Tukaj si:

Kvarner (105)

Prodamo stanovanje v 2. nadstropju kvalitetne novogradnje v Crikvenici. Objekt je sestavljen iz skupno treh stanovanjskih enot, vsaka ima svoje parkirno mesto. Na prodaj je stanovanje v 2. nadstropju površine 70m2, odlične razporeditve in je sestavljeno iz dveh spalnic, dveh kopalnic, shrambe, velike odprte dnevne sobe in kuhinje ter velikega balkona/lože z razgledom. morja. Stanovanje je opremljeno s talnim gretjem, klimo, električnimi žaluzijami, komarniki, video domofonom, protivlomnimi vrati. Pogled na morje iz vseh apartmajev in parkirišče v posesti. Nekaj ​​minut hoje do morja in centra Crikvenice Nepremičnina se nahaja na priročni urbani lokaciji v bližini vseh objektov in je kot taka idealna za celoletno družinsko življenje ali kot naložba za turistični najem. Za vsa dodatna vprašanja in ogled nepremičnine nas lahko kontaktirate.
Prodamo stanovanje v pritličju kvalitetne novogradnje v Crikvenici. Objekt je sestavljen iz skupno treh stanovanjskih enot, vsaka ima svoje parkirno mesto. Prodamo pritlično stanovanje površine 71,50 m2, odlične razporeditve in obsega dve spalnici, dve kopalnici, shrambo, veliko odprto dnevno sobo in kuhinjo ter velik balkon (terasa v pritličju). ). Stanovanje je opremljeno s talnim gretjem, klimo, električnimi žaluzijami, komarniki, video domofonom, protivlomnimi vrati. Pogled na morje iz vseh apartmajev in parkirišče v posesti. Nekaj ​​minut hoje do morja in centra Crikvenice Nepremičnina se nahaja na priročni urbani lokaciji v bližini vseh objektov in je kot taka idealna za celoletno družinsko življenje ali kot naložba za turistični najem. Za vsa dodatna vprašanja in ogled nepremičnine nas lahko kontaktirate.
Prodamo prostorno stanovanje, ki se nahaja v 2. nadstropju novogradnje, neto uporabne površine 90m2 v Dramljah. Stanovanje se razprostira skozi celotno 2. nadstropje in je sestavljeno iz predsobe, kopalnice, dnevne sobe odprtega tipa s kuhinjo in jedilnico, treh spalnic, od katerih ima ena lastno kopalnico. Stanovanju pripadata tudi dve prostorni pokriti terasi, ki gledata na jug, ena terasa ima izhod iz dnevne sobe, druga pa iz spalnice. Stanovanju pripada tudi eno lastniško parkirno mesto na vrtu nepremičnine. Za gradnjo objekta so uporabljeni vrhunski materiali, ki jih ima bodoči lastnik možnost izbire v fazi gradnje. Navedena prodajna cena se nanaša na nakup stanovanja v fazi gradnje in znaša 3.500€/m2. Predviden zaključek del je poletje 2025. Nepremičnina se nahaja v mirni ulici v Dramljah, v neposredni bližini morja, plaže in promenade, ki povezuje crikveniško riviero. Nepremičnina vredna pozornosti, idealna za celoletno družinsko življenje ali kot naložba za turizem. Za vsa dodatna vprašanja in informacije nas kontaktirajte.Prodamo prostorno stanovanje, ki se nahaja v 2. nadstropju novogradnje, neto uporabne površine 90m2 v Dramljah. Stanovanje se razprostira skozi celotno 2. nadstropje in je sestavljeno iz predsobe, kopalnice, dnevne sobe odprtega tipa s kuhinjo in jedilnico, treh spalnic, od katerih ima ena lastno kopalnico. Stanovanju pripadata tudi dve prostorni pokriti terasi, ki gledata na jug, ena terasa ima izhod iz dnevne sobe, druga pa iz spalnice. Stanovanju pripada tudi eno lastniško parkirno mesto na vrtu nepremičnine. Za gradnjo objekta so uporabljeni vrhunski materiali, ki jih ima bodoči lastnik možnost izbire v fazi gradnje. Navedena prodajna cena se nanaša na nakup stanovanja v fazi gradnje in znaša 3.500€/m2. Predviden zaključek del je poletje 2025. Nepremičnina se nahaja v mirni ulici v Dramljah, v neposredni bližini morja, plaže in promenade, ki povezuje crikveniško riviero. Nepremičnina vredna pozornosti, idealna za celoletno družinsko življenje ali kot naložba za turizem. Za vsa dodatna vprašanja in informacije nas kontaktirajte.
Prodamo prostorno stanovanje, ki se nahaja v 1. nadstropju novogradnje, 126m2 v Dramljah. Stanovanje se razprostira skozi celotno 1. nadstropje in je sestavljeno iz predsobe, kopalnice, dnevne sobe odprtega tipa s kuhinjo in jedilnico, treh spalnic, od katerih imata dve lastni kopalnici. Stanovanju pripadata tudi dve prostorni pokriti terasi, ki gledata na jug, ena terasa ima izhod iz dnevne sobe, druga pa iz spalnice. Stanovanju pripada tudi eno lastniško parkirno mesto na vrtu nepremičnine. Za gradnjo objekta so uporabljeni vrhunski materiali, ki jih ima bodoči lastnik možnost izbire v fazi gradnje. Navedena prodajna cena se nanaša na nakup stanovanja v fazi gradnje in znaša 3.500€/m2. Predviden zaključek del je poletje 2025. Nepremičnina se nahaja v mirni ulici v Dramljah, v neposredni bližini morja, plaže in promenade, ki povezuje crikveniško riviero. Nepremičnina vredna pozornosti, idealna za celoletno družinsko življenje ali kot naložba za turizem. Za vsa dodatna vprašanja in informacije nas kontaktirajte.
Prodamo dvoetažno stanovanje velikosti 152m2 v novogradnji v Dramljah. Stanovanje se razteza v dveh etažah in je sestavljeno iz predsobe, stopnišča, kopalnice, odprte dnevne sobe, kuhinje in jedilnice, ene spalnice in pokrite terase, ki je obrnjena na jug v spodnji etaži. Nato notranje stopnišče vodi v zgornjo etažo, ki je sestavljena iz hodnika, dveh prostornih spalnic, kopalnice, dodatne dnevne sobe oziroma sobe za druženje ter balkona, ki je vedno obrnjen proti jugu. Stanovanju pripada tudi eno lastniško parkirno mesto na vrtu nepremičnine. Za gradnjo objekta so uporabljeni vrhunski materiali, ki jih ima bodoči lastnik možnost izbire v fazi gradnje. Navedena prodajna cena se nanaša na nakup stanovanja v fazi gradnje in znaša 3.500€/m2. Predviden zaključek del je poletje 2025. Nepremičnina se nahaja v mirni ulici v Dramljah, v neposredni bližini morja, plaže in promenade, ki povezuje crikveniško riviero. Nepremičnina vredna pozornosti, idealna za celoletno družinsko življenje ali kot naložba za turizem. Za vsa dodatna vprašanja in informacije nas kontaktirajte.
Prodamo dvoetažno stanovanje velikosti 120m2 v novogradnji v Dramljah. Stanovanje obsega dve etaži in je sestavljeno iz predsobe, kopalnice, dnevne sobe odprtega tipa, kuhinje in jedilnice ter prostorne terase obrnjene na jug v spodnji etaži. Nato se po notranjem stopnišču povzpnemo v zgornje nadstropje, ki je sestavljeno iz hodnika, dveh prostornih spalnic, kopalnice in balkona na južni strani. Stanovanju pripada tudi eno lastniško parkirno mesto na vrtu nepremičnine. Za gradnjo objekta so uporabljeni vrhunski materiali, ki jih ima bodoči lastnik možnost izbire v fazi gradnje. Navedena prodajna cena se nanaša na nakup stanovanja v fazi gradnje in znaša 3.500€/m2. Predviden zaključek del je poletje 2025. Nepremičnina se nahaja v mirni ulici v Dramljah, v neposredni bližini morja, plaže in promenade, ki povezuje crikveniško riviero. Nepremičnina vredna pozornosti, idealna za celoletno družinsko življenje ali kot naložba za turizem. Za vsa dodatna vprašanja in informacije nas kontaktirajte.
Prodamo moderno opremljeno stanovanje s panoramskim pogledom na morje v Crikvenici. Stanovanje se nahaja v drugem nadstropju manjše stanovanjske stavbe, ima odličen tloris in ima prostorno južno orientirano teraso 35m2. Sestavljen je iz dveh spalnic, kopalnice, kuhinje z jedilnico in dnevno sobo ter terase s čudovitim pogledom na morje. Nad stanovanjem je visoka mansarda s kopalnico v lasti. Terasa je pokrita in zagotavlja udobje celodnevnega bivanja na njej. Odlična lokacija v bližini vseh potrebščin in plaže. Oddaljenost od morja in lepih sprehodov je le 250m. Stanovanje je bilo leta 2024 popolnoma prenovljeno, vse pohištvo pa je vključeno v ceno in je kot tako takoj vseljivo. Idealna priložnost za celoletno bivanje ali kot investicija za turistični najem. Za vsa dodatna vprašanja in ogled nas kontaktirajte.
Prodamo čudovit dvoetažni apartma na odlični lokaciji v Malinski na otoku Krku. Stanovanje je odlično razporejeno in se razteza od drugega nadstropja do mansarde objekta. Ima površino 110 m2 in sestoji iz dnevne sobe z jedilnico in kuhinjo, kopalnice, ene spalnice in terase s čudovitim pogledom na morje. Notranje stopnice vodijo v mansardo, kjer so tri spalnice, wc in kurilnica. Stanovanju pripada eno parkirno mesto. Odlična lokacija v bližini vseh objektov in le 500m od morja. Za vsa dodatna vprašanja in ogled nepremičnine nas lahko kontaktirate.
Prodamo samostojno hišo s pogledom na morje v Smokovu, blizu Jadranovega. Hiša se nahaja na zemljišču velikosti 500m2 in se razprostira v dveh etažah s skupno bivalno površino 110m2. Nepremičnina je razdeljena na dve ločeni stanovanjski enoti, in sicer se ena stanovanjska enota nahaja v pritličju, zunanje stopnišče pa vodi v nadstropje, kjer je prav tako ena samostojna stanovanjska enota. Stanovanje v pritličju obsega dnevno sobo, jedilnico, kuhinjo, kopalnico, eno spalnico in prostorno južno obrnjeno teraso, obdano z zelenjem in vrtom. Apartma v prvem nadstropju je sestavljen iz dnevne sobe, kuhinje, jedilnice, ene kopalnice, dveh spalnic in prostornega balkona s pogledom na morje in naravo. Nepremičnina je bila v letu 2024 popolnoma prenovljena, kar vključuje popolnoma novo keramiko, mizarstvo, pohištvo in novo fasado. Na ograjenem in urejenem vrtu je poleg parkirišča tudi žar, veliko prostorov za posedanje in druženje v poletnih mesecih, jacuzzi in prostor za sončenje. Hiša ima tudi garažo, ki zagotavlja dovolj prostora za parkiranje enega avtomobila in shrambo. Za vsa dodatna vprašanja in informacije nas kontaktirajte.
Prodamo hišo v centru Crikvenice. Hiša je v celoti urejena in opremljena s 3 stanovanjskimi enotami v funkciji dolgoročnega najema stanovanja, z urejenim vrtom in lastnim parkiriščem, v bližini vseh vsebin: trgovine, restavracije, kavarne, pristanišče, mestni trg, plaže. Sestavljena je iz treh popolnoma ločenih stanovanj, s tem da lahko pritličje tvori eno večjo celoto. Hiša je pod konservatorskim nadzorom in je kot taka v celoti obnovljena. Na vrtu je možno zgraditi bazen, na strehi pa je pred 6 meseci. postavljena sončna elektrarna z močjo 4,5 KW, kar zadošča za pokritje električne energije za celoten objekt. Na že obstoječo sončno el. možno je dodati še 5,5 KW moči sol.panel (vgrajen inverter 10KW), kar zadošča za ogrevanje bazena. Za vsa dodatna vprašanja in ogled nepremičnine nas lahko kontaktirate.
V Jadranovem prodamo stanovanjsko hišo dvojček. Hiša se razteza v treh etažah in je sestavljena iz skupno petih stanovanj. V pritličju sta enosobno stanovanje in garsonjera, prvo in drugo nadstropje pa sta zasnovani kot enosobna stanovanja (možna je preureditev v dvosobna stanovanja, saj imata kuhinjo ločeno od sobe). dnevna soba). Etaži sta povezani z notranjimi stopnicami, vendar ima vsako stanovanje ločen vhod. Hiša ima tudi dodatne prostore, kot so kurilnica, shramba in delovna soba. Na zadnji strani hiše je zgrajen pomožni objekt v izmeri 60 m2, ki je urejen kot dvosobno stanovanje z izhodom na ograjeno dvorišče, na sprednji strani objekta pa so parkirna mesta. Vsi apartmaji so klimatizirani in popolnoma opremljeni ter imajo svoje terase s pogledom na morje. Ta nepremičnina se nahaja na čudoviti mirni lokaciji v bližini morja, trgovin in restavracij. Ima popolnoma urejeno dokumentacijo, prodaja se opremljeno in je kot tako takoj vseljivo. Idealna priložnost za celoletno bivanje ali kot investicija za turistični najem. Za vse dodatne informacije in ogled nepremičnine nas lahko kontaktirate.
Prodamo dvojček z bazenom na lepi in mirni lokaciji, le 600 metrov od morja v Jadranovem. Hiša je sestavljena iz dveh etaž. V pritličju je kopalnica, kuhinja z jedilnico in dnevna soba z izhodom na pokrito teraso in teraso za sončenje z bazenom. V prvem nadstropju sta dve spalnici, kopalnica in terasa. Na vrtu je dovolj parkirnih mest za tri avtomobile. V obeh nadstropjih je nameščeno talno ogrevanje, klimatske naprave pa v dnevni sobi in spalnicah. Kupec ne plača davka na promet nepremičnin. Predviden zaključek je do konca leta 2024. Za vsa dodatna vprašanja in informacije nas kontaktirajte.
Prodamo dvojček z bazenom na lepi in mirni lokaciji, le 600 metrov od morja v Jadranovem. Hiša je sestavljena iz dveh etaž. V pritličju je kopalnica, kuhinja z jedilnico in dnevna soba z izhodom na pokrito teraso in teraso za sončenje z bazenom. V prvem nadstropju sta dve spalnici, kopalnica in terasa. Na vrtu je dovolj parkirnih mest za tri avtomobile. V obeh nadstropjih je nameščeno talno ogrevanje, klimatske naprave pa v dnevni sobi in spalnicah. Kupec ne plača davka na promet nepremičnin. Predviden zaključek je do konca leta 2024. Za vsa dodatna vprašanja in informacije nas kontaktirajte.
Prodamo samostojno hišo površine 218m2, ki se razteza skozi tri etaže. Hiša se nahaja le 50 metrov od morja, plaže in urejene mestne promenade, ki se razteza vzdolž obale. Do centra mesta je le nekaj minut lahke hoje (300 metrov). Razprostira se v treh etažah, pritličju, nadstropju in mansardi. Pritličje obsega hodnik, kuhinjo, dnevno sobo, tri spalnice, kopalnico in stranišče za goste ter shrambo. V prvem nadstropju je hodnik, pet sob, kopalnica, tri stranišča, balkon in terasa s čudovitim odprtim pogledom na morje in otok Krk. v pritličju je garaža in kurilnica. Hiša zahteva popolno obnovo, nahaja pa se na parceli velikosti 650 m2, ki je ograjena in nudi zasebnost in mir. Za vse dodatne informacije in ogled nepremičnine nas lahko kontaktirate.
Prodamo moderno vilo z bazenom v Klenovici. Vila 168m2 je sestavljena iz kleti (prostor za savno, taverno in pralnico), pritličja (soba, kopalnica in velika dnevna soba ter kuhinja z jedilnico) in prvega nadstropja (tri spalnice in dve kopalnici ter velika terasa). Na južni strani je 24m2 velik bazen iz katerega je tako kot iz ostalih delov hiše fantastičen pogled na morje. Zadaj znotraj ograjenega in urejenega dvorišča sta dve parkirni mesti. Za vsa dodatna vprašanja in ogled nepremičnine nas lahko kontaktirate.
Prodamo poslovni prostor na frekventni lokaciji ob glavni cesti v Crikvenici. Prostor je idealen za različne poslovne dejavnosti. Sestavljajo ga tri prostorne sobe, od tega dve poslovni in udobna kopalnica. S skupno površino 55 m2 prostor ponuja dovolj fleksibilnosti za prilagajanje vašim potrebam in poslovni viziji. Ne glede na to, ali iščete prostor za trgovino, pisarno ali storitveno dejavnost, vam ta lokacija zagotavlja izjemno vidljivost in dostopnost. Zaradi svoje izjemne lege ta poslovni prostor ponuja neomejene možnosti za uspeh vašega podjetja. Ne zamudite priložnosti, da svojim strankam zagotovite vrhunsko storitev ali izdelek na tako privlačni lokaciji. Prostor je neopremljen, kar bo bodočemu lastniku olajšalo opremljanje po lastnih željah in potrebah. Za vsa dodatna vprašanja in ogled nepremičnine nas lahko kontaktirate.
Prodamo stanovanje v Jadranovem v skupni izmeri 45m2. Stanovanje obsega kuhinjo z jedilnico in dnevno sobo, dve spalnici in kopalnico ter ima izhod na balkon. Stanovanju v lasti pripada tudi eno parkirno mesto. Stanovanju pripada podstrešje - shramba 6m2. Stanovanje se prodaja brez pohištva, kar omogoča novemu lastniku, da prostor uredi po lastnih željah. Idealna lokacija v bližini vseh potrebnih objektov, zaradi česar je ta nepremičnina odlična za celoletno bivanje ali kot naložba za turistični najem. Za vsa dodatna vprašanja in ogled nepremičnine nas lahko kontaktirate.
Prodamo manjšo samostojno hišo velikosti 54m2, ki se nahaja na mirni lokaciji. Hiša je sestavljena iz stanovanjskega dela v pritličju in velike strešne terase 45 m2 s fantastičnim pogledom na morje in otok Krk. Stanovanjski del obsega hodnik, dnevno sobo s kuhinjo, spalnico in kopalnico. Na novo adaptirano, z novimi inštalacijami, fasado, mizarstvom in ploščicami. Prodamo opremljeno, z novim pohištvom in belo tehniko. Pred hišo sta 2 parkirni mesti. Za vse dodatne informacije in ogled nepremičnine nas lahko kontaktirate.
Prodamo dvosobno stanovanje v Crikvenici, ki je sestavljeno iz predsobe, dnevne sobe povezane s kuhinjo in izhodom na ložo, ene spalnice, kopalnice in galerije nad dnevno sobo 10 m2, ki lahko uporabiti kot dodatno spalnico. Z lože je delni pogled na morje, spalnica in kuhinja pa gledata na zelenico. Oddaljenost od plaže in centra mesta je približno 5 minut hoje. Stavba je novejše gradnje in v potresih ni bila poškodovana. Stanovanje je prijetno in lepo vzdrževano, prodaja se v celoti opremljeno in je kot tako pripravljeno za takojšnjo uporabo. Zaradi lokacije je nepremičnina idealna za stalno bivanje ali kot naložba za turistični najem. Vgrajena so bila tudi kvalitetna alu okna in klima. Pred in za objektom je brezplačno parkirišče, ki pripada najemnikom. Za vse dodatne informacije in ogled nas lahko kontaktirate.
Prodamo hišo na odlični in mirni lokaciji, le 5 minut stran od prelepih plaž v Jadranovem. Hiša je sestavljena iz dveh etaž z ločenima vhodoma. V pritličju se nahaja stanovanje s kuhinjo in jedilnico, dnevno sobo, dvema spalnicama in kopalnico. Na zadnji strani hiše je letna kuhinja, soba in konoba ter velika terasa. Drugo nadstropje hiše ima ločen vhod in je sestavljeno iz kuhinje z jedilnico, dnevne sobe, dveh spalnic z izhodom na balkon s pogledom na morje in kopalnice. Dvorišče je ograjeno, urejeno in ima dovolj prostora za druženje ali postavitev dodatne vsebine, možno pa ga je oplemenititi tudi z dodatnim parkirnim mestom. Ob hiši je garaža, pred njo pa prostor za dodaten avto. Nepremičnina ima odličen potencial za najem glede na lokacijo, odlično razporeditev prostorov in ločene etaže. Za vsa dodatna vprašanja in ogled nepremičnine nas lahko kontaktirate.
Prodamo stanovanje v 1. nadstropju v novogradnji s površino 122m2 v Crikvenici. Bivalni del stanovanja obsega predprostor, dnevno sobo s kuhinjo in jedilnico, WC, pokrito teraso, kopalnico in tri spalnice, od katerih ima ena lastno kopalnico in ložo. Stanovanju pripadata dve parkirni mesti pred stavbo. Kakovostna gradnja, protivlomna in protipožarna vrata, vrhunski materiali in zaključna dela so zagotovilo za udobno bivanje v tej nepremičnini. Odlična lokacija, ki je dobro povezana s centrom Crikvenice, urejenimi plažami, trgovinami in ostalimi objekti. Do morja je le 5 minut lahke hoje. Investitor v sistemu DDV, ki kupca oprošča plačila davka na promet nepremičnin. Kvalitetna novogradnja, idealna investicija za celoletno bivanje ali za turistični najem. Za vsa dodatna vprašanja in ogled nepremičnine nas lahko kontaktirate.
Prodamo penthouse v novogradnji površine 110m2 v Crikvenici. Bivalni del stanovanja obsega predprostor, dnevno sobo s kuhinjo in jedilnico, WC, pokrito teraso, kopalnico in tri spalnice, od katerih ima ena lastno kopalnico in ložo. Stanovanju pripadata dve parkirni mesti pred stavbo. Kakovostna gradnja, protivlomna in protipožarna vrata, vrhunski materiali in zaključna dela so zagotovilo za udobno bivanje v tej nepremičnini. Odlična lokacija, ki je dobro povezana s centrom Crikvenice, urejenimi plažami, trgovinami in ostalimi objekti. Do morja je le 5 minut lahke hoje. Investitor v sistemu DDV, ki kupca oprošča plačila davka na promet nepremičnin. Kvalitetna novogradnja, idealna investicija za celoletno bivanje ali za turistični najem. Za vsa dodatna vprašanja in ogled nepremičnine nas lahko kontaktirate.
Prodamo lepo prenovljeno stanovanje v Crikvenici. Stanovanje se nahaja v 4. nadstropju urbane in moderne stavbe z dvigalom in notranjim atrijem. Stanovanje je sestavljeno iz 1 spalnice, kopalnice z WC-jem, hodnika in velike odprte dnevne sobe in kuhinje. Najbolj poseben del apartmaja je edinstvena terasa s spektakularnim panoramskim pogledom na celotno crikveniško riviero, morje in otok Krk. Glede na atraktivno stanovanje (idealno za dopust ali nadaljnjo oddajo v turistične namene), odlično lokacijo in nepozaben razgled s terase, si nepremičnina zasluži vso pozornost. Za vsa dodatna vprašanja in ogled nepremičnine nas lahko kontaktirate.
Ne najdeš tega, kar iščeš? Shrani to iskanje!
© 2024 NEKRETNINE1.PRO
Web by: NEON STUDIO | Powered by: NEKRETNINE1.PRO
To spletno mesto uporablja piškotke in podobne tehnologije, da vam zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo, vključno s prilagajanjem oglaševanja in vsebine. S klikom na 'Sprejmi' sprejemate vse piškotke.