Nalazite se ovdje:

Luksuzne nekretnine (102)

Prodajemo modernu villu u potpunosti namještenu u Crikvenici. Villa se nalazi na ekskluzivnoj lokaciji, udaljena 700 metara od mora i plaže. Sastoji se od prizemlja i kata, međusobno povezanih unutarnjim stepeništem. Sa svake etaže se pruža veličanstven pogled na more i otok Krk. U prizemlju se nalazi hodnik, kuhinja s blagovaonicom, dnevni boravak, gostinjski WC, uz jednu spavaću sobu s kupaonicom. Na katu se nalaze četiri spavaće sobe, svaka sa svojom kupaonicom, kao i spremište, te vešeraj. Na katu se također nalazi terasa cijelom širinom vile. Iz dnevnog boravka u prizemlju je omogućen izlaz na natkrivenu terasu, direktno povezanom sa sunčalištem uz infinity bazen s prekrasnim pogledom na more. Vilu krasi i garaža s dovoljno mjesta za dva automobila, te uređena okućnica. Vila je klimatizirana, te je u dnevnom boravku kao i u svim sobama postavljeno podno grijanje. Odlična i vrlo tražena lokacija čini ovu nekretninu idealnom za vlastitu upotrebu ili ekskluzivan najam tijekom turističke sezone. Za sva dodatna pitanja i razgled nekretnine slobodno nas kontaktirajte.
Prodajemo prostran stan smješten na 2. katu novogradnje, neto korisne površine 90m2 u Dramlju. Stan se proteže kroz cijeli 2. kat a sastoji se od ulaznog hodnika, kupaonice, otvorenog tipa dnevnog boravka sa kuhinjom i blagovaonicom, tri spavaće sobe od kojih jedna ima i vlastitu kupaonicu. Stan također ima i dvije prostrane natkrivene terase južne orijentacije, jedna terasa ima izlaz iz dnevnog boravka dok druga iz spavaće sobe. Stanu također pripada i jedno parkirno mjesto u vlasništvu unutar okućnice objekta. Za izgradnju objekta koriste se vrhunski materijali a budući vlasnik ima mogućnost biranja istih u fazi izgradnje. Navedena prodajna cijena odnosi se za kupnju stana za vrijeme faze izgradnje koja iznosi 3.500€/m2 Planirani završetak radova je ljeto 2025. godine. Objekt se nalazi u mirnoj ulici u Dramlju u neposrednoj blizini mora, plaže i šetnjice koja povezuje Crikveničku rivijeru. Nekretnina vrijedna pažnje, idealna za cjelogodišnji obiteljski život ili kao investicija za bavljenje turizmom. Za sva dodatna pitanja i informacije slobodno nas kontaktirajte.
Prodajemo prostran stan smješten na 1. katu novogradnje, površine 126m2 u Dramlju. Stan se proteže kroz cijeli 1. kat a sastoji se od ulaznog hodnika, kupaonice, otvorenog tipa dnevnog boravka sa kuhinjom i blagovaonicom, tri spavaće sobe od kojih dvije imaju i vlastitu kupaonicu. Stan također ima i dvije prostrane natkrivene terase južne orijentacije, jedna terasa ima izlaz iz dnevnog boravka dok druga iz spavaće sobe. Stanu također pripada i jedno parkirno mjesto u vlasništvu unutar okućnice objekta. Za izgradnju objekta koriste se vrhunski materijali a budući vlasnik ima mogućnost biranja istih u fazi izgradnje. Navedena prodajna cijena odnosi se za kupnju stana za vrijeme faze izgradnje koja iznosi 3.500€/m2 Planirani završetak radova je ljeto 2025. godine. Objekt se nalazi u mirnoj ulici u Dramlju u neposrednoj blizini mora, plaže i šetnjice koja povezuje Crikveničku rivijeru. Nekretnina vrijedna pažnje, idealna za cjelogodišnji obiteljski život ili kao investicija za bavljenje turizmom. Za sva dodatna pitanja i informacije slobodno nas kontaktirajte.
Prodajemo dvoetažni stan površine 152m2 u novogradnji u Dramlju. Stan se proteže kroz dvije etaže a sastoji se od ulaznog hodnika, stubišta, kupaonice, otvorenog tipa dnevnog boravka, kuhinje i blagovaonice, jedne spavaće sobe te natkrivene terase južne orijentacije na donjoj etaži. Zatim unutarnjim stubištem dolazi se na gornju etažu koja se sastoji od hodnika, dvije prostrane spavaće sobe, kupaonice, dodanog dnevnog prostora ili prostorije za druženje te balkona uvijek južne orijentacije. Stanu također pripada i jedno parkirno mjesto u vlasništvu unutar okućnice objekta. Za izgradnju objekta koriste se vrhunski materijali a budući vlasnik ima mogućnost biranja istih u fazi izgradnje. Navedena prodajna cijena odnosi se za kupnju stana za vrijeme faze izgradnje koja iznosi 3.500€/m2 Planirani završetak radova je ljeto 2025. godine. Objekt se nalazi u mirnoj ulici u Dramlju u neposrednoj blizini mora, plaže i šetnjice koja povezuje Crikveničku rivijeru. Nekretnina vrijedna pažnje, idealna za cjelogodišnji obiteljski život ili kao investicija za bavljenje turizmom. Za sva dodatna pitanja i informacije slobodno nas kontaktirajte.
Prodajemo dvoetažni stan površine 120m2 u novogradnji u Dramlju. Stan se proteže kroz dvije etaže a sastoji se od ulaznog hodnika, kupaonice, otvorenog tipa dnevnog boravka, kuhinje i blagovaonice te prostrane terase južne orijentacije na donjoj etaži. Zatim se unutarnjim stubištem penjemo na gornju etažu koja se sastoji od hodnika, dvije prostrane spavaće sobe, kupanice i balkona uvijek južne orijentacije. Stanu također pripada i jedno parkirno mjesto u vlasništvu unutar okućnice objekta. Za izgradnju objekta koriste se vrhunski materijali a budući vlasnik ima mogućnost biranja istih u fazi izgradnje. Navedena prodajna cijena odnosi se za kupnju stana za vrijeme faze izgradnje koja iznosi 3.500€/m2 Planirani završetak radova je ljeto 2025. godine. Objekt se nalazi u mirnoj ulici u Dramlju u neposrednoj blizini mora, plaže i šetnjice koja povezuje Crikveničku rivijeru. Nekretnina vrijedna pažnje, idealna za cjelogodišnji obiteljski život ili kao investicija za bavljenje turizmom. Za sva dodatna pitanja i informacije slobodno nas kontaktirajte.
Prodajemo stan u prizemlju moderne novogradnje u Puli. Stan površine 55m2 sastoji se od ulaznog hodnika, spavaće sobe, kupaonice, otvorenog tipa dnevnog boravka sa kuhinjom i blagovaonicom odakle se izlazi na natkrivenu terasu i okućnicu gdje je smješten i bazen od 35m2. Stan je vrlo komforan, prostran i prepun prirodne svijetlosti. Nekretnini također pripada i spremište površine 3m2 te jedno parkirno mjesto. Stan je opremljen klima uređajem sa inverterom, grijanje putem toplinske pumpe, podno grijanje, dvvokomornim staklima, aluminijska stolarija. Ovaj nevjerojatan stan nalazi se izvan gradske vreve i buke, a opet vam je središte Pule tako blizu i lako dostupno. Nadohvat ruke su vam svi sadržaji potrebni za lagodan život, a sam stan nudi brojne pogodnosti što ga čine idealnim za cjelogodišnji život ili kao investicija za turistički najam. Udaljenosti od sadržaja: - Park Pineta nalazi se ispred zgrade, a idealan je za šetnje ili vježbanje u zasebnom dijelu sa spravama za rekreaciju - Stanica javnog prijevoza, odnosno gradskih autobusa, nalazi se samo 290 m od zgrade - 2.3 km vas dijeli od predivne gradske rive, dok vam je najbliža plaža na 4 km udaljenosti - Škola je udaljena 1.5 km, a dječji vrtić 280 m - Centar grada Pule, zajedno s brojnim povijesnim znamenitostima, nalazi se na svega 1.1 km udaljenosti, dok je zračna luka na 8.4 km udaljenosti. Za sve dodatne informacije i razgled slobodno nas kontaktirajte.
Prodajemo stan u prizemlju 87m2 s okućnicom u novogradnji. Nekretnina je trenutno u izgradnji a nalazi se na poželjnoj lokaciji za život: blizu mora, plaže i svih potrebitih sadržaja za cjelogodišnji život ili za boravak u ljetnim mjesecima. Samim time ova nekretnine suvremenog dizajna i fantastične lokacije idealna je za život ili kao investicija. Stan se sastoji od ulaznog prostora, otvorenog koncepta kuhinje s blagovaonicom i dnevnog boravka sa izlaskom na natkrivenu terasu s koje se pruža pogled na more, dvije spavaće sobe, kupaone i dodatnog WC-a. Stanu pripada i jedno parkirno mjesto ispred zgrade te ostava. Gradnja započeta 2023. godine te u trenutnoj fazi izgradnje novi vlasnici imaju mogućnost biranja stolarije, sanitarija, keramike i slično, kako bi što više upotpunili vlastiti dom. Za sve dodatne informacije i razgled nekretnine, slobodno nas kontaktirajte.
Prodajemo stan u prizemlju 87m2 s okućnicom u novogradnji. Nekretnina je trenutno u izgradnji a nalazi se na poželjnoj lokaciji za život: blizu mora, plaže i svih potrebitih sadržaja za cjelogodišnji život ili za boravak u ljetnim mjesecima. Samim time ova nekretnine suvremenog dizajna i fantastične lokacije idealna je za život ili kao investicija. Stan se sastoji od ulaznog prostora, otvorenog koncepta kuhinje s blagovaonicom i dnevnog boravka sa izlaskom na natkrivenu terasu s koje se pruža pogled na more, dvije spavaće sobe, kupaone i dodatnog WC-a. Stanu pripada i jedno parkirno mjesto ispred zgrade te ostava. Gradnja započeta 2023. godine te u trenutnoj fazi izgradnje novi vlasnici imaju mogućnost biranja stolarije, sanitarija, keramike i slično, kako bi što više upotpunili vlastiti dom. Za sve dodatne informacije i razgled nekretnine, slobodno nas kontaktirajte.
Prodajemo stan na. 2. katu ukupne površine 91m2. Nekretnina je trenutno u izgradnji a nalazi se na poželjnoj lokaciji za život: blizu mora, plaže i svih potrebitih sadržaja za cjelogodišnji život ili za boravak u ljetnim mjesecima. Samim time ova nekretnine suvremenog dizajna i fantastične lokacije idealna je za život ili kao investicija. Stan se sastoji od ulaznog prostora, otvorenog koncepta kuhinje s blagovaonicom i dnevnog boravka sa izlaskom na natkrivenu terasu s koje se pruža pogled na more, dvije spavaće sobe, kupaone i dodatnog WC-a. Stanu pripadaju dva parkirna mjesta ispred zgrade te ostava. Gradnja započeta 2023. godine te u trenutnoj fazi izgradnje novi vlasnici imaju mogućnost biranja stolarije, sanitarija, keramike i slično, kako bi što više upotpunili vlastiti dom. Za sve dodatne informacije i razgled nekretnine, slobodno nas kontaktirajte.
Prodajemo stan na 1. katu površine 59m2 u novogradnji. Nekretnina je trenutno u izgradnji a nalazi se na poželjnoj lokaciji za život: blizu mora, plaže i svih potrebitih sadržaja za cjelogodišnji život ili za boravak u ljetnim mjesecima. Samim time ova nekretnine suvremenog dizajna i fantastične lokacije idealna je za život ili kao investicija. Stan se sastoji od ulaznog prostora, otvorenog koncepta kuhinje s blagovaonicom i dnevnog boravka sa izlaskom na natkrivenu terasu s koje se pruža pogled na more, dvije spavaće sobe, kupaone i dodatnog WC-a. Stanu pripada i jedno parkirno mjesto ispred zgrade te ostava. Gradnja započeta je 2023. godine te u trenutnoj fazi izgradnje novi vlasnici imaju mogućnost biranja stolarije, sanitarija, keramike i slično, kako bi što više upotpunili vlastiti dom. Za sve dodatne informacije i razgled nekretnine, slobodno nas kontaktirajte.
Prodajemo stan u prizemlju 109m2 s okućnicom u novogradnji. Nekretnina je trenutno u izgradnji a nalazi se na poželjnoj lokaciji za život: blizu mora, plaže i svih potrebitih sadržaja za cjelogodišnji život ili za boravak u ljetnim mjesecima. Samim time ova nekretnine suvremenog dizajna i fantastične lokacije idealna je za život ili kao investicija. Stan se sastoji od ulaznog prostora, otvorenog koncepta kuhinje s blagovaonicom i dnevnog boravka sa izlaskom na natkrivenu terasu s koje se pruža pogled na more, dvije spavaće sobe, kupaone i dodatnog WC-a. Stanu pripada i jedno parkirno mjesto ispred zgrade te ostava. Gradnja započeta 2023. godine te u trenutnoj fazi izgradnje novi vlasnici imaju mogućnost biranja stolarije, sanitarija, keramike i slično, kako bi što više upotpunili vlastiti dom. Za sve dodatne informacije i razgled nekretnine, slobodno nas kontaktirajte.
Prodajemo stan u prizemlju 102m2 s okućnicom u novogradnji. Nekretnina je trenutno u izgradnji a nalazi se na poželjnoj lokaciji za život: blizu mora, plaže i svih potrebitih sadržaja za cjelogodišnji život ili za boravak u ljetnim mjesecima. Samim time ova nekretnine suvremenog dizajna i fantastične lokacije idealna je za život ili kao investicija. Stan se sastoji od ulaznog prostora, otvorenog koncepta kuhinje s blagovaonicom i dnevnog boravka sa izlaskom na natkrivenu terasu s koje se pruža pogled na more, dvije spavaće sobe, kupaone i dodatnog WC-a. Stanu pripada i jedno parkirno mjesto ispred zgrade te ostava. Gradnja započeta 2023. godine te u trenutnoj fazi izgradnje novi vlasnici imaju mogućnost biranja stolarije, sanitarija, keramike i slično, kako bi što više upotpunili vlastiti dom. Za sve dodatne informacije i razgled nekretnine, slobodno nas kontaktirajte.
Prodajemo dvosoban stan u Crikvenici koji se sastoji od ulaznog hodnika, dnevnog boravka spojenog sa kuhinjom i izlaskom na loggiu, jedne spavaće sobe, kupaone te galerije iznad dnevnog boravka velicine 10m2 koja se može iskoristiti i kao dodatna spavaća soba. Loggia nudi djelomičan pogled na more, a spavaća soba i kuhinja na zelenilo. Udaljenost do plaže i centra grada je oko 5 minuta pješice. Zgrada je novije gradnje i nije pretrpila nikakva oštećenja u potresima. Stan je ugodan i održavan, prodaje se u potpunosti namješten te je kao takav odmah spreman za useljenje. Obzirom na lokaciju, nekretnina je idealna za stalni boravak ili kao investicija za turistički najam. Postavljeni su i kvalitetni aluminijski prozori te klima uređaj. Ispred i iza zgrade se nalazi besplatni parking koji pripada stanarima. Za sve dodatne informacije i razgled, slobodno nas kontaktirajte.
Prodajemo stan površine 100m2 u prizemlju novogradnje u Banjolama, Volme. Stan se sastoji od ulaznog hodnika, otvorenog tipa dnevnog boravka, kuhinje i blagovaonice sa izlazom na terasu i vrt, tri spavaće sobe, dvije kupaonice, gostinjskog WC-a i spremišta / vešeraja. Tu su i dva parkirna mjesta a uz stan dolazi automatiziran sigurnosni sustav te podno grijanje za uživanje u lagano prohladnim 
mediteranskim večerima. Sve je napravljeno u harmoniji s modernim tehnologijama kako bi
 prostor radio u skladu s vašim potrebama. Visokokvalitetna novogradnja koja broji ukupno 6 stanova ima na raspolaganju/prodaju i manje stambene jedinice. Posebnosti nekretnine svakako čine blizina svih sadržaja, odlična prometna infrastruktura, blizina autoceste i Zračne luke Pula, mogućnost prilagodbe interijera svojim željama, neposredna blizina plaže i Parka prirode Kamenjak. Idealna prilika za investiciju ili za cjelogodišnji obiteljski život te boravak u ljetnim mjesecima. Nekretnina u sustavu PDV-a što oslobađa kupca od poreza na promet nekretnina. Za sva dodatna pitanja i razgled slobodno nas kontaktirajte.
Prodajemo stan na 1.katu u novogradnji površine 122m2 u Crikvenici. Stambena površina stana uključuje ulazni prostor, dnevni boravak s kuhinjom i blagovaonom, WC, natkrivenu terasu, kupaonu te tri spavaće sobe, od čega jedna s vlastitom kupaonicom i lođu. Stanu pripadaju dva parkirna mjesta ispred zgrade. Kvalitetna gradnja, protuprovalna i protupožarna vrata, vrhunski materijali i završna obrada jamac su ugodnog stanovanja u ovoj nekretnini. Odlična lokacija koja je dobro povezana s centrom Crikvenice, uređenim plažama, trgovinama i ostalim sadržajima. Pješačka udaljenost do mora iznosi svega 5min laganog hoda. Investitor u sustavu PDV-a, što kupca oslobađa plaćanja poreza na promet nekretninama.. Visokokvalitetna novogradnja, idealna investicija za cjelogodišnji život ili za bavljenje turističkim najmom. Za sva dodatna pitanja i razgled nekretnine slobodno nas kontaktirajte.
Prodajemo penthouse u novogradnji površine 110m2 u Crikvenici. Stambena površina stana uključuje ulazni prostor, dnevni boravak s kuhinjom i blagovaonom, WC, natkrivenu terasu, kupaonu te tri spavaće sobe, od čega jedna s vlastitom kupaonicom i lođu. Stanu pripadaju dva parkirna mjesta ispred zgrade. Kvalitetna gradnja, protuprovalna i protupožarna vrata, vrhunski materijali i završna obrada jamac su ugodnog stanovanja u ovoj nekretnini. Odlična lokacija koja je dobro povezana s centrom Crikvenice, uređenim plažama, trgovinama i ostalim sadržajima. Pješačka udaljenost do mora iznosi svega 5min laganog hoda. Investitor u sustavu PDV-a, što kupca oslobađa plaćanja poreza na promet nekretninama.. Visokokvalitetna novogradnja, idealna investicija za cjelogodišnji život ili za bavljenje turističkim najmom. Za sva dodatna pitanja i razgled nekretnine slobodno nas kontaktirajte.
Prodaje se novi stan u izgradnji u mirnom naselju u blizini Poreča, samo 4 km udaljenom od mora. Ovaj stan u prizemlju nudi ukupnu površinu od 96,56 m2, zajedno s terasom od 15,63 m2 na kojoj će biti postavljen jacuzzi. Sastoji se od prostranog dnevnog boravka spojenog s kuhinjom i blagovaonicom, hodnika, kupaonice, zasebnog wc-a te tri spavaće sobe, uključujući glavnu spavaću sobu s vlastitom kupaonicom. Stanu pripada i šarmantan vrt od cca 150 m2 i spremište površine 7,51 m2. Ovaj novi stan predstavlja izvrsnu priliku za posjedovanje modernog i udobnog stambenog prostora na mirnoj lokaciji u blizini Poreča. Sa svojim prostranim rasporedom, dobro osmišljenim sadržajima i blizinom mora, obećava ugodan životni stil za svoje buduće stanovnike. Za sve dodatne informacije i razgled nekretnine slobodno nas kontaktirajte.
Prodaje se novi stan u izgradnji u mirnom naselju u blizini Poreča, samo 4 km udaljenom od mora. Ovaj stan u prizemlju nudi ukupnu površinu od 96,56 m2, zajedno s terasom od 15,63 m2 na kojoj će biti postavljen jacuzzi. Sastoji se od prostranog dnevnog boravka spojenog s kuhinjom i blagovaonicom, hodnika, kupaonice, zasebnog wc-a te tri spavaće sobe, uključujući glavnu spavaću sobu s vlastitom kupaonicom. Stanu pripada i šarmantan vrt od cca 150 m2 i spremište površine 7,51 m2. Ovaj novi stan predstavlja izvrsnu priliku za posjedovanje modernog i udobnog stambenog prostora na mirnoj lokaciji u blizini Poreča. Sa svojim prostranim rasporedom, dobro osmišljenim sadržajima i blizinom mora, obećava ugodan životni stil za svoje buduće stanovnike. Za sve dodatne informacije i razgled nekretnine slobodno nas kontaktirajte.
Prodaje se novi stan u izgradnji u mirnom naselju u blizini Poreča, samo 4 km udaljenom od mora. Ovaj stan u prizemlju nudi ukupnu površinu od 93,32 m2, zajedno s terasom od 14,95 m2. Sastoji se od prostranog dnevnog boravka spojenog s kuhinjom i blagovaonicom, hodnika, kupaonice, zasebnog wc-a te tri spavaće sobe, uključujući glavnu spavaću sobu s vlastitom kupaonicom. Stanu pripada i šarmantan vrt od cca 100 m2 koji će sadržavati bazen i natkrivenu terasu. Dodatno, u podrumu zgrade nalazi se spremište površine 7,51 m2. Ovaj novi stan predstavlja izvrsnu priliku za posjedovanje modernog i udobnog stambenog prostora na mirnoj lokaciji u blizini Poreča. Sa svojim prostranim rasporedom, dobro osmišljenim sadržajima i blizinom mora, obećava ugodan životni stil za svoje buduće stanovnike. Za sve dodatne informacije te za razgled nekretnine slobodno nas kontaktirajte.
Prodajemo luksuznu novogradnju s panoramskim pogledom na more na mirnoj lokaciji, kraj slijepee ulice bez prometa. Villa se sastoji od prizemlja i kata. U prizemlju se nalazi predprostor, dnevni boravak, kuhinja s blagovaonicom i kupaonica. Unutarnjim stubištem dolazimo na kat gdje su smještene tri spavaće sobe, svaka sa vlastitom kupaonom. Na katu se nalaze dvije terase, dok je u prizemlju smještena velika natkrivena terasa, spojena sa prostorom za sunčanje i bazenom. Otvoreni pogled na more krasi svaku etažu. Unutar okućnice sa nalaze četiri parkirna mjesta. U izgradnji su predviđeni vrhunski materijali, prvoklasna keramika i sanitarije, protuprovalna vrata, podno grijanje, klimatizacijski uređaji u svim sobama, solarni paneli na krovu, elektro pokretane rolete i vrhunska PVC stolarija, alarmi sustav i sigurosne kamere. Predviđeni završetak gradnje je krajem 2024. godine. Nekretnina u sustavu PDV-a, kupac oslobođen od plaćanja poreza na promet nekretnina. Za sve dodatne informacije i razgled slobodno nas kontaktirajte.
Prodajemo luksuzan stan sa bazenom u novogradnji, stambene površine 78 m2. Sastoji se od ulaznog hodnika, kuhinje s blagovaonicom i dnevnim boravkom, dvije spavaće sobe od kojih je svaka sa svojom kupaonicom i terasom, WC za goste. Iz blagovaonice se izlazi na veliku terasu u sklopu koje se nalazi bazen. Grijanje i hlađenje su osigurani putem dizalice topline i klima uređaja, što omogućuje ugodan boravak tijekom cijele godine. Kupaonice imaju podno grijanje. Do samog ulaza u stan nalazi se lift kojim se spuštamo u garažu gdje se nalazi pripadajuće spremište i parkirno mjesto. Stan se nalazi u luksuznom naselju i udaljen je svega 800m od centra Crikvenice, mora, plaža i svih potrebitih sadržaja. Visokokvalitetna novogradnja gdje se pazilo na svaki detalj eksterijera i interijera. Nekretnina pruža potpuni komfor i idealna je za cjelogodišnji život, turistički najam ili boravak u ljetnim mjesecima. Zgrada ima vrhunsku termoizolaciju, keramiku, drvene podove visoke kvalitete, aluminijsku stolariju, podzemnu garažu, 4 bazena (odnosno svaki stan zahvaljujući kosini ima vlastitu okućnicu sa vlastitim bazenom), spremišta, kotlovnicu te lift koji iz garaže vodi do svakog stana. Za sva dodatna pitanja i razgled, slobodno nas kontaktirajte.
Na par minuta šetnje od prekrasnih plaža, te na 2km od strogog centra grada, kreće izgradnja nove stambene zgrade. Na mirnoj je lokaciji i u njenoj blizini se nalaze trgovina, dječji vrtić te ugostiteljska ponuda. Stan koji se prodaje nalazi se na drugom katu spomenute zgrade te se prostire kroz dvije etaže sa 151,15m2 te uz stan dolazi pripadajuće spremište u podrumu te dva parkirna mjesto. Na prvoj etaži stana kroz predsoblje ulazimo u prostrani dnevni dio sa kuhinjom i blagovaonicom te dvije terase koje su stvorene za hvatanje sviježeg zraka. Na ovoj etaži se također nalaze dvije spavaće sobe te dvije kupaonice. Unutrašnjim stepeništem ide se do druge etaže gdje je još jedna kuhinja sa blagovaonicom, jedna kupaonica te čak dvije nenatkrivene terase - sve to kao jedna velika prostorija za druženje. Ovdje je svoje mjesto našla još jedna spavaća soba. S obzirom na mirnu lokaciju u obiteljskom naselju koje je istovremeno prepoznato po ponudi turističkih objekata, ova nekretnina nudi sve mogućnosti. Od stvaranja novih obiteljskih uspomena pa sve do turističkog najma tokom ljetnih mjeseci čime bi se povratila uložena investicija. Naravno, kako je izgradnja u punom jeku, ovo je Vaša prilika da unesete svoj dodir te odaberete završne materijale po svojim željama. U svakom slučaju, ne propustite priliku! Dođite pogledati nekretninu koja je savršena za komforni obiteljski život u Rovinju, no također, ne isključuje se mogućnost iznajmljivanja tokom ljetne sezone jer je potražnja za turističkim smještajem iz godine u godinu sve veća
Prodajemo stan na 1. katu manje stambene zgrade na području Rovinja, ukupne obračunski NKP 90m2. Mirno i ekskluzivno naselje Rovinja, gdje prevladavaju novije zgrade, luksuzni stanovi i kuće. Neposredna blizina plaže, marine i trgovine. Stan na 1. katu, kojem pripadaju i dva parkirna mjesta. Stan je otvorenog tlocrta, dnevnog boravka i kuhinje kao cjeline sa pristupom na prostranu terasu, dvije spavaće sobe, kupaone, balkona. Stan se prodaje po sistemu ključ u ruke, stolarija i podne obloge, podno grijanje, aluminijska stolarija s troslojnim staklom. Procijenjeni datum isporuke stana je 2025. Navedena cijena vrijedi samo ako se stan kupi u fazi gradnje, nakon što se zgrada završi cijena će biti veća, stoga kupnja ovog stana predstavlja priliku za investitore. Stan je udaljen svega pet minuta hoda do mora i plaža. Lokaciju krasi odlična prometna povezanost i blizina svih sadržaja koju ovu nekretninu čine idealnom za stalni boravak kao i za turistički najam. Početak gradnje je 2024 godina. Odlična prilika za investiciju u fazi gradnje! Za sve dodatne informacije i razgled, slobodno nas kontaktirajte.
Ne možete pronaći ono što tražite? Spremite pretragu!
© 2024 NEKRETNINE1.PRO
Web by: NEON STUDIO | Powered by: NEKRETNINE1.PRO
Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi vam pružila najbolje korisničko iskustvo, uključujući personalizaciju oglašavanja i sadržaja. Postavke kolačića možete podesiti u svojem web pregledniku. Klikom na 'Prihvaćam', pristajete na korištenje kolačića.