O nama

LUX nekretnina agencija je za posredovanje u prometu nekretnina koja posluje od 2022. godine na području Istre i Kvarnera. Agencija je upisana u Registar posrednika u prometu nekretninama pri Hrvatskoj gospodarskoj komori te je naše poslovanje u skladu sa zakonskim propisima.

Vjerujemo kako je osobni pristup svakom klijentu i svakoj nekretnini, detaljno razumijevanje vaših potreba ključ uspješnog pronalaska savršene nekretnine. Iz tog razloga naš pristup i filozofiju poslovanja temeljimo na Vama. Razumijemo što je sve potrebno kako bi proces pronalaska idealnog prostora bio ugodan proces za svakoga našeg klijenta i svaku njegovu potrebu.

Pružamo kompletnu uslugu posredovanja u prodaji nekretnina sve do realizacije prodaje, počevši od upoznavanja klijenata sa trenutnim stanjem na tržištu nekretnina, pregledavanja nekretnina, provjere pravnog statusa nekretnina za koje radimo posredovati, dobivanje osobnog identifikacijskog broja za strane državljane, sklapanje predugovora ili kupoprodajnog ugovora, upis novog vlasnika u zemljišne knjige i katastar i prijenos svih režijskih troškova sa starog na novog vlasnika posjeda.