O nas

LUX Nepremičnine je nepremičninsko posredniška agencija, ki od leta 2022 deluje na območju Istre in Kvarnerja. Agencija je vpisana v register nepremičninskih posrednikov pri Hrvaški gospodarski zbornici in posluje v skladu z vsemi zakonskimi predpisi.

Verjamemo, da je osebni pristop do vsake stranke in vsake nepremičnine, natančno razumevanje vaših potreb ključ do uspešnega iskanja popolne nepremičnine. Zato svoj pristop in poslovno filozofijo temeljimo in usmerjamo na vas. Razumemo vse, kar je potrebno, da bo proces iskanja idealnega prostora prijeten proces za vsako od naših strank in za vse njihove potrebe.

Nudimo celovito storitev posredovanja pri prodaji nepremičnine do realizacije prodaje, od seznanitve stranke s trenutnim stanjem na nepremičninskem trgu, ogleda nepremičnine, preverjanja pravnega stanja nepremičnine, za katero posredujemo, pridobitev EMŠ za tuje državljane, sklenitev predpogodbe ali kupoprodajne pogodbe, vpis novega lastnika v zemljiško knjigo in kataster ter prenos vseh režijskih stroškov s starega na novega lastnika nepremičnine.