Tukaj si:

Kvarner (87)

Prodamo gradbeno zemljišče pravilne oblike površine 960m2 na območju Mrzle Vodice. Zemljišče se nahaja na rahlem pobočju, ki ponuja lep in neoviran pogled na naravo. Ob parceli je dovozna cesta, v bližini sta tudi elektrika in voda. Na zemljišču je možna gradnja samostojne družinske hiše. Na voljo je tudi lokacijska informacija, ki vsebuje podatke o namembnosti določenega območja na podlagi prostorske dokumentacije. Ta lokacija je idealna za investicijo zaradi bližine in neposredne oddaljenosti: narodni park Risnjak, jezero Lokve, številne pohodniške poti, kolesarske steze itd. Za vse dodatne informacije in ogled nas kontaktirajte.
Prodamo 100m2 veliko stanovanje v 1. nadstropju v centru Crikvenice, v bližini vseh objektov. Stanovanje obsega predsobo, dnevno sobo s kuhinjo in jedilnico, tri spalnice, dve kopalnici, shrambo in prostorno teraso 80 m2. Leta 2004 je bila popolnoma prenovljena in se prodaja opremljena ter je kot taka pripravljena za takojšnjo uporabo. Zaradi izredne lokacije v središču mesta so vse potrebne vsebine oddaljene 100-200 metrov. Stavba nima parkirišča, vendar je možno kupiti letno parkirno karto za celotno območje Riviere Crikvenica, ki vključuje center mesta in se nahaja v bližini nepremičnine. Za vsa dodatna vprašanja, informacije in ogled nepremičnine nas lahko kontaktirate.
Prodamo 122m2 veliko stanovanje v 1. nadstropju novogradnje. Stavba je sestavljena iz skupno 4 stanovanj. Na odlični urbani lokaciji, le 400 metrov od morja, plaže in promenade. Stanovanje obsega tri spalnice, dve kopalnici, WC, dnevno sobo odprtega tipa s kuhinjo in jedilnico ter dve terasi. Stanovanju pripadata dve parkirni mesti. Investitor v sistemu DDV, ki kupca oprošča plačila davka na promet nepremičnin. Kvalitetna novogradnja, idealna investicija za celoletno bivanje ali za turistični najem. Za vsa dodatna vprašanja in ogled nepremičnine nas lahko kontaktirate.
Prodamo 60m2 veliko stanovanje v visokem pritličju novogradnje. Stavba je sestavljena iz skupno 4 stanovanj. Na odlični urbani lokaciji, le 400 metrov od morja, plaže in promenade. V visokem pritličju (višina 1. nadstropja na južni strani) sta dva apartmaja, oba dvosobna, z dnevno sobo in velikimi balkoni s pogledom na morje. Apartma je sestavljen iz hodnika, kuhinje z jedilnico in dnevno sobo odprtega tipa, dveh spalnic, kopalnice in terase s pogledom na morje in otok Krk. V 1. in 2. nadstropju se po celotni etaži nahajajo stanovanja s tremi spalnicami, dvema kopalnicama, wc-jem, kuhinjo in jedilnico, dnevno sobo in dvema terasama. Večja stanovanja imajo v lasti dve parkirni mesti, manjša pa eno. Investitor v sistemu DDV, ki kupca oprošča plačila davka na promet nepremičnin. Kvalitetna novogradnja, idealna investicija za celoletno bivanje ali za turistični najem. Za vsa dodatna vprašanja in ogled nepremičnine nas lahko kontaktirate.
Prodamo 60m2 veliko stanovanje v visokem pritličju novogradnje. Stavba je sestavljena iz skupno 4 stanovanj. Na odlični urbani lokaciji, le 400 metrov od morja, plaže in promenade. V visokem pritličju (višina 1. nadstropja na južni strani) sta dva apartmaja, oba dvosobna, z dnevno sobo in velikimi balkoni s pogledom na morje. Apartma je sestavljen iz hodnika, kuhinje z jedilnico in dnevno sobo odprtega tipa, dveh spalnic, kopalnice in terase s pogledom na morje in otok Krk. V 1. in 2. nadstropju se po celotni etaži nahajajo stanovanja s tremi spalnicami, dvema kopalnicama, wc-jem, kuhinjo in jedilnico, dnevno sobo in dvema terasama. Večja stanovanja imajo v lasti dve parkirni mesti, manjša pa eno. Investitor v sistemu DDV, ki kupca oprošča plačila davka na promet nepremičnin. Kvalitetna novogradnja, idealna investicija za celoletno bivanje ali za turistični najem. Za vsa dodatna vprašanja in ogled nepremičnine nas lahko kontaktirate.
V bližini centra Matulj prodamo hišo s 3 apartmaji. Hiša se nahaja v bližini vseh potrebnih objektov in je kot taka idealna za celoletno bivanje ali za turistični najem, saj se prodaja v celoti opremljena. Vsako stanovanje je sestavljeno iz hodnika, dnevne sobe s kuhinjo in jedilnico, spalnice in kopalnice z WC-jem. Vsako stanovanje je klimatizirano, v stavbi pa je na voljo parkirišče za 5-6 avtomobilov. Za vsa dodatna vprašanja in informacije nas kontaktirajte.
Prodamo moderno opremljeno stanovanje v skupni izmeri 97m2 v Crikvenici. Nahaja se na koncu slepe ulice v urbanem delu Crikvenice v novozgrajenem objektu, popolnoma urejenem in opremljenem leta 2022. V skupnem delu vrta sta tudi dva bazena. Samo stanovanje je sestavljeno iz predsobe, ki ni izenačena z dnevno sobo stanovanja, znotraj katere sta dve spalnici (vsaka s svojo kopalnico), velika dnevna soba, kuhinja in jedilnica s pokrito ložo ( s katere je panoramski pogled na morje in Crikvenico) in WC. Zelo okusno opremljeno in opremljeno stanovanje, ki se kot tako tudi prodaja. Vse sobe so klimatizirane, kopalnice pa imajo tudi talno ogrevanje. V osrednjem delu stanovanja je dobro vgrajen kamin. Ta nepremičnina je idealna priložnost za celoletno družinsko življenje ali kot naložba za turistični najem. Za vsa dodatna vprašanja in ogled nepremičnine nas lahko kontaktirate.
Stanovanje v 3. nadstropju novogradnje, uporabne površine 75 m2, na lepi in mirni lokaciji v Bribirju. Sestavljeno je iz hodnika, prostorne dnevne sobe s kuhinjo in jedilnico, dveh spalnic, dveh kopalnic in velike strešne terase s čudovitim odprtim pogledom na morje in Vinodolsko dolino ter dovolj prostora za druženje in peko na žaru. Stanovanje je opremljeno s talnim gretjem in klimo ter električnimi žaluzijami. Lastniško parkirno mesto, možnost nakupa garažnega parkirnega mesta. Odlična priložnost za bivanje ali turistični najem. Nahaja se na mirni lokaciji, a le nekaj minut od vseh potrebnih vsebin. Stanovanje je idealno za mirno celoletno bivanje ali kot naložba za turistični najem. Morje in plaža sta od nepremičnine oddaljena le 6 km, apartma pa nudi popolno udobje in možnost uživanja na prostem v vročih poletnih mesecih.
Na lepi in mirni lokaciji v Bribirju prodamo stanovanje v drugem nadstropju novogradnje, uporabne površine 60 m2. Obsega hodnik, prostorno dnevno sobo s kuhinjo in jedilnico, dve spalnici, kopalnico in dve pokriti terasi, na severni in južni strani. Velika terasa na južni strani nudi odprt pogled na morje in prelepo Vinodolsko dolino. Stanovanje je opremljeno s talnim gretjem in klimo ter električnimi žaluzijami. Lastniško parkirno mesto, možnost nakupa garažnega parkirnega mesta. Odlična priložnost za bivanje ali turistični najem. Nahaja se na mirni lokaciji, a le nekaj minut od vseh potrebnih vsebin. Stanovanje je idealno za mirno celoletno bivanje ali kot naložba za turistični najem. Morje in plaža sta od nepremičnine oddaljena le 6 km, apartma pa nudi popolno udobje in možnost uživanja na prostem v vročih poletnih mesecih. Za vsa dodatna vprašanja in ogled nas kontaktirajte.
Na lepi in mirni lokaciji v Bribirju prodamo stanovanje v prvem nadstropju novogradnje, skupne uporabne površine 115 m2. Sestoji iz hodnika, velike dnevne sobe s kuhinjo in jedilnico, treh spalnic, dveh kopalnic in velike pokrite terase z odprtim pogledom na morje in prelepo vinodolsko pokrajino. Stanovanje je opremljeno s talnim gretjem in klimo ter električnimi žaluzijami. Lastniško parkirno mesto, možnost nakupa garažnega parkirnega mesta. Nahaja se na mirni lokaciji, a le nekaj minut od vseh potrebnih vsebin. Stanovanje je idealno za mirno celoletno bivanje ali kot naložba za turistični najem. Morje in plaža sta od nepremičnine oddaljena le 6 km, apartma pa nudi popolno udobje in možnost uživanja na prostem v vročih poletnih mesecih. Za vsa dodatna vprašanja in ogled nas kontaktirajte.
Na lepi in mirni lokaciji v Bribirju prodamo stanovanje v pritličju novogradnje, uporabne površine 130 m2. Stanovanju pripada tudi ograjen del vrta, kjer je bazen s prostorom za sončenje. Sestavljeno je iz hodnika, velike dnevne sobe s kuhinjo in jedilnico, dveh spalnic, dveh kopalnic, shrambe, pokrite terase in urejenega vrta 473 m2. Stanovanje je opremljeno s talnim gretjem in klimo ter električnimi žaluzijami. Stanovanje se prodaja v celoti opremljeno in je kot tako pripravljeno za takojšnjo vselitev. Parkirno mesto se nahaja znotraj vrta, obstaja pa tudi možnost nakupa garažnega parkirnega mesta. Nahaja se na mirni lokaciji, a le nekaj minut od vseh potrebnih vsebin. Stanovanje je idealno za mirno celoletno bivanje ali kot naložba za turistični najem. Morje in plaža sta od nepremičnine oddaljena le 6 km, apartma pa nudi popolno udobje in možnost uživanja na prostem v vročih poletnih mesecih. Za vsa dodatna vprašanja in ogled nas kontaktirajte.
Prodamo moderno opremljeno stanovanje s pogledom na morje v Crikvenici. Stanovanje se nahaja v visokem pritličju novo zgrajenega stanovanjskega objekta in je bilo leta 2022 v celoti prenovljeno. Sestavljeno je iz predsobe, dnevne sobe odprtega tipa s kuhinjo in jedilnico, ene spalnice, kopalnice, garderobe in shrambe, skupne bivalne površine 55m2. Apartma ima tudi južno obrnjeno pokrito teraso (ložo) z jacuzzijem in čudovitim odprtim pogledom na morje in otok Krk. Stanovanje je moderno urejeno in v celoti opremljeno in se tako tudi prodaja. Stanovanju pripada eno parkirno mesto, na voljo pa sta tudi dva bazena za skupno uporabo, ki se nahajata na urejenem vrtu za popolno sprostitev v poletnih mesecih. Nepremičnina je zaradi bližine vseh potrebnih objektov idealna za celoletno bivanje ali kot naložba za turistični najem, a hkrati na mirni lokaciji (na koncu slepe ulice) za popolno uživanje v poletnih mesecih. . Stanovanje ima energetsko izkaznico A, v kopalnici pa je talno gretje na elektriko. Za vse dodatne informacije in ogled nepremičnine nas lahko kontaktirate.
Prodamo dvojček za adaptacijo na območju Drivenika. Hiša velikosti 100m2 se razprostira na dveh etažah, spodnjo etažo sestavljajo kuhinja in jedilnica, dnevna soba in kopalnica, zgornjo etažo pa sestavljata dve prostorni spalnici. V ograjenem dvorišču je tudi parkirišče za več avtomobilov, pred dvoriščem pa je pomožni objekt v funkciji letne kuhinje z WC-jem. Nepremičnina potrebuje dodatno dekoracijo. Hiša z velikim investicijskim potencialom zaradi mirne lokacije in bližine vseh potrebnih objektov. Idealno za celoletno družinsko življenje ali turistični najem. Za vse dodatne informacije in ogled nepremičnine nas lahko kontaktirate.
Prodamo prostorno stanovanje velikosti 116m2 v novogradnji. Na iskani lokaciji v Dramljah, le 150 metrov od morja in plaže, se nahaja objekt s 4 stanovanji v izgradnji. Pred objektom so parkirna mesta, do samega objekta pa vodi stopnišče, ki je nad dovozno cesto dvignjeno. Stavba je sestavljena iz 4 stanovanj, ki so vsa dokončana na ključ s ciljem dokončanja in vselitve poleti 2024. Stanovanje obsega tri spalnice in kopalnico v zadnjem delu, ki so za par stopnic dvignjene glede na sprednji del stanovanja, kjer je še ena kopalnica in velika odprta dnevna soba s kuhinjo in teraso z panoramski pogled na morje. Za vse dodatne informacije in ogled nepremičnine nas lahko kontaktirate.
Prodamo prostorno stanovanje velikosti 116m2 v novogradnji. Na iskani lokaciji v Dramljah, le 150 metrov od morja in plaže, se nahaja objekt s 4 stanovanji v izgradnji. Pred objektom so parkirna mesta, do samega objekta pa vodi stopnišče, ki je nad dovozno cesto dvignjeno. Stavba je sestavljena iz 4 stanovanj, ki so vsa dokončana na ključ s ciljem dokončanja in vselitve poleti 2024. Stanovanje obsega tri spalnice in kopalnico v zadnjem delu, ki so za par stopnic dvignjene glede na sprednji del stanovanja, kjer je še ena kopalnica in velika odprta dnevna soba s kuhinjo in teraso z panoramski pogled na morje. Ker je stanovanje dvoetažno, je okoli nepremičnine, ki je last tega stanovanja, urejen vrt z urejenim prostorom za jacuzzi in prostor za druženje. Za vse dodatne informacije in ogled nepremičnine nas lahko kontaktirate.
Prodamo stanovanje v visokem pritličju novogradnje v Dramljah. Na želeni lokaciji, 150 metrov od morja in plaže, se nahaja objekt s 4 apartmaji v izgradnji. Pred objektom so parkirna mesta, do samega objekta pa vodi stopnišče, ki je nad dovozno cesto dvignjeno. Stavba je sestavljena iz 4 stanovanj, ki so vsa dokončana na ključ s ciljem dokončanja in vselitve poleti 2024. Apartma v višjem pritličju je izredno udobno enosobno stanovanje z dnevno sobo in veliko pokrito teraso s čudovitim pogledom na morje. Idealna priložnost za investicijo ali celoletno bivanje. Za vse dodatne informacije in ogled nepremičnine nas lahko kontaktirate.
Na območju Drivenika prodamo hišo s tremi stanovanjskimi enotami velikosti 175 m2. Stanovanje - A 46 m2 (enosobno s kopalnico + kuhinja + jedilnica, kopalnica z WC, vhodna pokrita terasa. Stanovanje B - 75,53 m2 dvoetažno - v pritličju je 28,45 m2, dnevna soba, kuhinja z jedilnico in stopnišče v nadstropje kjer je stanovanje 47,08 m2 - hodnik, 2 spalnici, dve kopalnici, loža, in Stanovanje C - površina 54,65 m2 (predsoba, dnevna soba, kuhinja in jedilnica, spalnica, loža in sprednji vhodni del, terasa obdana z živo mejo pod katero je zbiralnik deževnice. V pritličju je dvorišče, obdano z visokim zidom in tlakovano s ploščicami. Nepremičnina ima priključek za vodo in dva priključka za elektriko. Ima zelo dobro razporeditev prostorov v smislu, da se večji del z bazenom lahko najame, en del pa tudi biva. Del, ki bi ga morebiti lahko najeli, ima popolnoma ločen dovoz in dvorišče obdano z visokim zidom. Zaradi izrednih razmer nepremičnina ni bila nikoli vseljiva, potrebna so manjša dela v smislu čiščenja, barvanja stene, ki oklepa dvorišče, folije ali keramike na bazenu (strojnica je kompleksna). Obstoječa kompletna fotodokumentacija iz prve faze gradbenih del na nepremičnini. Za vse dodatne informacije in ogled nepremičnine nas lahko kontaktirate.
Prodamo stanovanje v 1. nadstropju novejšega stanovanjskega objekta v Crikvenici. Stanovanje v skupni izmeri 58,50 m2 obsega hodnik, dve spalnici, kopalnico, shrambo, kuhinjo z jedilnico, dnevno sobo in pokrit balkon (ložo). Nahaja se v bližini vseh potrebnih objektov, 500 m od centra, 200 m od plaž, zaradi česar je ta nepremičnina idealna za celoletno družinsko življenje ali turistični najem. Stanovanju pripada eno parkirno mesto na vrtu stavbe in se prodaja v celoti opremljeno ter tako vseljivo takoj. Novejša stanovanjska stavba iz leta 2014, urejena dokumentacija in lastništvo. Apartma nudi popolno udobje, nahaja se v stranski ulici z malo prometa, a vendarle v neposredni bližini morja, plaže in mestne promenade. Za vse dodatne informacije in ogled nepremičnine nas lahko kontaktirate.
Prodamo 47m2 veliko stanovanje v pritličju stanovanjske stavbe v Crikvenici. Stanovanje obsega predprostor, dnevno sobo odprtega tipa s kuhinjo in jedilnico, eno spalnico, kopalnico in pokrito teraso (ložo). Zaradi svoje lokacije je nepremičnina idealna za celoletno bivanje ali kot naložba za turistični najem. Do morja in urejenih plaž je le 6-7 minut lahke hoje. Parkirni prostor zagotovljen v sklopu objekta. Stanovanje se prodaja opremljeno. Za vsa dodatna vprašanja in informacije ter za ogled nepremičnine nas kontaktirajte.
Prodamo hišo dvojček le 5 minut hoje od morja in plaže v Crikvenici. Odlična lokacija v bližini vseh potrebnih objektov. Hiša je sestavljena iz 2 etaž in kleti. Pritličje je sestavljeno iz predsobe/predsobe, kopalnice, kuhinje, treh spalnic (od katerih se ena lahko preuredi v dnevno sobo) in shrambe. Zunanje stopnice z ločenim vhodom vodijo v 1. nadstropje, ki je enakega tlorisa in ima tudi dostop do mansarde. Hiša je obrnjena na jug in ponuja pogled na morje z balkona v 1. nadstropju, terasa v pritličju pa je obdana z zelenjem in senco. Vsako stanovanje ima svoj ločen vhod in tako je hiša sestavljena iz dveh popolnoma ločenih stanovanj. Na prostornem ograjenem dvorišču je urejen vrt, parkirišče za več avtomobilov, pokrita terasa z letno kuhinjo in dodatna shramba, ki se lahko uporablja kot pralnica ali dodatna kopalnica. Ta nepremičnina je idealna kot naložba za turistični najem ali za celoletno družinsko življenje. Za vsa dodatna vprašanja in ogled nepremičnine nas lahko kontaktirate.
Prodamo apartma velikosti 63 m2, v samem centru Crikvenice. Stanovanje v 2. nadstropju (mansarda) je sestavljeno iz hodnika, kopalnice, dveh spalnic, kuhinje, shrambe, dnevne sobe in balkona na južni strani. Stanovanje je v celoti opremljeno in opremljeno za stalno bivanje ali za turistične namene. Bližina vseh objektov kot so trgovine, lekarna, banka, plaža, avtobusna postaja in podobno. Za dodatna vprašanja in ogled nepremičnine nas pokličite.
Prodamo samostojno hišo z garažo in vrtom na odlični lokaciji v Dramljah. Do morja je le nekaj minut hoje. Nepremičnina 127m2 je sestavljena iz dnevne sobe, kuhinje in jedilnice, 4 spalnic, 2 kopalnic in treh južnih teras s pogledom na morje. Poleg bivalnega prostora se nahaja še gostilna površine 23m2 in ograjen vrt površine 297m2. Hiša je opremljena s klimatskimi napravami, talnim gretjem in ima energetsko izkaznico A. Odlična lokacija, bližina morja in vseh potrebnih vsebin, idealna za celoletno bivanje ali kot naložba za turistični najem. Za vsa dodatna vprašanja in ogled nepremičnine nas lahko kontaktirate.
Prodamo dvoetažno stanovanje v novogradnji v Dramljah. Nepremičnina se nahaja v mirni stanovanjski ulici, le nekaj minut hoje od morja, plaže in promenade, ki povezuje crikveniško riviero. Stanovanje se nahaja v pritličju stanovanjske stavbe in obsega kopalnico, kuhinjo z jedilnico in dnevno sobo z izhodom na ložo ter shrambo. Notranje stopnišče vodi v 1. nadstropje, ki je sestavljeno iz predsobe, kopalnice in dveh spalnic, ki imata tudi izhod na teraso v južno orientirani etaži, skupne bivalne površine 118 m2. Apartma nudi čudovit panoramski pogled na morje in otok Krk. Lepa in mirna lokacija, obdana z zelenjem. Dvorišče zagotavlja zasebnost, na vrt pa je možno postaviti dodatne objekte. Stanovanju pripada parkirno mesto na vrtu. Kvalitetna novogradnja, opremljena z video nadzorom, domofonom, keramiko in sanitarno keramiko, klimo in ostalimi napravami, ki se upravljajo s pametnim telefonom. Nepremičnina je v lasti podjetja in v sistemu DDV.
Ne najdeš tega, kar iščeš? Shrani to iskanje!
© 2023 NEKRETNINE1.PRO
Web by: NEON STUDIO | Powered by: NEKRETNINE1.PRO
To spletno mesto uporablja piškotke in podobne tehnologije, da vam zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo, vključno s prilagajanjem oglaševanja in vsebine. S klikom na 'Sprejmi' sprejemate vse piškotke.