) Video domofon 6) Električne žaluzije Popolna priložnost za življenje v romantičnem mestu Rovinj ali idealna naložba za turistične namene. Za vsa dodatna vprašanja in ogled nepremičnine nas lahko kontaktirate.
Prodamo gradbeno zemljišče velikosti 1997m2 v Prodolu, vasi, ki se nahaja med Pulom in Barbanom. Zemljišče se nahaja na mirni lokaciji in nudi očarljiv pogled na zelenje, ki ga obdaja. Na zemljišču je tudi nepremičnina z možnostjo priklopa na elektriko in telefonijo (predvidena je tudi napeljava optičnega kabla) in je v postopku pridobivanja posebnih pogojev in parcelacije. Zemljišče ima asfaltno cesto, dostop do elektrike in vode, nahaja pa se na samem robu gradbenega območja, kar dodatno zagotavlja zasebnost pred prenatrpanimi naseljenimi območji. Za vsa dodatna vprašanja in ogled nas kontaktirajte.
Prodamo gradbeno zemljišče velikosti 1313m2 v Prodolu, vasi, ki se nahaja med Pulom in Barbanom. Zemljišče se nahaja na mirni lokaciji in nudi očarljiv pogled na zelenje, ki ga obdaja. Na zemljišču je tudi nepremičnina z možnostjo priklopa na elektriko in telefonijo (predvidena je tudi napeljava optičnega kabla) in je v postopku pridobivanja posebnih pogojev in parcelacije. Zemljišče ima asfaltno cesto, dostop do elektrike in vode, nahaja pa se na samem robu gradbenega območja, kar dodatno zagotavlja zasebnost pred prenatrpanimi naseljenimi območji. Za vsa dodatna vprašanja in ogled nas kontaktirajte.
Prodamo čudovito stanovanje velikosti 51 m2, ki se nahaja v 1. nadstropju stanovanjske stavbe v Peroju. Stanovanje obsega predprostor, dnevno sobo odprtega tipa z jedilnico in kuhinjo, ložo, dve spalnici in kopalnico. Stanovanje ponuja idealno priložnost kot naložba za turistični najem ali zasebno bivanje, saj se prodaja v celoti opremljeno in je kot tako takoj vseljivo. Nepremičnini pripada tudi eno parkirno mesto. Lastnosti nepremičnine: - Idealno za rekreativce - bližina promenade proti Fažani in kolesarskih poti. - Mirno okolje, veliko zelenja in obdano z oljčnimi nasadi. - 1,5 km oddaljenost od plaže. - Varovano parkirišče za najemnike/obiskovalce stavbe. - Bližina objektov, kot je bar na plaži Minor. - Bližina letališča Pula in vseh pomembnih turističnih cest. Za vsa dodatna vprašanja in ogled nepremičnine nas lahko kontaktirate.
Prodamo 98m2 veliko stanovanje, ki se nahaja v 1. nadstropju stanovanjske stavbe v centru Pule. To stanovanje se nahaja v stranski ulici stran od hrupa in prometa, vendar je središče Pule tako blizu in lahko dostopno, da lahko vse storite peš. Vsi pomembni objekti za življenje so na dosegu roke: vrtec, šola, trgovine, gostinski objekti in zgodovinski biseri mesta. Velika prednost te nepremičnine v primerjavi z drugimi je skupno parkirišče, ki se nahaja ob sami nepremičnini, kar v centru Pulja ni pogosto. Stanovanje obsega predsobo, dve prostorni spalnici, kopalnico, kuhinjo s shrambo/shrambo, dnevno sobo in jedilnico, pisarno in južno obrnjeno teraso. Če iščete kakovostno stanovanje v brezčasnem, a sodobnem stilu, kjer se boste lahko sprostili od vsakodnevnih izzivov in hrupa ter preživeli najlepše družinske trenutke, kot so rojstni dnevi, diplome in obletnice, bi lahko to toplo in udobno stanovanje postalo vaš novi naslov za življenje. Za vsa dodatna vprašanja in ogled nepremičnine nas lahko kontaktirate.
Prodamo tradicionalno istrsko kamnito hišo 174m2 v Valturi, blizu Ližnjana. Nepremičnina je sestavljena iz pritličja, nadstropja in mansarde, ki je dovolj visoka, da se lahko uredi kot ločen bivalni prostor. Uporabljeni so bili tradicionalni gradbeni materiali, kot sta kamen in les. Ima priključek za elektriko in vodo, asfaltirana cesta do posesti, nima mestne kanalizacije, ima greznico. Bližina številnih objektov, kot so Šandaljske jame, puljska arena, plaže in zalivi. Morje je oddaljeno le nekaj minut vožnje z avtomobilom (5 km). Ta nepremičnina je idealna naložba, tako da lahko hišo uredite po svojem okusu, bodisi za celoletno družinsko življenje ali za turistični najem. Hiša je obdana s suhozidom in se nahaja v mirni, slepi ulici, ima veliko dvorišče, ki odpira številne možnosti, kot je izgradnja bazena. Za vsa dodatna vprašanja in ogled nepremičnine nas lahko kontaktirate.
Prodamo prostorno stanovanje z vrtom v Puli. Stanovanje se nahaja v 1. nadstropju in je sestavljeno iz predprostora, kuhinje in jedilnice, dnevne sobe, dveh spalnic in kopalnice ter prostorne lože. Vsi prostori v tem stanovanju so novi in ​​moderni, zato vam ni treba vlagati v prenovo. Poleg samega apartmaja je še 140m2 velik vrt, dve parkirni mesti in gostilna, ki je idealna za druženje z družino ali prijatelji. Stanovanje je opremljeno z inverter klimatsko napravo za ogrevanje in hlajenje ter talnim gretjem v kopalnici. Lastnosti nepremičnine: - Od najbližje plaže je oddaljen 4 km, od centra mesta pa 1 km - Bližina šol in vrtcev (vse v krogu 1,5 km). - Bližina mestne avtobusne postaje, zahvaljujoč kateri se ni treba voziti z avtomobilom v mestni gneči. - Bogat zunanji prostor, ki odpira številne možnosti za druženje, vrtnarjenje ali preprosto uživanje v vonjavah in pogledih Jadrana Za vsa dodatna vprašanja in ogled nepremičnine nas lahko kontaktirate.
Prodamo stanovanje v pritličju moderne novogradnje v Puli. Stanovanje velikosti 55 m2 obsega predsobo, spalnico, kopalnico, dnevno sobo odprtega tipa s kuhinjo in jedilnico, od koder je izhod na pokrito teraso in vrt z bazenom velikosti 35 m2. Stanovanje je zelo udobno, prostorno in polno naravne svetlobe. Nepremičnini pripada tudi shramba 3m2 in eno parkirno mesto. Stanovanje je opremljeno z inverter klimatsko napravo, ogrevanjem na toplotno črpalko, talnim gretjem, dvojnimi okni, alu stavbnim pohištvom. To čudovito stanovanje se nahaja izven mestnega vrveža, središče Pule pa je tako blizu in lahko dostopno. Vse, kar potrebujete za udobno življenje, je na dosegu roke, samo stanovanje pa ponuja številne ugodnosti, zaradi katerih je idealno za celoletno bivanje ali kot naložba za turistični najem. Oddaljenosti od vsebine: - Pineta Park se nahaja pred stavbo in je idealen za sprehode ali vadbo v ločenem prostoru z rekreacijskimi napravami. - Postaja javnega prometa, tj. mestnih avtobusov, se nahaja le 290 m od objekta - Do čudovite mestne rive vas loči 2,3 km, medtem ko je najbližja plaža oddaljena 4 km - Šola je oddaljena 1,5 km, vrtec pa 280 m - Središče Pule je skupaj s številnimi zgodovinskimi znamenitostmi oddaljeno le 1,1 km, letališče pa 8,4 km. Za vse dodatne informacije in ogled nas kontaktirajte.
Prodamo gradbeno zemljišče velikosti 846m2 v Šajinih, mirnem predelu v bližini Barbana. Zemljišče se nahaja ob asfaltni cesti, ki omogoča idealen dostop neposredno do parcele. Zemljišče je v rahlem naklonu, pravilnih oblik in obdano s suhozidi, zaradi česar je idealen kraj za gradnjo družinske hiše, koče ali počitniške hiše. Poleg tega je na zemljišču voda, elektrika pa je hitro dostopna, saj je speljana tik ob nepremičnini. Če se vam 846 m2 ne zdi dovolj, je možno odkupiti tudi sosednjo parcelo in tako imeti skupaj 1691 m2 zemljišča. Zgradite lahko nizkoenergijsko počitniško hišo z bazenom (narejeni so 3D načrti) za najem ali kot vaš osebni oddih. Izdano je gradbeno dovoljenje, kar bodočemu lastniku vsekakor olajša del dela. Za vsa dodatna vprašanja in informacije nas kontaktirajte.
Prodamo stanovanje v pritličju 87 m2 z vrtom v novogradnji. Nepremičnina je trenutno v izgradnji in se nahaja na zaželeni lokaciji za bivanje: blizu morja, plaže in vseh potrebnih vsebin za celoletno bivanje ali za bivanje v poletnih mesecih. Zato je ta nepremičnina s sodobnim dizajnom in fantastično lokacijo idealna za bivanje ali kot naložbo. Stanovanje obsega predprostor, odprto zasnovano kuhinjo z jedilnico in dnevno sobo z izhodom na pokrito teraso s pogledom na morje, dve spalnici, kopalnico in dodatni WC. Stanovanju pripada tudi eno parkirno mesto pred stavbo in shramba. Gradnja se je pričela leta 2023 in v sedanji gradbeni fazi imajo novi lastniki možnost izbire mizarstva, sanitarne keramike, keramike in podobno, da bi kar se da dopolnili lasten dom. Za vse dodatne informacije in ogled nepremičnine nas lahko kontaktirate.
Prodamo stanovanje v pritličju 87 m2 z vrtom v novogradnji. Nepremičnina je trenutno v izgradnji in se nahaja na zaželeni lokaciji za bivanje: blizu morja, plaže in vseh potrebnih vsebin za celoletno bivanje ali za bivanje v poletnih mesecih. Zato je ta nepremičnina s sodobnim dizajnom in fantastično lokacijo idealna za bivanje ali kot naložbo. Stanovanje obsega predprostor, odprto zasnovano kuhinjo z jedilnico in dnevno sobo z izhodom na pokrito teraso s pogledom na morje, dve spalnici, kopalnico in dodatni WC. Stanovanju pripada tudi eno parkirno mesto pred stavbo in shramba. Gradnja se je pričela leta 2023 in v sedanji gradbeni fazi imajo novi lastniki možnost izbire mizarstva, sanitarne keramike, keramike in podobno, da bi kar se da dopolnili lasten dom. Za vse dodatne informacije in ogled nepremičnine nas lahko kontaktirate.
Prodamo stanovanje na 2. nadstropje s skupno površino 91m2. Nepremičnina je trenutno v gradnji in se nahaja na zaželeni lokaciji za bivanje: blizu morja, plaže in vseh potrebnih vsebin za celoletno bivanje ali za bivanje v poletnih mesecih. Zato je ta nepremičnina s sodobnim dizajnom in fantastično lokacijo idealna za bivanje ali kot naložbo. Stanovanje obsega predsobo, odprto zasnovano kuhinjo z jedilnico in dnevno sobo z izhodom na pokrito teraso s pogledom na morje, dve spalnici, kopalnico in dodatni WC. Stanovanju pripadata dve parkirni mesti pred stavbo in shramba. Gradnja se je pričela leta 2023 in v trenutni gradbeni fazi imajo novi lastniki možnost izbire mizarstva, sanitarne keramike, keramike in podobno, da bi kar se da dopolnili lasten dom. Za vse dodatne informacije in ogled nepremičnine nas lahko kontaktirate.
Prodamo stanovanje v 1. nadstropju 59m2 v novogradnji. Nepremičnina je trenutno v izgradnji in se nahaja na zaželeni lokaciji za bivanje: blizu morja, plaže in vseh potrebnih vsebin za celoletno bivanje ali za bivanje v poletnih mesecih. Zato je ta nepremičnina s sodobnim dizajnom in fantastično lokacijo idealna za bivanje ali kot naložbo. Stanovanje obsega predprostor, odprto zasnovano kuhinjo z jedilnico in dnevno sobo z izhodom na pokrito teraso s pogledom na morje, dve spalnici, kopalnico in dodatni WC. Stanovanju pripada tudi eno parkirno mesto pred stavbo in shramba. Gradnja se je pričela leta 2023, v trenutni fazi gradnje pa imajo novi lastniki možnost izbire mizarstva, sanitarne keramike, keramike in podobno, da bi kar se da dopolnili lasten dom. Za vse dodatne informacije in ogled nepremičnine nas lahko kontaktirate.
Prodamo stanovanje v pritličju 109 m2 z vrtom v novogradnji. Nepremičnina je trenutno v gradnji in se nahaja na zaželeni lokaciji za bivanje: v bližini morja, plaže in vseh potrebnih vsebin za celoletno bivanje ali bivanje v poletnih mesecih. Zato je ta nepremičnina s sodobnim dizajnom in fantastično lokacijo idealna za bivanje ali kot naložbo. Stanovanje obsega predprostor, odprto kuhinjo z jedilnico in dnevno sobo z izhodom na pokrito teraso s pogledom na morje, dve spalnici, kopalnico in dodatni WC. Stanovanju pripada tudi eno parkirno mesto pred stavbo in shramba. Gradnja se je začela 2023. in v trenutni fazi gradnje imajo novi lastniki možnost izbire stavbnega pohištva, sanitarne keramike, keramike in podobno, da bi kar se da dopolnili lasten dom. Za vse dodatne informacije in ogled nepremičnine nas lahko kontaktirate.
Prodamo stanovanje v pritličju 102m2 z vrtom v novogradnji. Nepremičnina je trenutno v gradnji in se nahaja na zaželeni lokaciji za bivanje: blizu morja, plaže in vseh potrebnih vsebin za celoletno bivanje ali za bivanje v poletnih mesecih. Zato je ta nepremičnina s sodobnim dizajnom in fantastično lokacijo idealna za bivanje ali kot naložbo. Stanovanje obsega predsobo, odprto zasnovano kuhinjo z jedilnico in dnevno sobo z izhodom na pokrito teraso s pogledom na morje, dve spalnici, kopalnico in dodatni WC. Stanovanju pripada tudi eno parkirno mesto pred stavbo in shramba. Gradnja se je pričela leta 2023 in v trenutni gradbeni fazi imajo novi lastniki možnost izbire mizarstva, sanitarne keramike, keramike in podobno, da bi kar se da dopolnili lasten dom. Za vse dodatne informacije in ogled nepremičnine nas lahko kontaktirate.
Prodamo stanovanje v novogradnji v bližini Medulina, Volma. Stavba se nahaja le 500m od morja in plaže. Sestavljen je iz šestih stanovanj v tem objektu, ki se razlikujejo po velikosti od 56 do 64 m2, tako da lahko izberete tistega, ki bo imel ravno toliko prostora, kot ga potrebujete. Zunanjost objekta se odlično vklopi v okolje, notranjost pa je v celoti opremljena in jo lahko prilagodite svojemu okusu, saj imate možnost izbire pohištva že v fazi gradnje objekta. Apartmaji so sestavljeni iz predsobe, dnevne sobe odprtega tipa s kuhinjo in jedilnico, ene spalnice (56m2) ali dveh spalnic (64m2), kopalnice in balkona, ki je obrnjen na jugozahod in ima pogled na morje. Posebnosti nepremičnine so bližina vseh dobrin, stanovanja različnih velikosti, od 56 do 64 m2, odlična prometna infrastruktura, bližina avtoceste in letališča Pula, možnost prilagoditve interierja vašim željam, neposredna bližina plaža in naravni park Kamenjak. Za vsa dodatna vprašanja in informacije nas kontaktirajte.
Prodamo stanovanje v novogradnji v bližini Medulina, Volma. Stavba se nahaja le 500m od morja in plaže. Sestavljen je iz šestih stanovanj v tem objektu, ki se razlikujejo po velikosti od 56 do 64 m2, tako da lahko izberete tistega, ki bo imel ravno toliko prostora, kot ga potrebujete. Zunanjost objekta se odlično vklopi v okolje, notranjost pa je v celoti opremljena in jo lahko prilagodite svojemu okusu, saj imate možnost izbire pohištva že v fazi gradnje objekta. Apartmaji so sestavljeni iz predsobe, dnevne sobe odprtega tipa s kuhinjo in jedilnico, ene spalnice (56m2) ali dveh spalnic (64m2), kopalnice in balkona, ki je obrnjen na jugozahod in ima pogled na morje. Posebnosti nepremičnine so bližina vseh dobrin, stanovanja različnih velikosti, od 56 do 64 m2, odlična prometna infrastruktura, bližina avtoceste in letališča Pula, možnost prilagoditve interierja vašim željam, neposredna bližina plaža in naravni park Kamenjak. Za vsa dodatna vprašanja in informacije nas kontaktirajte.
Prodamo stanovanje v novogradnji v bližini Medulina, Volma. Stavba se nahaja le 500m od morja in plaže. Sestavljen je iz šestih stanovanj v tem objektu, ki se razlikujejo po velikosti od 56 do 64 m2, tako da lahko izberete tistega, ki bo imel ravno toliko prostora, kot ga potrebujete. Zunanjost objekta se odlično vklopi v okolje, notranjost pa je v celoti opremljena in jo lahko prilagodite svojemu okusu, saj imate možnost izbire pohištva že v fazi gradnje objekta. Apartmaji so sestavljeni iz predsobe, dnevne sobe odprtega tipa s kuhinjo in jedilnico, ene spalnice (56m2) ali dveh spalnic (64m2), kopalnice in balkona, ki je obrnjen na jugozahod in ima pogled na morje. Posebnosti nepremičnine so bližina vseh dobrin, stanovanja različnih velikosti, od 56 do 64 m2, odlična prometna infrastruktura, bližina avtoceste in letališča Pula, možnost prilagoditve interierja vašim željam, neposredna bližina plaža in naravni park Kamenjak. Za vsa dodatna vprašanja in informacije nas kontaktirajte.
Prodamo 35m2 veliko garsonjero v neposredni bližini morja in plaže v Barbarigi. Apartma se nahaja v 3. nadstropju stanovanjske stavbe in obsega predsobo, kopalnico, dnevno sobo s kuhinjo, jedilnico in posteljo ter dva balkona z neoviranim pogledom na naravo in morje. Vsa potrebna oprema je v hoje od nepremičnine, zaradi česar je idealna tudi kot naložba za turistični najem ali za bivanje v poletnih mesecih. Stanovanje je opremljeno s klimatsko napravo v dnevnem prostoru, električnim radiatorjem za ogrevanje, lesenim in alu pohištvom ter keramičnimi ploščicami. Prodaja se v celoti opremljena. Za vsa dodatna vprašanja in ogled nepremičnine nas lahko kontaktirate.
Prodamo 100m2 veliko stanovanje v pritličju novogradnje v Banjolah, Volme. Stanovanje obsega predprostor, dnevno sobo odprtega tipa, kuhinjo in jedilnico z izhodom na teraso in vrt, tri spalnice, dve kopalnici, WC za goste in shrambo/pralnico. Na voljo sta tudi dve parkirni mesti, stanovanje pa je opremljeno z avtomatiziranim varnostnim sistemom in talnim ogrevanjem za uživanje v rahlo svežih sredozemskih večerih. Vse je narejeno v sozvočju s sodobnimi tehnologijami, tako da prostor deluje po vaših željah. Kvalitetna novogradnja s skupno 6 stanovanji ima na voljo/prodaja tudi manjše stanovanjske enote. Posebnosti nepremičnine so zagotovo bližina vseh dobrin, odlična prometna infrastruktura, bližina avtoceste in letališča Pula, možnost prilagoditve notranjosti vašim željam, neposredna bližina plaže in naravnega parka Kamenjak. Idealna priložnost za investicijo ali za celoletno družinsko življenje in bivanje v poletnih mesecih. Nepremičnine v sistemu DDV, s čimer je kupec oproščen plačila davka na promet nepremičnin. Za vsa dodatna vprašanja in ogled nas kontaktirajte.
V mirnem naselju blizu Poreča, le 4 km od morja, se prodaja novo stanovanje v gradnji. To pritlično stanovanje ponuja skupno površino 96,56 m2, skupaj s teraso 15,63 m2, kjer bo nameščen jacuzzi. Sestavljen je iz prostorne dnevne sobe, povezane s kuhinjo in jedilnico, hodnika, kopalnice, ločenega WC-ja in treh spalnic, vključno z glavno spalnico z lastno kopalnico. Stanovanju pripada tudi očarljiv vrt cca 150 m2 in shramba 7,51 m2. To novo stanovanje je odlična priložnost za lastništvo modernega in udobnega bivalnega prostora na mirni lokaciji v bližini Poreča. S svojo prostorno razporeditvijo, dobro zasnovano opremo in bližino morja obljublja udoben življenjski slog bodočim prebivalcem. Za vse dodatne informacije in ogled nepremičnine nas lahko kontaktirate.
V mirnem naselju blizu Poreča, le 4 km od morja, se prodaja novo stanovanje v gradnji. To pritlično stanovanje ponuja skupno površino 96,56 m2, skupaj s teraso 15,63 m2, kjer bo nameščen jacuzzi. Sestavljen je iz prostorne dnevne sobe, povezane s kuhinjo in jedilnico, hodnika, kopalnice, ločenega WC-ja in treh spalnic, vključno z glavno spalnico z lastno kopalnico. Stanovanju pripada tudi očarljiv vrt cca 150 m2 in shramba 7,51 m2. To novo stanovanje je odlična priložnost za lastništvo modernega in udobnega bivalnega prostora na mirni lokaciji v bližini Poreča. S svojo prostorno razporeditvijo, dobro zasnovano opremo in bližino morja obljublja udoben življenjski slog bodočim prebivalcem. Za vse dodatne informacije in ogled nepremičnine nas lahko kontaktirate.
V mirnem naselju blizu Poreča, le 4 km od morja, se prodaja novo stanovanje v gradnji. To stanovanje v pritličju nudi skupno površino 93,32 m2, skupaj s teraso 14,95 m2. Sestavljen je iz prostorne dnevne sobe, povezane s kuhinjo in jedilnico, hodnika, kopalnice, ločenega WC-ja in treh spalnic, vključno z glavno spalnico z lastno kopalnico. Stanovanju pripada tudi očarljiv vrt cca 100 m2, ki bo vključeval bazen in pokrito teraso. Dodatno se v kleti objekta nahaja shramba v izmeri 7,51 m2. To novo stanovanje je odlična priložnost za lastništvo modernega in udobnega bivalnega prostora na mirni lokaciji v bližini Poreča. S svojo prostorno razporeditvijo, dobro zasnovano opremo in bližino morja obljublja udoben življenjski slog bodočim prebivalcem. Za vse dodatne informacije in ogled nepremičnine nas lahko kontaktirate.
Prodamo prostorno gradbeno zemljišče 1246m2 v občini Svetvinčenat, območje Cukrići. Parceli sta pravokotne oblike, razdeljeni na 2 k.č. Zemljišče je v celoti ograjeno in ima urejen dovoz. Nahaja se na robu gradbenega območja, kar bodočemu lastniku zagotavlja popoln mir in zasebnost. Zemljišče je idealno za gradnjo družinske hiše ali kot naložba za gradnjo počitniške hiše v srcu Istre. Zemljišče se nahaja v bližini vseh pomembnih destinacij istrske regije, zaradi česar je idealno za tiste, ki želijo raziskati čudovite plaže, zgodovinske spomenike in bogato kulturno dediščino. Za vse dodatne informacije in ogled nas kontaktirajte.
Ne najdeš tega, kar iščeš? Shrani to iskanje!
© 2024 NEKRETNINE1.PRO
Web by: NEON STUDIO | Powered by: NEKRETNINE1.PRO
To spletno mesto uporablja piškotke in podobne tehnologije, da vam zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo, vključno s prilagajanjem oglaševanja in vsebine. S klikom na 'Sprejmi' sprejemate vse piškotke.