Tukaj si:

Zemljišča (5)

Prodamo gradbeno zemljišče pravilne oblike površine 960m2 na območju Mrzle Vodice. Zemljišče se nahaja na rahlem pobočju, ki ponuja lep in neoviran pogled na naravo. Ob parceli je dovozna cesta, v bližini sta tudi elektrika in voda. Na zemljišču je možna gradnja samostojne družinske hiše. Na voljo je tudi lokacijska informacija, ki vsebuje podatke o namembnosti določenega območja na podlagi prostorske dokumentacije. Ta lokacija je idealna za investicijo zaradi bližine in neposredne oddaljenosti: narodni park Risnjak, jezero Lokve, številne pohodniške poti, kolesarske steze itd. Za vse dodatne informacije in ogled nas kontaktirajte.
Prodamo gradbeno zemljišče v manjšem kraju blizu Žminja. Zemljišče za prodajo je sestavljeno iz dostopne ceste, ki vodi neposredno do vhoda v gradbeno parcelo. Parcela je skupaj z dovozno potjo v lasti 1000m2, od tega je po elaboratu 600m2 gradbenega zemljišča. Idealno za gradnjo stanovanjskega objekta, kot je samostojna hiša / počitniška hiša. Vsi potrebni objekti se nahajajo v bližini zemljišča, Žminj pa je oddaljen le 5 minut vožnje. Idealna priložnost za investicijo. Za vsa dodatna vprašanja in oglede smo vam na voljo.
Prodamo prostorno gradbeno parcelo. Ponujamo vam atraktivno zemljišče, ki se nahaja v slikoviti vasici pri Svetvinčentu, v skupni izmeri 10.655 m2, od tega je 5.465 m2 gradbenega zemljišča in 5.190 m2 kmetijskega zemljišča. Zazidljiva zemljišča so primerna za gradnjo vseh vrst objektov: družinske hiše, vile z bazeni, počitniške hiše, apartmaji itd. Celotna parcela je ravnina s pogledom na Učko na severu ter na morje in Brione na jugu. Dovoz na zemljišče je asfaltirana cesta. Vsa infrastruktura cca 150 m od zemljišča. Za vsa dodatna vprašanja in ogled nas lahko kontaktirate.
Prodamo gradbeno zemljišče v okolici Svetvinčenta. Zemljišče se nahaja v manjšem kraju - Juršići, parcela 990 m2, na odlični lokaciji. Na sosednjih parcelah so zgrajene počitniške hiše. je pravokotne oblike, infrastruktura pa se nahaja v neposredni bližini. Zemljišče se nahaja na robu naselja, za njimi pa sledijo kmetijske parcele, kar daje sami parceli intimo in mir, obdana pa je z zelenjem. Lastništvo urejeno 1/1. Za vse dodatne informacije in ogled nas kontaktirajte.
Vendiamo terreno agricolo con casa registrata vicino a Rovigno, villaggio Španidiga. La casa di 30 mq è legalizzata e ha un permesso d'uso. La possibilità di riqualificare la casa con una superficie abitabile totale di 120 mq. Terreno con una superficie di 11820 mq e con 108 giovani ulivi, adatto per OPG e olivicoltura. C'è acqua ed elettricità sulla proprietà e un accesso fisso. Circondato da muro a secco su tre lati. 1 km dalla strada principale, 2,5 km dal mare. Per ulteriori domande e un tour, non esitate a contattarci.
Ne najdeš tega, kar iščeš? Shrani to iskanje!
© 2023 NEKRETNINE1.PRO
Web by: NEON STUDIO | Powered by: NEKRETNINE1.PRO
To spletno mesto uporablja piškotke in podobne tehnologije, da vam zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo, vključno s prilagajanjem oglaševanja in vsebine. S klikom na 'Sprejmi' sprejemate vse piškotke.