Nalazite se ovdje:

Kvarner (87)

Prodajemo građevisnko zemljište pravilnog oblika i površine 960m2 na području Mrzla Vodica. Zemljište se nalazi na blagom nagibu što pruža prekrasan i ne smetan pogled na prirodu. Uz parcelu nalazi se prilazni put a u blizini su također struja i voda. Na zemljištu je moguća izgradnja samostostojeće obiteljske kuće. Dostupna je također i lokacijska informacija koja sadrži podatke o namjeni određenog prostora s osnova prostornoplanske dokumentacije. Ova lokacija je idealna za investiciju obzirom na blizinu i neposrednu udaljenost: NP Risnjak, jezero Lokve, mnogobrojnih planinarskih šetnica, biciklističkih staza itd. Za sve dodatne informacije i razgled slobodno nas kontaktirajte.
Prodajemo stan površine 100m2 na 1. katu u centru Crikvenice u blizini svih sadržaja. Stan se sastoji od ulaznog hodnika, dnevnog boravka sa kuhinjom i blagovaonicom, tri spavaće sobe, dvije kupaonice, ostave te prostrane terase površine 80m2. U potpunosti renoviran 2004 godine i prodaje se namješten te je kao takav odmah useljiv i spreman za korištenje. Obzirom na izvanrednu lokaciju u centru grada, svi potrebiti sadržaji nalaze se u krugu 100-200 metara. Zgrada nema parking ali postoji mogućnost kupnje godišnje parkirne karte za cijelo područje Crikveničke rivijere što ukljućuje i centar grada te se nalazi u blizini nekretnine. Za sva dodatna pitanja, informacije i razgled nekretnine, slobodno nas kontaktirajte.
Prodajemo stan površine 122m2 na 1. katu novogradnje. Zgrada se sastoji od ukupno 4 stana. Na odličnoj urbanoj lokaciji na svega 400 metara do mora, plaže i šetnjice. Stan se sastoji od tri spavaće sobe, dvije kupaonice, wc-a, otvorenog tipa dnevnog boravka sa kuhinjom i blagovaonicom te dvije terase. Stanu pripadaju i dva parkirna mjesta. Investitor u sustavu PDV-a, što kupca oslobađa plaćanja poreza na promet nekretninama.. Visokokvalitetna novogradnja, idealna investicija za cjelogodišnji život ili za bavljenje turističkim najmom. Za sva dodatna pitanja i razgled nekretnine slobodno nas kontaktirajte.
Prodajemo stan površine 62m2 u visokom prizemlju novogradnje. Zgrada se sastoji od ukupno 4 stana. Na odličnoj urbanoj lokaciji na svega 400 metara do mora, plaže i šetnjice. U visokom prizemlju (visina 1.kata sa južne strane) se nalaze dva stana oba dvosobna sa dnevniom boravkom i velikim balkonima sa pogledom na more. Stan se sastoji od hodnika, kuhinje s blagovaonicom i dnevnog boravka otvorenog koncepta, dvije spavaće sobe, kupaonice i terase s koje se pruža pogled na more i otok Krk. Na 1.i 2.katu su stanovi preko cijele etaže sa tri spavaće sobe,dvije kupaonice,wcom,kuhinjom i blagavaonicom dnevnim boravkom i dvije terase. Veći stanovi imaju po dva parkirna mjesta u vlasništvu dok manjima pripada jedno. Investitor u sustavu PDV-a, što kupca oslobađa plaćanja poreza na promet nekretninama.. Visokokvalitetna novogradnja, idealna investicija za cjelogodišnji život ili za bavljenje turističkim najmom. Za sva dodatna pitanja i razgled nekretnine slobodno nas kontaktirajte.
Prodajemo stan površine 60m2 u visokom prizemlju novogradnje. Zgrada se sastoji od ukupno 4 stana. Na odličnoj urbanoj lokaciji na svega 400 metara do mora, plaže i šetnjice. U visokom prizemlju (visina 1.kata sa južne strane) se nalaze dva stana oba dvosobna sa dnevniom boravkom i velikim balkonima sa pogledom na more. Stan se sastoji od hodnika, kuhinje s blagovaonicom i dnevnog boravka otvorenog koncepta, dvije spavaće sobe, kupaonice i terase s koje se pruža pogled na more i otok Krk. Na 1.i 2.katu su stanovi preko cijele etaže sa tri spavaće sobe,dvije kupaonice,wcom,kuhinjom i blagavaonicom dnevnim boravkom i dvije terase. Veći stanovi imaju po dva parkirna mjesta u vlasništvu dok manjima pripada jedno. Investitor u sustavu PDV-a, što kupca oslobađa plaćanja poreza na promet nekretninama.. Visokokvalitetna novogradnja, idealna investicija za cjelogodišnji život ili za bavljenje turističkim najmom. Za sva dodatna pitanja i razgled nekretnine slobodno nas kontaktirajte.
Prodajemo kuću sa 3 stana u blizini centra Matulja. Kuća se nalazi u blizini svih potrebitih sadržaja te je kao takva idealna cijelogodišnji život ili za bavljenje turističkim najmom obzirom da se prodaje u potpunosti namještena. Svaki stan sastoji se od hodnika, dnevnog boravka sa kuhnjiom i blagavaonom, spavaće sobe i kupaonice sa wc-om. Svaki stan je klimatiziran a parking za 5-6 automobila je dostupan u sklopu objekta. Za sva dodatna pitanja i informacije slobodno nas kontaktirajte.
Prodajemo moderno uređen stan ukupne površine 97m2 u Crikvenici. Nalazi se na kraju slijepe ulice u urbanom dijelu Crikvenice u objektu novije gradnje te kompletno uređen i namješten 2022. godine. Na zajedničkom dijelu uređene okućnice nalaze se i dva bazena. Sam stan se sastoji od ulaznog hodnika deniveliranog od stambenog dijala stana unutar kojega su dvije spavaće sobe (svaka sa vlastitom kupaonicom), velikog dnevnog boravka, kuhinje i blagavaonice sa natkrivenom loggiom (sa koje se pruža panoramski pogled na more i Crikvenicu) te wc-a. Izrazito ukusno namješten i opremljen stan koji se kao takav i prodaje. Sve prostorije su klimatizirane dok kupaonice imaju i podno grijanje. U centralnom dijelu stana odlično uklopljen kamin. Ova nekretnina idealna je prilika za cjelogodišnji obiteljski život ili kao investicija za turistički najam. Za sva dodatna pitanja i razgled nekretnine slobodno nas kontaktirajte.
Stan na trećem katu novogradnje, korisne površine 75 m2, na prekrasnoj i mirnoj lokaciji u Bribiru. Sastoji se od hodnika, prostranog dnevnog boravka s kuhinjom i blagovaonicom, dvije spavaće sobe, dvije kupaonice i velike krovne terase, s predivnim otvorenim pogledom na more i Vinodolsku dolinu, te dovoljno prostora za druženje i roštilj. Stan je opremljen podnim grijanjem i klima uređajima, te električnim roletama. Parkirno mjesto u vlasništvu, te postoji mogućnost kupnje i garažnog parkirnog mjesta. Odlična prilika za život ili turistički najam. Nalazi se na mirnoj lokaciji a opet na svega par minuta od svih potrebitih sadržaja. Stan je idealan za miran cjelogodišnji boravak ili kao investicija za turistički najam. More i plaža udaljeni su svga 6km od nekretnine a stan pruža potpuni komfor te mogućnost uživanja na otvorenom tokom vrućih ljetnih mjeseci.
Prodajemo stan na drugom katu novogradnje, korisne površine 60 m2, na prekrasnoj i mirnoj lokaciji u Bribiru. Sastoji se od hodnika, prostranog dnevnog boravka s kuhinjom i blagovaonicom, dvije spavaće sobe, kupaonice i dvije natkrivene terase, na sjevernoj i južnoj strani. S veće terase na južnoj strani se pruža otvoreni pogled na more i prekrasnu Vinodolsku dolinu. Stan je opremljen podnim grijanjem i klima uređajima, te električnim roletama. Parkirno mjesto u vlasništvu, te postoji mogućnost kupnje i garažnog parkirnog mjesta. Odlična prilika za život ili turistički najam. Nalazi se na mirnoj lokaciji a opet na svega par minuta od svih potrebitih sadržaja. Stan je idealan za miran cjelogodišnji boravak ili kao investicija za turistički najam. More i plaža udaljeni su svga 6km od nekretnine a stan pruža potpuni komfor te mogućnost uživanja na otvorenom tokom vrućih ljetnih mjeseci. Za sva dodatna pitanja i razgled slobodno nas kontaktirajte.
Prodajemo stan na prvom katu novogradnje, ukupne korisne površine 115 m2, na prekrasnoj i mirnoj lokaciji u Bribiru. Sastoji se od hodnika, velikog dnevnog boravka s kuhinjom i blagovaonicom, tri spavaće sobe, dvije kupaonice i velike natkrivene terase s koje se pruža otvoreni pogled na more i predivni Vinodolski kraj. Stan je opremljen podnim grijanjem i klima uređajima, te električnim roletama. Parkirno mjesto u vlasništvu, te postoji mogućnost kupnje i garažnog parkirnog mjesta. Nalazi se na mirnoj lokaciji a opet na svega par minuta od svih potrebitih sadržaja. Stan je idealan za miran cjelogodišnji boravak ili kao investicija za turistički najam. More i plaža udaljeni su svga 6km od nekretnine a stan pruža potpuni komfor te mogućnost uživanja na otvorenom tokom vrućih ljetnih mjeseci. Za sva dodatna pitanja i razgled slobodno nas kontaktirajte.
Prodajemo stan u prizemlju novogradnje, korisne površine 130 m2, na prekrasnoj i mirnoj lokaciji u Bribiru. Stanu također pripada i ograđeni dio okućnice gdje je smješten bazen sa sunčalištem. Sastoji se od hodnika, velikog dnevnog boravka s kuhinjom i blagovaonicom, dvije spavaće sobe, dvije kupaonice, ostave, natkrivene terase i uređene okućnice od 473 m2. Stan je opremljen podnim grijanjem i klima uređajima, te električnim roletama. Stan se prodaje u potpunosti namjšten te je kao takav odmah spreman za useljenje. Parkirno mjesto se nalazi unutar okućnice, te postoji mogućnost kupnje i garažnog parkirnog mjesta. Nalazi se na mirnoj lokaciji a opet na svega par minuta od svih potrebitih sadržaja. Stan je idealan za miran cjelogodišnji boravak ili kao investicija za turistički najam. More i plaža udaljeni su svga 6km od nekretnine a stan pruža potpuni komfor te mogućnost uživanja na otvorenom tokom vrućih ljetnih mjeseci. Za sva dodatna pitanja i razgled slobodno nas kontaktirajte.
Prodajemo moderno uređen stan sa pogledom na more u Crikvenici. Stan se nalazi u visokom prizemlju stambene zgrade novije gradnje a u potpunosti je uređen 2022. godine. Sastoji se od ulaznog hodnika, otvorenog tipa dnevnog boravka sa kuhinjom i blagovaonicom, jedne spavaće sobe, kupaonice, garderobe i spremišta, ukupne stambene površine 55m2. Stan ima i natkrivenu terasu (loggiju) južne orijentacije gdje je smješten i jacuzzi te odakle se pruža prekrasan otvoreni pogled na more i otok Krk. Stan je moderno uređen i u potpunosti opremljen te se kao takav i prodaje. Stanu pripada jedno parkirno mjesto a na zajedničko korištenje tu su i dva bazena koji se nalazr na uređenoj okućnici za potpuno opuštanje tokom ljetnih mjeseci. Ova nekretnina idelna je za cjelogodišnji život ili kao investicija za turistički najam obzirom na blizinu svih potrebitih sadržaja a opet na mirnoj lokaciji (kraj slijepe ulice) za potpuno uživanje u ljetnim mjesecima. Stan posjeduje energetski certifikat A, u kupaonici postavljeno i podno grijanje na struju. Za sve dodatne informacije kao i za razgled nekretnine slobodno nas kontaktirajte.
Prodajemo dvojnu kuću za adaptaciju na području Drivenika. Kuća površine 100m2 proteže se kroz dvije etaže, donja etaža sastoji se od kuhinje i blagovaone, dnevnog boravka i jedne kupaone dok se gornja etaža sastoji od dvije prostrane spavaće sobe. Na ograđenoj okućnici nalazi se još i parking na više automobila a ispred okućnice tu je i pomoćni objekt u funkciji ljetne kuhinje sa WC-om. Nekretnini je potrebno dodatno uređenje. Kuća sa puno potencijala kao investicija obzirom na mirnu lokaciju i blizinu svih potrebitih sadržaja. Idealna za cjelogodišnji obiteljski život ili turistički najam. Za sve dodatne informacije te za razgled nekretnine slobodno nas kontaktirajte.
Prodajemo prostran stan površine 116m2 u novogradnji. Na traženoj lokaciji u Dramlju, na samo 150 metara od mora i plaže u gradnji je objekt sa 4 stana. Ispred objekta su parkirna mjesta dok se stepeništem ulazi u sami objekt ,koji je uzdignut od pristupne ceste. Objekt se sastoji od 4 stana koji se svi završavaju po principu ključ u ruke sa ciljom završetka i useljenja u ljeto 2024.godine. Stan se sastoji od tri spavaće sobe i kupaonice u stražnjem dijelu koje su denivelirane sa par stepenica u odnosu na prednji dio stana gdje je smješena još jedna kupaonica i veliki otvoreni dnevni boravak sa kuhinjom te terasa sa koje se pruža panoramski pogled na more. Za sve dodatne informacije te za razgled nekretnine slobodno nas kontaktirajte.
Prodajemo prostran stan površine 116m2 u novogradnji. Na traženoj lokaciji u Dramlju, na samo 150 metara od mora i plaže u gradnji je objekt sa 4 stana. Ispred objekta su parkirna mjesta dok se stepeništem ulazi u sami objekt ,koji je uzdignut od pristupne ceste. Objekt se sastoji od 4 stana koji se svi završavaju po principu ključ u ruke sa ciljom završetka i useljenja u ljeto 2024.godine. Stan se sastoji od tri spavaće sobe i kupaonice u stražnjem dijelu koje su denivelirane sa par stepenica u odnosu na prednji dio stana gdje je smješena još jedna kupaonica i veliki otvoreni dnevni boravak sa kuhinjom te terasa sa koje se pruža panoramski pogled na more. Kako je stan u dva nivoa tako je okućnica okolo objekta,u vlasništvu ovog stana, sa pripremljenim prostorom za jacuzzi i prostor za druženje. Za sve dodatne informacije te za razgled nekretnine slobodno nas kontaktirajte.
Prodajemo stan u visokom prizemlju novogradnje u Dramlju. Na traženoj lokaciji 150 metara od mora i plaže u gradnji je objekt sa 4 stana. Ispred objekta su parkirna mjesta dok se stepeništem ulazi u sami objekt, koji je uzdignut od pristupne ceste. Objekt se sastoji od 4 stana koji se svi završavaju po principu ključ u ruke sa ciljom završetka i useljenja u ljeto 2024.godine. Stan u visokom prizemlju je izuzetno komforni jednosobni sa dnevnim boravkom te velikom natkrivenom terasom sa koje se pruža prekrasan pogled na more. Idealna prilika za investiciju ili za cjelogodišnji život. Za sve dodatne informacije i razgled nekretnine slobodno nas kontaktirajte.
Prodajemo kuću sa tri stambene jedinice površine 175 m2 na području Drivenika. Stan - A 46 m2 (jednosobni sa DB+kuhinja +blagovaona, kupaona sa wc-om, predulazna natkrivena terasa. Stan B - 75,53 m2 dvoetažni - u prizemlju se nalazi 28,45 m2, dnevni boravak, kuhinja sa blagovaonom te stubište za gornju etažu gdje se nalazi stan 47,08 m2 - hodnik, 2 sobe, dvije kupaone, loggia, te Stan C- površine 54,65 m2 ( ulazni hall, dnevni boravak, kuhinja i blagovaona, spavaća soba, loggia i predulazni prostor, terasa ograđena živicom ispod koje se nalazi cisterna za kišnicu. U prizemlju se nalazi dvor ograđen visokim zidom, te popločen pločicama. Nekretnina ima priključak vode i dva priključka za struju. Ima vrlo dobar raspored u smislu da se veći dio s bazenom može iznajmljivati a u jednom djelu se može stanovati. Dio koji bi se eventualno iznajmljivao ima potpuno odvojen prilaz i dvorište ograđeno visokim zidom. Zbog izvanrednih okolnosti nekretnina nije nikada useljena, potrebni su manji radovi u smislu čišćenja, farbanja zida koji ograduje dvor, folija ili keramika na bazenu (strojarnica je složena). Postojeća kompletna foto dokumentacija od prve faze izvodjenja radova na nekretnini. Za sve dodatne informacije te za razgled nekretnine slobodno nas kontaktirajte.
Prodajemo stan na 1. katu novije stambene zgrade u Crikvenici. Stan ukupne površine 58,50m2 sastoji se od hodnika, dvije spavaće sobe, kupaonice, ostave, kuhinje s blagovaonicom, dnevnog boravka te natkrivenog balkona (loggije). Nalazi se u blizini svih potrebnh sadržaja, 500 m od centra, 200 m od plaža što ovu nekretninu čini idealnom za cjelogodišnji obiteljski život ili turistički najam. Stanu pripada jedno parkirno mjesto u sklopu okućnice objekta te se prodaje u potpunosti namješten i samim time odmah je spreman za useljenje. Novija stambena zgrada iz 2014. godine, uredna dokumentacija i vlasništvo. Stan pruža potpuni komfor, nalazi se u sporednoj ulici sa malo prometa a opet u neposrednoj blizini mora, plaže i gradske šetnjice. Za sve dodatne informacije i razgled nekretnine slobodno nas kontaktirajte.
Prodajemo stan površine 47m2 u prizemlju stambene zgrade u Crikvenici. Stan se sastoji od ulaznog hodnika, otvorenog tipa dnevnog boravka sa kuhinjom i blagovaonicom, jedne spavaće sobe, kupaonice i natkrivene terase (loggije). Obzirom na lokaciju ova nekretnina idealna je za cjelogodišnji život ili kao investicija za turistički najam. Pješačka udaljenost do mora i uređenih plaža iznosi svega 6-7 minuta laganog hodaa iz dvorišta pruža se također pogled na more. Parkirno mjesto osigurano u sklopu objekta. Stan se prodaje namješten. Za sva dodatna pitanja i informacije kao i za razgled nekretnine slobodno nas kontaktirajte.
Prodajemo dvojnu kuću na svega 5 minuta hoda do mora i plaže u Crikvenici. Odlična lokaciju u blizini svih potrebitih sadržaja. Kuća se sastoji od 2 etaže i podruma. Prizemlje se sastoji od ulaznog hodnika / predprostora, kupaonice, kuhinje, tri spavaće sobe (od kojih jedna se može prenamijeniti u dnevni boravak) i spremišta. Vanjskim stepenicama sa posebnim ulazom prilazi se na 1. kat koji je istog tlocrta te ima i prilaz potkrovlju. Kuća je južne orijentacije te se sa balkona na 1. katu pruža pogled na more, dok je terasa u prizemlju okružena zelenilom vrta i hladovinom. Svaki stan ima svoj zasebni ulaz te se samim time kuća sastoji od dva u potpunosti odvojena apartmana. Na prostranoj ograđenoj okućnici nalazi se uređeni vrt, prostor za parkiranje više automobila, natkrivena terasa sa ljetnom kuhinjom i dodatnim spremištem koji se može koristiti kao vešeraj ili dodatna kupaonica. Ova nekretnina idealna je kao investicija za turistički najam ili za cjelogodišnji obiteljski život. Za sva dodatna pitanja i razgled nekretnine slobodno nas kontaktirajte.
Prodajemo stan površine 63 m2, u strogom centru grada Crikvenice. Stan na 2. katu (potkrovlje) sastoji se od hodnika, kupaone, dvije spavaće sobe, kuhinje, ostave, dnevnog boravka i balkona južne orijentacije. Stan je kompletno namješten i opremljen za stalni boravak ili za turističku namjenu. Blizina svih sadržaja poput trgovina, ljekarne, banke, plaže, autobusnog kolodvora i slično. Za dodatna pitanja i razgled nekretnine, slobodno nas nazovite.
Prodajemo samostojeću kuću sa garažom i okućnicom na odličnoj lokaciji u Dramlju. Pješačka udaljenost do mora iznosi svega par minuta hoda. Nekretnina površine 127m2 sastoji se od dnevnog boravka, kuhinje i blagovaone, 4 spavaće sobe, 2 kupaonice i tri terase južne orijentacije s pogledom na more. Uz stambeni prostor tu su još i konoba površine 23m2 i ograđena okućnica površine 297m2. Kuća je opremljena klima uređajima, podnim grijanjem i posjeduje energetski certifikat A. Savršena lokacija, blizina mora i svih potrebitih sadržaja, idealna za cjelogodišnji život ili kao investicija za turistički najam. Za sva dodatna pitanja i razgled nekretnine, slobodno nas kontaktirajte.
Prodajemo dvoetažni apartman u novogradnji u Dramlju. Nekretnina se nalazi u mirnoj rezidencijalnoj ulici, udaljena svega nekoliko minuta hoda do mora, plaže i šetnjice koja povezuje Crikveničku rivijeru. Stan se nalazi u prizemlju stambene zgrade a sastoji se od kupaonice, kuhinje s blagovaonom i dnevnog boravka s izlazom na loggiju te spremišta/smoćnice. Unutarnjim stubištem dolazi se na 1. kat koji se sastoji od predsoblja, kupaonice te dvije spavaće sobe koje također imaju izlaz na terasu na katu južne orijentacije, ukupne stambene površine 118 m2. Iz stana se pruža predivan panoramski pogled na more i otok Krk. Lijepa i mirna lokacija, okružena zelenilom. Okućnica pruža privatnost te je u vrtu moguće smjestiti dodatne sadržaje. Stanu pripada parkirno mjesto u sklopu okućnice. Kvalitetna novogradnja, opremljena video nadzorom, portafonom, keramikom i sanitarijima, klimom i ostalim uređajima sa upravljanjem putem pametnog telefona. Nekretnina je u vlasništvu firme te u sustavu PDV-a.
Ne možete pronaći ono što tražite? Spremite pretragu!
© 2023 NEKRETNINE1.PRO
Web by: NEON STUDIO | Powered by: NEKRETNINE1.PRO
Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi vam pružila najbolje korisničko iskustvo, uključujući personalizaciju oglašavanja i sadržaja. Postavke kolačića možete podesiti u svojem web pregledniku. Klikom na 'Prihvaćam', pristajete na korištenje kolačića.