Nalazite se ovdje:

Kvarner (105)

Prodajemo stan na 2. katu kvalitetne novogradnje Crikvenici. Objekt se sastoji od ukupno tri stambene jedinice, svaka sa parkirnim mjestom. Na prodaju je stan na 2. katu površine 70m2, odličnog tlocrtnog rasporeda a sastoji se od dvije spavaće sobe, dvije kupaonice, spremišta, velikog otvorenog koncepta dnevnog boravka i kuhinje te velikog balkona/loggije sa pogledom na more. Stan je opremljen podnim grijanjem, klimatizacijom, električnim podizanjem i spuštanjem roleta, komarnicima, video portafonom, protuprovalnim vratima. Pogled na more iz svih stanova kao i parking u vlasništvu. Par minuta pješice do mora i centra Crikvenice Nekretnina se nalazi na pogodnoj urbanoj lokaciji u blizini svih sadržaja te je kao takva idealna za cjelogodišnji obiteljski život ili kao investicija za turistički najam. Za sva dodatna pitanja i razgled nekretnine slobodno nas kontaktirajte.
Prodajemo stan u prizemlju kvalitetne novogradnje Crikvenici. Objekt se sastoji od ukupno tri stambene jedinice, svaka sa parkirnim mjestom. Na prodaju je stan prizemlju površine 71,50m2, odličnog tlocrtnog rasporeda a sastoji se od dvije spavaće sobe, dvije kupaonice, spremišta, velikog otvorenog koncepta dnevnog boravka i kuhinje te velikog balkona (terase u prizemlju). Stan je opremljen podnim grijanjem, klimatizacijom, električnim podizanjem i spuštanjem roleta, komarnicima, video portafonom, protuprovalnim vratima. Pogled na more iz svih stanova kao i parking u vlasništvu. Par minuta pješice do mora i centra Crikvenice Nekretnina se nalazi na pogodnoj urbanoj lokaciji u blizini svih sadržaja te je kao takva idealna za cjelogodišnji obiteljski život ili kao investicija za turistički najam. Za sva dodatna pitanja i razgled nekretnine slobodno nas kontaktirajte.
Prodajemo prostran stan smješten na 2. katu novogradnje, neto korisne površine 90m2 u Dramlju. Stan se proteže kroz cijeli 2. kat a sastoji se od ulaznog hodnika, kupaonice, otvorenog tipa dnevnog boravka sa kuhinjom i blagovaonicom, tri spavaće sobe od kojih jedna ima i vlastitu kupaonicu. Stan također ima i dvije prostrane natkrivene terase južne orijentacije, jedna terasa ima izlaz iz dnevnog boravka dok druga iz spavaće sobe. Stanu također pripada i jedno parkirno mjesto u vlasništvu unutar okućnice objekta. Za izgradnju objekta koriste se vrhunski materijali a budući vlasnik ima mogućnost biranja istih u fazi izgradnje. Navedena prodajna cijena odnosi se za kupnju stana za vrijeme faze izgradnje koja iznosi 3.500€/m2 Planirani završetak radova je ljeto 2025. godine. Objekt se nalazi u mirnoj ulici u Dramlju u neposrednoj blizini mora, plaže i šetnjice koja povezuje Crikveničku rivijeru. Nekretnina vrijedna pažnje, idealna za cjelogodišnji obiteljski život ili kao investicija za bavljenje turizmom. Za sva dodatna pitanja i informacije slobodno nas kontaktirajte.
Prodajemo prostran stan smješten na 1. katu novogradnje, površine 126m2 u Dramlju. Stan se proteže kroz cijeli 1. kat a sastoji se od ulaznog hodnika, kupaonice, otvorenog tipa dnevnog boravka sa kuhinjom i blagovaonicom, tri spavaće sobe od kojih dvije imaju i vlastitu kupaonicu. Stan također ima i dvije prostrane natkrivene terase južne orijentacije, jedna terasa ima izlaz iz dnevnog boravka dok druga iz spavaće sobe. Stanu također pripada i jedno parkirno mjesto u vlasništvu unutar okućnice objekta. Za izgradnju objekta koriste se vrhunski materijali a budući vlasnik ima mogućnost biranja istih u fazi izgradnje. Navedena prodajna cijena odnosi se za kupnju stana za vrijeme faze izgradnje koja iznosi 3.500€/m2 Planirani završetak radova je ljeto 2025. godine. Objekt se nalazi u mirnoj ulici u Dramlju u neposrednoj blizini mora, plaže i šetnjice koja povezuje Crikveničku rivijeru. Nekretnina vrijedna pažnje, idealna za cjelogodišnji obiteljski život ili kao investicija za bavljenje turizmom. Za sva dodatna pitanja i informacije slobodno nas kontaktirajte.
Prodajemo dvoetažni stan površine 152m2 u novogradnji u Dramlju. Stan se proteže kroz dvije etaže a sastoji se od ulaznog hodnika, stubišta, kupaonice, otvorenog tipa dnevnog boravka, kuhinje i blagovaonice, jedne spavaće sobe te natkrivene terase južne orijentacije na donjoj etaži. Zatim unutarnjim stubištem dolazi se na gornju etažu koja se sastoji od hodnika, dvije prostrane spavaće sobe, kupaonice, dodanog dnevnog prostora ili prostorije za druženje te balkona uvijek južne orijentacije. Stanu također pripada i jedno parkirno mjesto u vlasništvu unutar okućnice objekta. Za izgradnju objekta koriste se vrhunski materijali a budući vlasnik ima mogućnost biranja istih u fazi izgradnje. Navedena prodajna cijena odnosi se za kupnju stana za vrijeme faze izgradnje koja iznosi 3.500€/m2 Planirani završetak radova je ljeto 2025. godine. Objekt se nalazi u mirnoj ulici u Dramlju u neposrednoj blizini mora, plaže i šetnjice koja povezuje Crikveničku rivijeru. Nekretnina vrijedna pažnje, idealna za cjelogodišnji obiteljski život ili kao investicija za bavljenje turizmom. Za sva dodatna pitanja i informacije slobodno nas kontaktirajte.
Prodajemo dvoetažni stan površine 120m2 u novogradnji u Dramlju. Stan se proteže kroz dvije etaže a sastoji se od ulaznog hodnika, kupaonice, otvorenog tipa dnevnog boravka, kuhinje i blagovaonice te prostrane terase južne orijentacije na donjoj etaži. Zatim se unutarnjim stubištem penjemo na gornju etažu koja se sastoji od hodnika, dvije prostrane spavaće sobe, kupanice i balkona uvijek južne orijentacije. Stanu također pripada i jedno parkirno mjesto u vlasništvu unutar okućnice objekta. Za izgradnju objekta koriste se vrhunski materijali a budući vlasnik ima mogućnost biranja istih u fazi izgradnje. Navedena prodajna cijena odnosi se za kupnju stana za vrijeme faze izgradnje koja iznosi 3.500€/m2 Planirani završetak radova je ljeto 2025. godine. Objekt se nalazi u mirnoj ulici u Dramlju u neposrednoj blizini mora, plaže i šetnjice koja povezuje Crikveničku rivijeru. Nekretnina vrijedna pažnje, idealna za cjelogodišnji obiteljski život ili kao investicija za bavljenje turizmom. Za sva dodatna pitanja i informacije slobodno nas kontaktirajte.
Prodajemo moderno uređen stan sa panoramskim pogledom na more u Crikvenici. Stan se nalazi na drugom katu manjeg stambenog objekta, odličnog je tlocrtnog rasporeda te ima prostranu terasu južne orijentacije povšrine 35m2. Sastoji se od dvije spavaće sobe, kupaonice, kuhinje sa blagavaonicom i dnevnim boravkom te terasa sa spektakularnim pogledom na more. Iznad stana je visoko potkrovlje sa sanitarnim čvorom u vlasništvu. Terasa je natkrivena i pruža ugodu cjelodnevnog boravka na istoj. Odlična lokacija u blizini svih sadržaja i plaže. Udaljenost do mora i prekrasne šetnjice je svega 250m. Stan je u potpunosti renoviran 2024. godine te je sav namještaj uključen u cijenu i kao takav odmah useljiv. Idealna prilika za cjelogodišnji život ili kao investicija za turistički najam. Za sva dodatna pitanja i razgled slobodno nas kontaktirajte.
Prodajemo prekrasni dvoetažni stan na izvrsnoj lokaciji u Malinskoj na otoku Krku. Stan je odličnog rasporeda i proteže se s drugog kata u potkrovlje zgrade. Površine je 110m2, a sastoji se od dnevnog boravka s blagovaonom i kuhinjom, kupaonice, jedne spavaće sobe i terase s prekrasnim pogledom na more. Unutarnjim stepenicama dolazi se u potkrovlje gdje se nalaze tri spavaće sobe, WC i kotlovnica. Stanu pripada jedno parkirno mjesto. Odlična lokacija u blizini svih sadržaja i samo 500m od mora. Za sva dodatna pitanja i razgled nekretnine slobodno nas kontaktirajte.
Prodajemo samostojeću kuću sa pogledom na more u Smokovu, kraj Jadranova. Kuća je smještena na parceli od 500m2 te se proteže kroz dvije etaže ukupkne stambene površine 110m2. Nekretnina je podijeljena na dvije zasebne stambene jedinice, odnosno jedna stambena jedinica nalazi se u prizemlju dok se vanjskim stubištem dolazi na kat koji se također sastoji od jedne zasebne stambene jedinice. Stan u prizemlju sastoji se od dnevnog boravka, blagovaonice, kuhinje, kupaonice, jedne spavaće sobe te prostrane terase južne orijentacije okružene zelenilom i vrtom. Stan na katu sastoji se od dnevnog boravka, kuhinje, blagovaonice, jedne kupaonice, dvije spavaće sobe te prostranog balkona odakle se pruža pogled na more i prirodu. Nekretnina je u potpunisti adaptirana 2024. godine što uključuje i kompletno novu keramiku, stolariju, namještan te novu fasadu. Na ograđenoj i uređenoj okućnici, osim parkinga, nalazi se i roštilj, mnoštvo postora za sjedenje i druženje tokom ljetnih mjeseci, jacuzzi i prostor za sunčanje. Kuća ima i garažu koja pruža dovoljno prostora za parking jednog automobila te prostora za skladištenje. Za sva dodatna pitanja i informacije slobodno nas kontaktirajte.
Prodajemo kuću u centru Crikvenice. Kuća je potpuno uređena i namještena sa 3 stambene jedinice u funkciji dugogodišnjeg iznajmljivanja apartmana, sa uređenom okućnicom i vlastitim parkirnim mjestom, u blizini svih sadržaja: trgovine, restorani ,kafići, luka, gradski trg, plaže. Sastoji se od tri stana potpuno odvojena s tim da prizemlje može činiti jednu veliku cjelinu. Kuća pod konzervatorskim nadzorom i kao takva je i kompletno obnovljena. U okućnici moguća izgradnja bazena, a na krovu je pred 6mj. instalirana solarna elektrana snage 4,5 KW što je dovoljno za podmirenje elekrične energije za cijeli objekt. Na već postojeću solarnu el. je moguće dograditi još 5,5 KW snage sol.panela, (ugrađen inverter od 10KW) što je dovoljno za grijanje bazena. Za sva dodatna pitanja i razgled nekretnine slobodno nas kontaktirajte.
Prodajemo dvojnu apartmansku kuću u Jadranovu. Kuća se proteže kroz tri etaže a sastoji se od ukupno pet apartmana. U prizemlju se nalaze jednosobni apartman te studio apartman, dok su prvi i drugi kat uređeni kao jednosobni apartmani (postoji mogućnost da se iste prenamijeni u dvosobne apartmane obzirom da imaju kuhinju odvojenu od dnevnog prostora). Etaže su povezane unutarnjim stepenicama, ali svaki apartman ima zaseban ulaz. Kuća također ima i dodatne prostorije, kao što su kotlovnica, spremište te radna soba. Sa stražnje strane kuće izgrađen je pomoćni objekt površine 60 m2 koji je uređen kao dvosobni apartman s izlazom na ograđeno dvorište dok se sa prednje strane objekta nalaze parkirna mjesta. Svi apartmani su klimatizirani i potpuno opremljeni te imaju vlastite terase sa kojih se pruža pogled na more. Ova nekretnina je smještena na predivnoj mirnoj lokaciji u blizini mora, trgovine i restorana. Ima potpuno urednu dokumentaciju, prodaje se namještena te je kao takva odmah spremna za useljenje. Idealna prilika za cjelogodišnji život ili kao investicija za turistički najam. Za sve dodatne informacije i razgled nekretnine slobodno nas kontaktirajte.
Prodajemo dvojnu kuću s bazenom na prekrasnoj i mirnoj lokaciji, udaljena samo 600 metara od mora u Jadranovu. Kuća se sastoji od prizemlja i kata. U prizemlju se nalazi kupaonica, kuhinja s blagovaonicom te dnevni boravak s izlazom na natkrivenu terasu i sunčalište s bazenom. Na katu su smještene dvije spavaće sobe, kupaonica i terasa. Unutar okućnice se nalazi dovoljno mjesta za parking tri automobila. Kroz obje etaže je postavljeno podno grijanje, uz klima uređaje u dnevnom boravku i spavaćim sobama. Kupac ne plaća porez na promet nekretninama. Planirani završetak je do kraja 2024. godine. Za sva dodatna pitanja i informacije slobodno nas kontaktirajte.
Prodajemo dvojnu kuću s bazenom na prekrasnoj i mirnoj lokaciji, udaljena samo 600 metara od mora u Jadranovu. Kuća se sastoji od prizemlja i kata. U prizemlju se nalazi kupaonica, kuhinja s blagovaonicom te dnevni boravak s izlazom na natkrivenu terasu i sunčalište s bazenom. Na katu su smještene dvije spavaće sobe, kupaonica i terasa. Unutar okućnice se nalazi dovoljno mjesta za parking tri automobila. Kroz obje etaže je postavljeno podno grijanje, uz klima uređaje u dnevnom boravku i spavaćim sobama. Kupac ne plaća porez na promet nekretninama. Planirani završetak je do kraja 2024. godine. Za sva dodatna pitanja i informacije slobodno nas kontaktirajte.
Prodajemo samostojeću kuću površine 218m2 koji se protežu kroz tri etaže. Kuća je smještena samo 50 metara od mora, plaže i uređene gradske šetnjice koja se proteže niz obalu. Pješačka udaljenost do centra grada je svega par minuta laganog hoda (300 metara). Prostire se na tri etaže, prizemlje, kat i tavan. Prizemlje se sastoji od hodnika, kuhinje, dnevnog boravka, tri sobe, kupaonice i gostinjskog WC-a, te ostave. Na prvom katu se nalaze hodnik, pet soba, kupaonica, tri WC-a, balkon i terasa s koje se pruža predivan otvoreni pogled na more i otok Krk. u prizemlju se nalaze garaža i kotlovnica. Kuća zahtijeva potpunu adaptaciju, te se nalazi na terenu od ukupno 650 m2, koje je ograđeno i pruža privatnost i mir. Za sve dodatne informacije i razgled nekretnine slobodno nas kontaktirajte.
Prodajemo modernu vilu sa bazenom u Klenovici. Vila površine 168m2 astoji se od podruma (prostor za saunu, konoba te praonica), prizemlja (soba, kupaonica te veliki prostor dnevnog boravka te kuhinje sa blagavaonicom) i kata (tri spavaće sobe i dvije kupaonice te velike terase) Sa južne strane je smješten bazen 24m2 iz kojeg se kako i iz ostalih dijelova kuće pruža fantastičan pogled na more. Sa stražnje strane su dva parkirna mjesta unutar ograđene i uređene okućnice. Za sva dodatna pitanja i razgled nekretnine slobodno nas kontaktirajte.
Prodajemo poslovni prostor na frekventnoj lokaciji uz glavnu cestu u Crikvenici. Prostor je idealan za različite poslovne djelatnosti. Sastoji se od tri prostrane prostorije, dvije namijenjene poslovanju te udobne kupaonice. S ukupnom površinom od 55 m2, prostor nudi dovoljno fleksibilnosti za prilagodbu vašim potrebama i viziji poslovanja. Bez obzira jeste li u potrazi za prostorom za trgovinu, ured, ili uslužnu djelatnost, ova lokacija pruža izvanrednu vidljivost i pristupačnost. S obzirom na njegovu iznimnu poziciju, ovaj poslovni prostor nudi neograničene mogućnosti za uspjeh vašeg poslovanja. Ne propustite priliku da svojim kupcima pružite vrhunsku uslugu ili proizvod na tako atraktivnoj lokaciji. Prostor je nenamješten što olakšava budućem vlasniku uređenje po vlastitim željama i potrebama. Za sva dodatna pitanja i razgled nekretnine slobodno nas kontaktirajte.
Prodajemo stan u Jadranovu ukupne površine 45m2. Apartman se sastoji od kuhinje s blagovaonicom i dnevnim boravkom, dvije spavaće sobe i kupaonice, a također ima i izlaz na balkon. Apartman u vlasništvu ima i jedno parkirno mjesto. Stanu pripada tavan - spremište 6m2. Stan se prodaje bez namještaja što novom vlasniku omogućuje da prostor uredi po vlastitim željama. Idealna lokacija u blizini svih potrebitih sadržaja što ovu nekretninu čini savršenom za cjelogodišnji život ili kao investicija za turistički najam. Za sva dodatna pitanja i razgled nekretnine slobodno nas kontaktirajte.
Prodajemo manju samostojeću kuću površine 54m2 smještenu na mirnoj lokaciji. Kuća se sastoji od stambenog dijela u prizemlju, te velike krovne terase površine 45 m2 s koje se pruža fantastičan pogled na more i otok Krk. Stambeni dio se sastoji od hodnika, dnevnog boravka s kuhinjom, spavaće sobe i kupaonice. Novo adaptirana, sa novim instalacijama, fasadom, stolarijom i pločicama. Prodaje se namještena, s novim namještajem i aparatima. Ispred kuće se nalaze 2 parkirna mjesta. Za sve dodatne informacije i razgled nekretnine slobodno nas kontaktirajte.
Prodajemo dvosoban stan u Crikvenici koji se sastoji od ulaznog hodnika, dnevnog boravka spojenog sa kuhinjom i izlaskom na loggiu, jedne spavaće sobe, kupaone te galerije iznad dnevnog boravka velicine 10m2 koja se može iskoristiti i kao dodatna spavaća soba. Loggia nudi djelomičan pogled na more, a spavaća soba i kuhinja na zelenilo. Udaljenost do plaže i centra grada je oko 5 minuta pješice. Zgrada je novije gradnje i nije pretrpila nikakva oštećenja u potresima. Stan je ugodan i održavan, prodaje se u potpunosti namješten te je kao takav odmah spreman za useljenje. Obzirom na lokaciju, nekretnina je idealna za stalni boravak ili kao investicija za turistički najam. Postavljeni su i kvalitetni aluminijski prozori te klima uređaj. Ispred i iza zgrade se nalazi besplatni parking koji pripada stanarima. Za sve dodatne informacije i razgled, slobodno nas kontaktirajte.
Prodajemo kuću na odličnoj i mirnoj lokaciji, svega 5 min udaljena od lijepih plaža u Jadranovu. Kuća se sastoji od dvije etaže s odvojenim ulazima. U prizemlju se nalazi stan sa kuhinjom i blagovaonom, dnevnim boravkom, dvije spavaće sobe i kupaonicom. Sa stražnje strane kuće se nalazi ljetna kuhinja, soba i konoba te velika terasa. Druga etaža kuće ima zaseban ulaz i sastoji se od kuhinje s blagovaonicom, dnevnog boravka, dvije spavaće sobe s izlazom na balkon s kojeg se pruža pogled na more i kupaonice. Okućnica je ograđena, uredna i ima dovoljno mjesta za druženje ili postavljanje dodatnog sadržaja a može se i oplemeniti dodatnim parkirnim mjestom. Uz kuću se nalazi i garaža a ispred nje ima mjesta za dodatan auto. Nekretnina ima odličan potencijal za najam s obzirom na lokaciju, odličan raspored i odvojene etaže. Za sva dodatna pitanja i razgled nekretnine slobodno nas kontaktirajte.
Prodajemo stan na 1.katu u novogradnji površine 122m2 u Crikvenici. Stambena površina stana uključuje ulazni prostor, dnevni boravak s kuhinjom i blagovaonom, WC, natkrivenu terasu, kupaonu te tri spavaće sobe, od čega jedna s vlastitom kupaonicom i lođu. Stanu pripadaju dva parkirna mjesta ispred zgrade. Kvalitetna gradnja, protuprovalna i protupožarna vrata, vrhunski materijali i završna obrada jamac su ugodnog stanovanja u ovoj nekretnini. Odlična lokacija koja je dobro povezana s centrom Crikvenice, uređenim plažama, trgovinama i ostalim sadržajima. Pješačka udaljenost do mora iznosi svega 5min laganog hoda. Investitor u sustavu PDV-a, što kupca oslobađa plaćanja poreza na promet nekretninama.. Visokokvalitetna novogradnja, idealna investicija za cjelogodišnji život ili za bavljenje turističkim najmom. Za sva dodatna pitanja i razgled nekretnine slobodno nas kontaktirajte.
Prodajemo penthouse u novogradnji površine 110m2 u Crikvenici. Stambena površina stana uključuje ulazni prostor, dnevni boravak s kuhinjom i blagovaonom, WC, natkrivenu terasu, kupaonu te tri spavaće sobe, od čega jedna s vlastitom kupaonicom i lođu. Stanu pripadaju dva parkirna mjesta ispred zgrade. Kvalitetna gradnja, protuprovalna i protupožarna vrata, vrhunski materijali i završna obrada jamac su ugodnog stanovanja u ovoj nekretnini. Odlična lokacija koja je dobro povezana s centrom Crikvenice, uređenim plažama, trgovinama i ostalim sadržajima. Pješačka udaljenost do mora iznosi svega 5min laganog hoda. Investitor u sustavu PDV-a, što kupca oslobađa plaćanja poreza na promet nekretninama.. Visokokvalitetna novogradnja, idealna investicija za cjelogodišnji život ili za bavljenje turističkim najmom. Za sva dodatna pitanja i razgled nekretnine slobodno nas kontaktirajte.
Prodajemo prekrasno renoviran stan u Crikvenici. Stan se nalazi na 4. katu urbane i moderne zgrade sa liftom i unutrašnjim atrijem. Stan se sastoji od 1 spavaće sobe, kupaonice s WC-om, hodnika te velikog open space dnevnog boravka i kuhinje. Najposebniji dio stana je jedinstvena terasa koja ima spektakularan panoramski pogled na cijelu crikveničku rivijeru, more i otok Krk. S obzirom na atraktivan stan (idealan za odmor ili za daljnje iznajmljivanje u turističke svrhe), izvrsnu lokaciju i nezaboravan pogled sa terase, nekretnina zasluzuje svaku pažnju. Za sva dodatna pitanja i razgled nekretnine, slobodno nas kontaktirajte.
Ne možete pronaći ono što tražite? Spremite pretragu!
© 2024 NEKRETNINE1.PRO
Web by: NEON STUDIO | Powered by: NEKRETNINE1.PRO
Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi vam pružila najbolje korisničko iskustvo, uključujući personalizaciju oglašavanja i sadržaja. Postavke kolačića možete podesiti u svojem web pregledniku. Klikom na 'Prihvaćam', pristajete na korištenje kolačića.