Tukaj si:

Stanovanja (123)

Prodamo prostorno luksuzno stanovanje 145m2 v bližini centra mesta s 3 balkoni in dodatno kletjo 196m2. Nahaja se na idealni lokaciji blizu centra mesta, tako da niste v središču poletne gneče, kar vam daje želeni mir, medtem ko se lahko sprehodite do centra, ki je oddaljen natanko 850m. Stanovanje je bilo leta 2021 popolnoma prenovljeno. Stanovanje se nahaja v stanovanjski stavbi s skupno 8 enotami. Stanovanje se nahaja v drugem in zadnjem nadstropju stavbe (z izjemo mansarde). Po prostorskem načrtu je možno nadstropje in obstaja pisno soglasje ostalih najemnikov objekta. Stanovanje obsega predsobo, kuhinjo in dnevno sobo, 3 spalnice in 3 kopalnice. 2 spalnici imata lastno kopalnico. Vsaka spalnica ima balkon. Celotna notranjost stanovanja je opremljena z vrhunskim pohištvom in se tako v celoti prodaja. Nekatere dodatne funkcije te nepremičnine: 1) Talno ogrevanje 2) Klimatske naprave v vsaki sobi 3) Protivlomna vrata 4) Alarmni sistem 5) Video domofon 6) Električne žaluzije Popolna priložnost za življenje v romantičnem mestu Rovinj ali idealna naložba za turistične namene. Za vsa dodatna vprašanja in ogled nepremičnine nas lahko kontaktirate.
Prodamo stanovanje v 2. nadstropju kvalitetne novogradnje v Crikvenici. Objekt je sestavljen iz skupno treh stanovanjskih enot, vsaka ima svoje parkirno mesto. Na prodaj je stanovanje v 2. nadstropju površine 70m2, odlične razporeditve in je sestavljeno iz dveh spalnic, dveh kopalnic, shrambe, velike odprte dnevne sobe in kuhinje ter velikega balkona/lože z razgledom. morja. Stanovanje je opremljeno s talnim gretjem, klimo, električnimi žaluzijami, komarniki, video domofonom, protivlomnimi vrati. Pogled na morje iz vseh apartmajev in parkirišče v posesti. Nekaj ​​minut hoje do morja in centra Crikvenice Nepremičnina se nahaja na priročni urbani lokaciji v bližini vseh objektov in je kot taka idealna za celoletno družinsko življenje ali kot naložba za turistični najem. Za vsa dodatna vprašanja in ogled nepremičnine nas lahko kontaktirate.
Prodamo stanovanje v pritličju kvalitetne novogradnje v Crikvenici. Objekt je sestavljen iz skupno treh stanovanjskih enot, vsaka ima svoje parkirno mesto. Prodamo pritlično stanovanje površine 71,50 m2, odlične razporeditve in obsega dve spalnici, dve kopalnici, shrambo, veliko odprto dnevno sobo in kuhinjo ter velik balkon (terasa v pritličju). ). Stanovanje je opremljeno s talnim gretjem, klimo, električnimi žaluzijami, komarniki, video domofonom, protivlomnimi vrati. Pogled na morje iz vseh apartmajev in parkirišče v posesti. Nekaj ​​minut hoje do morja in centra Crikvenice Nepremičnina se nahaja na priročni urbani lokaciji v bližini vseh objektov in je kot taka idealna za celoletno družinsko življenje ali kot naložba za turistični najem. Za vsa dodatna vprašanja in ogled nepremičnine nas lahko kontaktirate.
Prodamo čudovito stanovanje velikosti 51 m2, ki se nahaja v 1. nadstropju stanovanjske stavbe v Peroju. Stanovanje obsega predprostor, dnevno sobo odprtega tipa z jedilnico in kuhinjo, ložo, dve spalnici in kopalnico. Stanovanje ponuja idealno priložnost kot naložba za turistični najem ali zasebno bivanje, saj se prodaja v celoti opremljeno in je kot tako takoj vseljivo. Nepremičnini pripada tudi eno parkirno mesto. Lastnosti nepremičnine: - Idealno za rekreativce - bližina promenade proti Fažani in kolesarskih poti. - Mirno okolje, veliko zelenja in obdano z oljčnimi nasadi. - 1,5 km oddaljenost od plaže. - Varovano parkirišče za najemnike/obiskovalce stavbe. - Bližina objektov, kot je bar na plaži Minor. - Bližina letališča Pula in vseh pomembnih turističnih cest. Za vsa dodatna vprašanja in ogled nepremičnine nas lahko kontaktirate.
Prodamo 98m2 veliko stanovanje, ki se nahaja v 1. nadstropju stanovanjske stavbe v centru Pule. To stanovanje se nahaja v stranski ulici stran od hrupa in prometa, vendar je središče Pule tako blizu in lahko dostopno, da lahko vse storite peš. Vsi pomembni objekti za življenje so na dosegu roke: vrtec, šola, trgovine, gostinski objekti in zgodovinski biseri mesta. Velika prednost te nepremičnine v primerjavi z drugimi je skupno parkirišče, ki se nahaja ob sami nepremičnini, kar v centru Pulja ni pogosto. Stanovanje obsega predsobo, dve prostorni spalnici, kopalnico, kuhinjo s shrambo/shrambo, dnevno sobo in jedilnico, pisarno in južno obrnjeno teraso. Če iščete kakovostno stanovanje v brezčasnem, a sodobnem stilu, kjer se boste lahko sprostili od vsakodnevnih izzivov in hrupa ter preživeli najlepše družinske trenutke, kot so rojstni dnevi, diplome in obletnice, bi lahko to toplo in udobno stanovanje postalo vaš novi naslov za življenje. Za vsa dodatna vprašanja in ogled nepremičnine nas lahko kontaktirate.
Prodamo prostorno stanovanje, ki se nahaja v 2. nadstropju novogradnje, neto uporabne površine 90m2 v Dramljah. Stanovanje se razprostira skozi celotno 2. nadstropje in je sestavljeno iz predsobe, kopalnice, dnevne sobe odprtega tipa s kuhinjo in jedilnico, treh spalnic, od katerih ima ena lastno kopalnico. Stanovanju pripadata tudi dve prostorni pokriti terasi, ki gledata na jug, ena terasa ima izhod iz dnevne sobe, druga pa iz spalnice. Stanovanju pripada tudi eno lastniško parkirno mesto na vrtu nepremičnine. Za gradnjo objekta so uporabljeni vrhunski materiali, ki jih ima bodoči lastnik možnost izbire v fazi gradnje. Navedena prodajna cena se nanaša na nakup stanovanja v fazi gradnje in znaša 3.500€/m2. Predviden zaključek del je poletje 2025. Nepremičnina se nahaja v mirni ulici v Dramljah, v neposredni bližini morja, plaže in promenade, ki povezuje crikveniško riviero. Nepremičnina vredna pozornosti, idealna za celoletno družinsko življenje ali kot naložba za turizem. Za vsa dodatna vprašanja in informacije nas kontaktirajte.Prodamo prostorno stanovanje, ki se nahaja v 2. nadstropju novogradnje, neto uporabne površine 90m2 v Dramljah. Stanovanje se razprostira skozi celotno 2. nadstropje in je sestavljeno iz predsobe, kopalnice, dnevne sobe odprtega tipa s kuhinjo in jedilnico, treh spalnic, od katerih ima ena lastno kopalnico. Stanovanju pripadata tudi dve prostorni pokriti terasi, ki gledata na jug, ena terasa ima izhod iz dnevne sobe, druga pa iz spalnice. Stanovanju pripada tudi eno lastniško parkirno mesto na vrtu nepremičnine. Za gradnjo objekta so uporabljeni vrhunski materiali, ki jih ima bodoči lastnik možnost izbire v fazi gradnje. Navedena prodajna cena se nanaša na nakup stanovanja v fazi gradnje in znaša 3.500€/m2. Predviden zaključek del je poletje 2025. Nepremičnina se nahaja v mirni ulici v Dramljah, v neposredni bližini morja, plaže in promenade, ki povezuje crikveniško riviero. Nepremičnina vredna pozornosti, idealna za celoletno družinsko življenje ali kot naložba za turizem. Za vsa dodatna vprašanja in informacije nas kontaktirajte.
Prodamo prostorno stanovanje, ki se nahaja v 1. nadstropju novogradnje, 126m2 v Dramljah. Stanovanje se razprostira skozi celotno 1. nadstropje in je sestavljeno iz predsobe, kopalnice, dnevne sobe odprtega tipa s kuhinjo in jedilnico, treh spalnic, od katerih imata dve lastni kopalnici. Stanovanju pripadata tudi dve prostorni pokriti terasi, ki gledata na jug, ena terasa ima izhod iz dnevne sobe, druga pa iz spalnice. Stanovanju pripada tudi eno lastniško parkirno mesto na vrtu nepremičnine. Za gradnjo objekta so uporabljeni vrhunski materiali, ki jih ima bodoči lastnik možnost izbire v fazi gradnje. Navedena prodajna cena se nanaša na nakup stanovanja v fazi gradnje in znaša 3.500€/m2. Predviden zaključek del je poletje 2025. Nepremičnina se nahaja v mirni ulici v Dramljah, v neposredni bližini morja, plaže in promenade, ki povezuje crikveniško riviero. Nepremičnina vredna pozornosti, idealna za celoletno družinsko življenje ali kot naložba za turizem. Za vsa dodatna vprašanja in informacije nas kontaktirajte.
Prodamo dvoetažno stanovanje velikosti 152m2 v novogradnji v Dramljah. Stanovanje se razteza v dveh etažah in je sestavljeno iz predsobe, stopnišča, kopalnice, odprte dnevne sobe, kuhinje in jedilnice, ene spalnice in pokrite terase, ki je obrnjena na jug v spodnji etaži. Nato notranje stopnišče vodi v zgornjo etažo, ki je sestavljena iz hodnika, dveh prostornih spalnic, kopalnice, dodatne dnevne sobe oziroma sobe za druženje ter balkona, ki je vedno obrnjen proti jugu. Stanovanju pripada tudi eno lastniško parkirno mesto na vrtu nepremičnine. Za gradnjo objekta so uporabljeni vrhunski materiali, ki jih ima bodoči lastnik možnost izbire v fazi gradnje. Navedena prodajna cena se nanaša na nakup stanovanja v fazi gradnje in znaša 3.500€/m2. Predviden zaključek del je poletje 2025. Nepremičnina se nahaja v mirni ulici v Dramljah, v neposredni bližini morja, plaže in promenade, ki povezuje crikveniško riviero. Nepremičnina vredna pozornosti, idealna za celoletno družinsko življenje ali kot naložba za turizem. Za vsa dodatna vprašanja in informacije nas kontaktirajte.
Prodamo dvoetažno stanovanje velikosti 120m2 v novogradnji v Dramljah. Stanovanje obsega dve etaži in je sestavljeno iz predsobe, kopalnice, dnevne sobe odprtega tipa, kuhinje in jedilnice ter prostorne terase obrnjene na jug v spodnji etaži. Nato se po notranjem stopnišču povzpnemo v zgornje nadstropje, ki je sestavljeno iz hodnika, dveh prostornih spalnic, kopalnice in balkona na južni strani. Stanovanju pripada tudi eno lastniško parkirno mesto na vrtu nepremičnine. Za gradnjo objekta so uporabljeni vrhunski materiali, ki jih ima bodoči lastnik možnost izbire v fazi gradnje. Navedena prodajna cena se nanaša na nakup stanovanja v fazi gradnje in znaša 3.500€/m2. Predviden zaključek del je poletje 2025. Nepremičnina se nahaja v mirni ulici v Dramljah, v neposredni bližini morja, plaže in promenade, ki povezuje crikveniško riviero. Nepremičnina vredna pozornosti, idealna za celoletno družinsko življenje ali kot naložba za turizem. Za vsa dodatna vprašanja in informacije nas kontaktirajte.
Prodamo moderno opremljeno stanovanje s panoramskim pogledom na morje v Crikvenici. Stanovanje se nahaja v drugem nadstropju manjše stanovanjske stavbe, ima odličen tloris in ima prostorno južno orientirano teraso 35m2. Sestavljen je iz dveh spalnic, kopalnice, kuhinje z jedilnico in dnevno sobo ter terase s čudovitim pogledom na morje. Nad stanovanjem je visoka mansarda s kopalnico v lasti. Terasa je pokrita in zagotavlja udobje celodnevnega bivanja na njej. Odlična lokacija v bližini vseh potrebščin in plaže. Oddaljenost od morja in lepih sprehodov je le 250m. Stanovanje je bilo leta 2024 popolnoma prenovljeno, vse pohištvo pa je vključeno v ceno in je kot tako takoj vseljivo. Idealna priložnost za celoletno bivanje ali kot investicija za turistični najem. Za vsa dodatna vprašanja in ogled nas kontaktirajte.
Prodamo čudovit dvoetažni apartma na odlični lokaciji v Malinski na otoku Krku. Stanovanje je odlično razporejeno in se razteza od drugega nadstropja do mansarde objekta. Ima površino 110 m2 in sestoji iz dnevne sobe z jedilnico in kuhinjo, kopalnice, ene spalnice in terase s čudovitim pogledom na morje. Notranje stopnice vodijo v mansardo, kjer so tri spalnice, wc in kurilnica. Stanovanju pripada eno parkirno mesto. Odlična lokacija v bližini vseh objektov in le 500m od morja. Za vsa dodatna vprašanja in ogled nepremičnine nas lahko kontaktirate.
Prodamo prostorno stanovanje z vrtom v Puli. Stanovanje se nahaja v 1. nadstropju in je sestavljeno iz predprostora, kuhinje in jedilnice, dnevne sobe, dveh spalnic in kopalnice ter prostorne lože. Vsi prostori v tem stanovanju so novi in ​​moderni, zato vam ni treba vlagati v prenovo. Poleg samega apartmaja je še 140m2 velik vrt, dve parkirni mesti in gostilna, ki je idealna za druženje z družino ali prijatelji. Stanovanje je opremljeno z inverter klimatsko napravo za ogrevanje in hlajenje ter talnim gretjem v kopalnici. Lastnosti nepremičnine: - Od najbližje plaže je oddaljen 4 km, od centra mesta pa 1 km - Bližina šol in vrtcev (vse v krogu 1,5 km). - Bližina mestne avtobusne postaje, zahvaljujoč kateri se ni treba voziti z avtomobilom v mestni gneči. - Bogat zunanji prostor, ki odpira številne možnosti za druženje, vrtnarjenje ali preprosto uživanje v vonjavah in pogledih Jadrana Za vsa dodatna vprašanja in ogled nepremičnine nas lahko kontaktirate.
Prodamo stanovanje v pritličju moderne novogradnje v Puli. Stanovanje velikosti 55 m2 obsega predsobo, spalnico, kopalnico, dnevno sobo odprtega tipa s kuhinjo in jedilnico, od koder je izhod na pokrito teraso in vrt z bazenom velikosti 35 m2. Stanovanje je zelo udobno, prostorno in polno naravne svetlobe. Nepremičnini pripada tudi shramba 3m2 in eno parkirno mesto. Stanovanje je opremljeno z inverter klimatsko napravo, ogrevanjem na toplotno črpalko, talnim gretjem, dvojnimi okni, alu stavbnim pohištvom. To čudovito stanovanje se nahaja izven mestnega vrveža, središče Pule pa je tako blizu in lahko dostopno. Vse, kar potrebujete za udobno življenje, je na dosegu roke, samo stanovanje pa ponuja številne ugodnosti, zaradi katerih je idealno za celoletno bivanje ali kot naložba za turistični najem. Oddaljenosti od vsebine: - Pineta Park se nahaja pred stavbo in je idealen za sprehode ali vadbo v ločenem prostoru z rekreacijskimi napravami. - Postaja javnega prometa, tj. mestnih avtobusov, se nahaja le 290 m od objekta - Do čudovite mestne rive vas loči 2,3 km, medtem ko je najbližja plaža oddaljena 4 km - Šola je oddaljena 1,5 km, vrtec pa 280 m - Središče Pule je skupaj s številnimi zgodovinskimi znamenitostmi oddaljeno le 1,1 km, letališče pa 8,4 km. Za vse dodatne informacije in ogled nas kontaktirajte.
Prodamo stanovanje v pritličju 87 m2 z vrtom v novogradnji. Nepremičnina je trenutno v izgradnji in se nahaja na zaželeni lokaciji za bivanje: blizu morja, plaže in vseh potrebnih vsebin za celoletno bivanje ali za bivanje v poletnih mesecih. Zato je ta nepremičnina s sodobnim dizajnom in fantastično lokacijo idealna za bivanje ali kot naložbo. Stanovanje obsega predprostor, odprto zasnovano kuhinjo z jedilnico in dnevno sobo z izhodom na pokrito teraso s pogledom na morje, dve spalnici, kopalnico in dodatni WC. Stanovanju pripada tudi eno parkirno mesto pred stavbo in shramba. Gradnja se je pričela leta 2023 in v sedanji gradbeni fazi imajo novi lastniki možnost izbire mizarstva, sanitarne keramike, keramike in podobno, da bi kar se da dopolnili lasten dom. Za vse dodatne informacije in ogled nepremičnine nas lahko kontaktirate.
Prodamo stanovanje v pritličju 87 m2 z vrtom v novogradnji. Nepremičnina je trenutno v izgradnji in se nahaja na zaželeni lokaciji za bivanje: blizu morja, plaže in vseh potrebnih vsebin za celoletno bivanje ali za bivanje v poletnih mesecih. Zato je ta nepremičnina s sodobnim dizajnom in fantastično lokacijo idealna za bivanje ali kot naložbo. Stanovanje obsega predprostor, odprto zasnovano kuhinjo z jedilnico in dnevno sobo z izhodom na pokrito teraso s pogledom na morje, dve spalnici, kopalnico in dodatni WC. Stanovanju pripada tudi eno parkirno mesto pred stavbo in shramba. Gradnja se je pričela leta 2023 in v sedanji gradbeni fazi imajo novi lastniki možnost izbire mizarstva, sanitarne keramike, keramike in podobno, da bi kar se da dopolnili lasten dom. Za vse dodatne informacije in ogled nepremičnine nas lahko kontaktirate.
Prodamo stanovanje na 2. nadstropje s skupno površino 91m2. Nepremičnina je trenutno v gradnji in se nahaja na zaželeni lokaciji za bivanje: blizu morja, plaže in vseh potrebnih vsebin za celoletno bivanje ali za bivanje v poletnih mesecih. Zato je ta nepremičnina s sodobnim dizajnom in fantastično lokacijo idealna za bivanje ali kot naložbo. Stanovanje obsega predsobo, odprto zasnovano kuhinjo z jedilnico in dnevno sobo z izhodom na pokrito teraso s pogledom na morje, dve spalnici, kopalnico in dodatni WC. Stanovanju pripadata dve parkirni mesti pred stavbo in shramba. Gradnja se je pričela leta 2023 in v trenutni gradbeni fazi imajo novi lastniki možnost izbire mizarstva, sanitarne keramike, keramike in podobno, da bi kar se da dopolnili lasten dom. Za vse dodatne informacije in ogled nepremičnine nas lahko kontaktirate.
Prodamo stanovanje v 1. nadstropju 59m2 v novogradnji. Nepremičnina je trenutno v izgradnji in se nahaja na zaželeni lokaciji za bivanje: blizu morja, plaže in vseh potrebnih vsebin za celoletno bivanje ali za bivanje v poletnih mesecih. Zato je ta nepremičnina s sodobnim dizajnom in fantastično lokacijo idealna za bivanje ali kot naložbo. Stanovanje obsega predprostor, odprto zasnovano kuhinjo z jedilnico in dnevno sobo z izhodom na pokrito teraso s pogledom na morje, dve spalnici, kopalnico in dodatni WC. Stanovanju pripada tudi eno parkirno mesto pred stavbo in shramba. Gradnja se je pričela leta 2023, v trenutni fazi gradnje pa imajo novi lastniki možnost izbire mizarstva, sanitarne keramike, keramike in podobno, da bi kar se da dopolnili lasten dom. Za vse dodatne informacije in ogled nepremičnine nas lahko kontaktirate.
Prodamo stanovanje v pritličju 109 m2 z vrtom v novogradnji. Nepremičnina je trenutno v gradnji in se nahaja na zaželeni lokaciji za bivanje: v bližini morja, plaže in vseh potrebnih vsebin za celoletno bivanje ali bivanje v poletnih mesecih. Zato je ta nepremičnina s sodobnim dizajnom in fantastično lokacijo idealna za bivanje ali kot naložbo. Stanovanje obsega predprostor, odprto kuhinjo z jedilnico in dnevno sobo z izhodom na pokrito teraso s pogledom na morje, dve spalnici, kopalnico in dodatni WC. Stanovanju pripada tudi eno parkirno mesto pred stavbo in shramba. Gradnja se je začela 2023. in v trenutni fazi gradnje imajo novi lastniki možnost izbire stavbnega pohištva, sanitarne keramike, keramike in podobno, da bi kar se da dopolnili lasten dom. Za vse dodatne informacije in ogled nepremičnine nas lahko kontaktirate.
Prodamo stanovanje v pritličju 102m2 z vrtom v novogradnji. Nepremičnina je trenutno v gradnji in se nahaja na zaželeni lokaciji za bivanje: blizu morja, plaže in vseh potrebnih vsebin za celoletno bivanje ali za bivanje v poletnih mesecih. Zato je ta nepremičnina s sodobnim dizajnom in fantastično lokacijo idealna za bivanje ali kot naložbo. Stanovanje obsega predsobo, odprto zasnovano kuhinjo z jedilnico in dnevno sobo z izhodom na pokrito teraso s pogledom na morje, dve spalnici, kopalnico in dodatni WC. Stanovanju pripada tudi eno parkirno mesto pred stavbo in shramba. Gradnja se je pričela leta 2023 in v trenutni gradbeni fazi imajo novi lastniki možnost izbire mizarstva, sanitarne keramike, keramike in podobno, da bi kar se da dopolnili lasten dom. Za vse dodatne informacije in ogled nepremičnine nas lahko kontaktirate.
Prodamo stanovanje v novogradnji v bližini Medulina, Volma. Stavba se nahaja le 500m od morja in plaže. Sestavljen je iz šestih stanovanj v tem objektu, ki se razlikujejo po velikosti od 56 do 64 m2, tako da lahko izberete tistega, ki bo imel ravno toliko prostora, kot ga potrebujete. Zunanjost objekta se odlično vklopi v okolje, notranjost pa je v celoti opremljena in jo lahko prilagodite svojemu okusu, saj imate možnost izbire pohištva že v fazi gradnje objekta. Apartmaji so sestavljeni iz predsobe, dnevne sobe odprtega tipa s kuhinjo in jedilnico, ene spalnice (56m2) ali dveh spalnic (64m2), kopalnice in balkona, ki je obrnjen na jugozahod in ima pogled na morje. Posebnosti nepremičnine so bližina vseh dobrin, stanovanja različnih velikosti, od 56 do 64 m2, odlična prometna infrastruktura, bližina avtoceste in letališča Pula, možnost prilagoditve interierja vašim željam, neposredna bližina plaža in naravni park Kamenjak. Za vsa dodatna vprašanja in informacije nas kontaktirajte.
Prodamo stanovanje v novogradnji v bližini Medulina, Volma. Stavba se nahaja le 500m od morja in plaže. Sestavljen je iz šestih stanovanj v tem objektu, ki se razlikujejo po velikosti od 56 do 64 m2, tako da lahko izberete tistega, ki bo imel ravno toliko prostora, kot ga potrebujete. Zunanjost objekta se odlično vklopi v okolje, notranjost pa je v celoti opremljena in jo lahko prilagodite svojemu okusu, saj imate možnost izbire pohištva že v fazi gradnje objekta. Apartmaji so sestavljeni iz predsobe, dnevne sobe odprtega tipa s kuhinjo in jedilnico, ene spalnice (56m2) ali dveh spalnic (64m2), kopalnice in balkona, ki je obrnjen na jugozahod in ima pogled na morje. Posebnosti nepremičnine so bližina vseh dobrin, stanovanja različnih velikosti, od 56 do 64 m2, odlična prometna infrastruktura, bližina avtoceste in letališča Pula, možnost prilagoditve interierja vašim željam, neposredna bližina plaža in naravni park Kamenjak. Za vsa dodatna vprašanja in informacije nas kontaktirajte.
Prodamo stanovanje v novogradnji v bližini Medulina, Volma. Stavba se nahaja le 500m od morja in plaže. Sestavljen je iz šestih stanovanj v tem objektu, ki se razlikujejo po velikosti od 56 do 64 m2, tako da lahko izberete tistega, ki bo imel ravno toliko prostora, kot ga potrebujete. Zunanjost objekta se odlično vklopi v okolje, notranjost pa je v celoti opremljena in jo lahko prilagodite svojemu okusu, saj imate možnost izbire pohištva že v fazi gradnje objekta. Apartmaji so sestavljeni iz predsobe, dnevne sobe odprtega tipa s kuhinjo in jedilnico, ene spalnice (56m2) ali dveh spalnic (64m2), kopalnice in balkona, ki je obrnjen na jugozahod in ima pogled na morje. Posebnosti nepremičnine so bližina vseh dobrin, stanovanja različnih velikosti, od 56 do 64 m2, odlična prometna infrastruktura, bližina avtoceste in letališča Pula, možnost prilagoditve interierja vašim željam, neposredna bližina plaža in naravni park Kamenjak. Za vsa dodatna vprašanja in informacije nas kontaktirajte.
Prodamo 35m2 veliko garsonjero v neposredni bližini morja in plaže v Barbarigi. Apartma se nahaja v 3. nadstropju stanovanjske stavbe in obsega predsobo, kopalnico, dnevno sobo s kuhinjo, jedilnico in posteljo ter dva balkona z neoviranim pogledom na naravo in morje. Vsa potrebna oprema je v hoje od nepremičnine, zaradi česar je idealna tudi kot naložba za turistični najem ali za bivanje v poletnih mesecih. Stanovanje je opremljeno s klimatsko napravo v dnevnem prostoru, električnim radiatorjem za ogrevanje, lesenim in alu pohištvom ter keramičnimi ploščicami. Prodaja se v celoti opremljena. Za vsa dodatna vprašanja in ogled nepremičnine nas lahko kontaktirate.
Ne najdeš tega, kar iščeš? Shrani to iskanje!
© 2024 NEKRETNINE1.PRO
Web by: NEON STUDIO | Powered by: NEKRETNINE1.PRO
To spletno mesto uporablja piškotke in podobne tehnologije, da vam zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo, vključno s prilagajanjem oglaševanja in vsebine. S klikom na 'Sprejmi' sprejemate vse piškotke.