Tukaj si:

Hiša (76)

Prodamo tradicionalno istrsko kamnito hišo 174m2 v Valturi, blizu Ližnjana. Nepremičnina je sestavljena iz pritličja, nadstropja in mansarde, ki je dovolj visoka, da se lahko uredi kot ločen bivalni prostor. Uporabljeni so bili tradicionalni gradbeni materiali, kot sta kamen in les. Ima priključek za elektriko in vodo, asfaltirana cesta do posesti, nima mestne kanalizacije, ima greznico. Bližina številnih objektov, kot so Šandaljske jame, puljska arena, plaže in zalivi. Morje je oddaljeno le nekaj minut vožnje z avtomobilom (5 km). Ta nepremičnina je idealna naložba, tako da lahko hišo uredite po svojem okusu, bodisi za celoletno družinsko življenje ali za turistični najem. Hiša je obdana s suhozidom in se nahaja v mirni, slepi ulici, ima veliko dvorišče, ki odpira številne možnosti, kot je izgradnja bazena. Za vsa dodatna vprašanja in ogled nepremičnine nas lahko kontaktirate.
Prodamo samostojno hišo s pogledom na morje v Smokovu, blizu Jadranovega. Hiša se nahaja na zemljišču velikosti 500m2 in se razprostira v dveh etažah s skupno bivalno površino 110m2. Nepremičnina je razdeljena na dve ločeni stanovanjski enoti, in sicer se ena stanovanjska enota nahaja v pritličju, zunanje stopnišče pa vodi v nadstropje, kjer je prav tako ena samostojna stanovanjska enota. Stanovanje v pritličju obsega dnevno sobo, jedilnico, kuhinjo, kopalnico, eno spalnico in prostorno južno obrnjeno teraso, obdano z zelenjem in vrtom. Apartma v prvem nadstropju je sestavljen iz dnevne sobe, kuhinje, jedilnice, ene kopalnice, dveh spalnic in prostornega balkona s pogledom na morje in naravo. Nepremičnina je bila v letu 2024 popolnoma prenovljena, kar vključuje popolnoma novo keramiko, mizarstvo, pohištvo in novo fasado. Na ograjenem in urejenem vrtu je poleg parkirišča tudi žar, veliko prostorov za posedanje in druženje v poletnih mesecih, jacuzzi in prostor za sončenje. Hiša ima tudi garažo, ki zagotavlja dovolj prostora za parkiranje enega avtomobila in shrambo. Za vsa dodatna vprašanja in informacije nas kontaktirajte.
Prodamo hišo v centru Crikvenice. Hiša je v celoti urejena in opremljena s 3 stanovanjskimi enotami v funkciji dolgoročnega najema stanovanja, z urejenim vrtom in lastnim parkiriščem, v bližini vseh vsebin: trgovine, restavracije, kavarne, pristanišče, mestni trg, plaže. Sestavljena je iz treh popolnoma ločenih stanovanj, s tem da lahko pritličje tvori eno večjo celoto. Hiša je pod konservatorskim nadzorom in je kot taka v celoti obnovljena. Na vrtu je možno zgraditi bazen, na strehi pa je pred 6 meseci. postavljena sončna elektrarna z močjo 4,5 KW, kar zadošča za pokritje električne energije za celoten objekt. Na že obstoječo sončno el. možno je dodati še 5,5 KW moči sol.panel (vgrajen inverter 10KW), kar zadošča za ogrevanje bazena. Za vsa dodatna vprašanja in ogled nepremičnine nas lahko kontaktirate.
V Jadranovem prodamo stanovanjsko hišo dvojček. Hiša se razteza v treh etažah in je sestavljena iz skupno petih stanovanj. V pritličju sta enosobno stanovanje in garsonjera, prvo in drugo nadstropje pa sta zasnovani kot enosobna stanovanja (možna je preureditev v dvosobna stanovanja, saj imata kuhinjo ločeno od sobe). dnevna soba). Etaži sta povezani z notranjimi stopnicami, vendar ima vsako stanovanje ločen vhod. Hiša ima tudi dodatne prostore, kot so kurilnica, shramba in delovna soba. Na zadnji strani hiše je zgrajen pomožni objekt v izmeri 60 m2, ki je urejen kot dvosobno stanovanje z izhodom na ograjeno dvorišče, na sprednji strani objekta pa so parkirna mesta. Vsi apartmaji so klimatizirani in popolnoma opremljeni ter imajo svoje terase s pogledom na morje. Ta nepremičnina se nahaja na čudoviti mirni lokaciji v bližini morja, trgovin in restavracij. Ima popolnoma urejeno dokumentacijo, prodaja se opremljeno in je kot tako takoj vseljivo. Idealna priložnost za celoletno bivanje ali kot investicija za turistični najem. Za vse dodatne informacije in ogled nepremičnine nas lahko kontaktirate.
Prodamo dvojček z bazenom na lepi in mirni lokaciji, le 600 metrov od morja v Jadranovem. Hiša je sestavljena iz dveh etaž. V pritličju je kopalnica, kuhinja z jedilnico in dnevna soba z izhodom na pokrito teraso in teraso za sončenje z bazenom. V prvem nadstropju sta dve spalnici, kopalnica in terasa. Na vrtu je dovolj parkirnih mest za tri avtomobile. V obeh nadstropjih je nameščeno talno ogrevanje, klimatske naprave pa v dnevni sobi in spalnicah. Kupec ne plača davka na promet nepremičnin. Predviden zaključek je do konca leta 2024. Za vsa dodatna vprašanja in informacije nas kontaktirajte.
Prodamo dvojček z bazenom na lepi in mirni lokaciji, le 600 metrov od morja v Jadranovem. Hiša je sestavljena iz dveh etaž. V pritličju je kopalnica, kuhinja z jedilnico in dnevna soba z izhodom na pokrito teraso in teraso za sončenje z bazenom. V prvem nadstropju sta dve spalnici, kopalnica in terasa. Na vrtu je dovolj parkirnih mest za tri avtomobile. V obeh nadstropjih je nameščeno talno ogrevanje, klimatske naprave pa v dnevni sobi in spalnicah. Kupec ne plača davka na promet nepremičnin. Predviden zaključek je do konca leta 2024. Za vsa dodatna vprašanja in informacije nas kontaktirajte.
Prodamo samostojno hišo površine 218m2, ki se razteza skozi tri etaže. Hiša se nahaja le 50 metrov od morja, plaže in urejene mestne promenade, ki se razteza vzdolž obale. Do centra mesta je le nekaj minut lahke hoje (300 metrov). Razprostira se v treh etažah, pritličju, nadstropju in mansardi. Pritličje obsega hodnik, kuhinjo, dnevno sobo, tri spalnice, kopalnico in stranišče za goste ter shrambo. V prvem nadstropju je hodnik, pet sob, kopalnica, tri stranišča, balkon in terasa s čudovitim odprtim pogledom na morje in otok Krk. v pritličju je garaža in kurilnica. Hiša zahteva popolno obnovo, nahaja pa se na parceli velikosti 650 m2, ki je ograjena in nudi zasebnost in mir. Za vse dodatne informacije in ogled nepremičnine nas lahko kontaktirate.
Prodamo moderno vilo z bazenom v Klenovici. Vila 168m2 je sestavljena iz kleti (prostor za savno, taverno in pralnico), pritličja (soba, kopalnica in velika dnevna soba ter kuhinja z jedilnico) in prvega nadstropja (tri spalnice in dve kopalnici ter velika terasa). Na južni strani je 24m2 velik bazen iz katerega je tako kot iz ostalih delov hiše fantastičen pogled na morje. Zadaj znotraj ograjenega in urejenega dvorišča sta dve parkirni mesti. Za vsa dodatna vprašanja in ogled nepremičnine nas lahko kontaktirate.
Prodamo manjšo samostojno hišo velikosti 54m2, ki se nahaja na mirni lokaciji. Hiša je sestavljena iz stanovanjskega dela v pritličju in velike strešne terase 45 m2 s fantastičnim pogledom na morje in otok Krk. Stanovanjski del obsega hodnik, dnevno sobo s kuhinjo, spalnico in kopalnico. Na novo adaptirano, z novimi inštalacijami, fasado, mizarstvom in ploščicami. Prodamo opremljeno, z novim pohištvom in belo tehniko. Pred hišo sta 2 parkirni mesti. Za vse dodatne informacije in ogled nepremičnine nas lahko kontaktirate.
Prodamo hišo na odlični in mirni lokaciji, le 5 minut stran od prelepih plaž v Jadranovem. Hiša je sestavljena iz dveh etaž z ločenima vhodoma. V pritličju se nahaja stanovanje s kuhinjo in jedilnico, dnevno sobo, dvema spalnicama in kopalnico. Na zadnji strani hiše je letna kuhinja, soba in konoba ter velika terasa. Drugo nadstropje hiše ima ločen vhod in je sestavljeno iz kuhinje z jedilnico, dnevne sobe, dveh spalnic z izhodom na balkon s pogledom na morje in kopalnice. Dvorišče je ograjeno, urejeno in ima dovolj prostora za druženje ali postavitev dodatne vsebine, možno pa ga je oplemenititi tudi z dodatnim parkirnim mestom. Ob hiši je garaža, pred njo pa prostor za dodaten avto. Nepremičnina ima odličen potencial za najem glede na lokacijo, odlično razporeditev prostorov in ločene etaže. Za vsa dodatna vprašanja in ogled nepremičnine nas lahko kontaktirate.
Prodamo čudovito apartmajsko vilo z bazenom na odlični lokaciji v Crikvenici, le 250 metrov od morja. Vila je sestavljena iz 8 stanovanjskih enot, od katerih jih je 5 namenjenih uspešnemu turističnemu najemu. Nahaja se 5 minut hoje od plaže in manj kot 10 minut hoje od centra Crikvenice. V pritličju sta dve enosobni stanovanji in ena garsonjera. V 1. in 2. nadstropju sta dva enosobna apartmaja, vsak z balkonom in pogledom na morje. Na vrhu je penthouse, ki ga uporabljajo lastniki in se ne uporablja za najem. Vila je v celoti urejena in adaptirana. V popolni zasebnosti se na južni fasadi objekta nahaja bazen, na severni strani pa je več parkirnih mest. Visokokakovostna nepremičnina, ki se nahaja v mirni ulici, obdani z zelenjem, vendar v neposredni bližini vseh potrebnih vsebin, zaradi česar je ta vila idealna tako za turistični najem kot tudi za celoletno družinsko življenje ali uživanje v toplih poletnih mesecih. Za vse dodatne informacije in ogled nepremičnine nas lahko kontaktirate.
V Dramljah prodamo samostojno družinsko hišo z vrtom. Hiša se nahaja le 8 minut hoje od morja in plaže. Hiša je sestavljena iz dveh etaž. V pritličju je kuhinja z jedilnico, dve kopalnici, shramba in spalnica. Široko notranje stopnišče nas vodi v nadstropje, kjer so štiri spalnice, balkon v dolžini sprednje strani hiše s pogledom na morje za uživanje v sončnih zahodih. Velikost dvorišča 320 m2 zagotovo daje dovolj prostora na samem dvorišču za izgradnjo bazena. Možnost vloma vrat v prvem nadstropju in vstopa v zgornje nadstropje vsekakor daje možnost preureditve v 2 ločeni stanovanji. Bližina morja, prometne infrastrukture, trgovin daje tej nepremičnini veliko možnosti za celoletno bivanje ali občasno bivanje v vročih poletnih dneh ali kot naložbo za turistični najem. Za vsa dodatna vprašanja in ogled nepremičnine nas lahko kontaktirate.
Prodamo novozgrajeno hišo v Dramljah s čudovitim panoramskim pogledom na morje in otok Krk. Sestoji iz kleti, pritličja in dveh nadstropij. V kletni etaži je garaža iz katere se vstopi v bivalni del z dvema spalnicama in kopalnico. Iz kleti vodi notranje stopnišče v pritličje, kjer se nahajajo kopalnica, kuhinja in jedilnica ter odprta dnevna soba z izhodom na prostoren balkon s panoramskim pogledom na morje. Prvo nadstropje ima enako razporeditev kot pritličje, sestavljeno iz kopalnice, kuhinje in jedilnice ter odprte dnevne sobe z izhodom na še en prostoren balkon. Drugo nadstropje je sestavljeno iz dveh spalnic in kopalnice. Ogrevanje je električno in ima električno talno gretje. Hiša se nahaja v mirni ulici, na lepi lokaciji, blizu morja. Zgrajena je bila leta 2016 in ni bila nikoli vseljena, ni bila opremljena, kar daje novim lastnikom prostor za ureditev po lastnih željah. Hiša je delno povezana s sosednjo hišo. Nepremičnini pripada garaža in eno zunanje nepokrito parkirno mesto. Na parceli je dvorišče 100m2, vrt in žar. Vsako stanovanje ima električne žaluzije. Odlična naložba za lastno uporabo ali kot naložba za oddajo v turizmu. Za vsa dodatna vprašanja in ogled nepremičnine nas lahko kontaktirate.
Prodamo luksuzno novogradnjo s panoramskim pogledom na morje na mirni lokaciji, v bližini neprometne slepe ulice. Vila je sestavljena iz pritličja in nadstropja. V pritličju je predsoba, dnevna soba, kuhinja z jedilnico in kopalnica. Notranje stopnišče vodi v prvo nadstropje, kjer so tri spalnice, vsaka s svojo kopalnico. V prvem nadstropju sta dve terasi, v pritličju pa velika pokrita terasa, povezana s prostorom za sončenje in bazenom. Odprt pogled na morje krasi vsako etažo. Znotraj vrta so štiri parkirna mesta. Gradnja obsega vrhunske materiale, prvovrstno keramiko in sanitarno keramiko, protivlomna vrata, talno gretje, klimatske naprave v vseh prostorih, solarne kolektorje na strehi, električna polkna in vrhunsko PVC stavbno pohištvo, alarmni sistem in varovanje. kamere. Predviden zaključek gradnje je konec leta 2024. Nepremičnine v sistemu DDV, kupec oproščen plačila davka na promet nepremičnin. Za vse dodatne informacije in ogled nas kontaktirajte.
Prodamo moderno enonadstropno hišo, ki se nahaja na prostorni parceli 1578 m2 obdani z vinogradi v bližini Motovuna. Ta samostojna družinska hiša nudi popolno udobje, obdana z zelenjem in naravo ter le nekaj minut vožnje do vseh potrebnih vsebin. Nepremičnina je idealna priložnost za celoletno bivanje ali kot naložba za najem. Posebnost te nepremičnine sta dve spalnici in dve kopalnici, velikost hiše 75 m2, parcela 1578 m2, le 20 km oddaljena od Poreča in 7 km oddaljena od Motovuna, območje polno odlične gastronomije, odličnih vinarjev in izdelkov lokalnih OPG. , v bližini različnih kulturnih in športnih objektov, območje bogate zgodovine in tradicije, vidno na vsakem koraku. Hiša je opremljena s PVC pohištvom, komarniki in dvokomornim steklom. Prostorna terasa za druženje in uživanje, kjer je za dodatno sprostitev tudi jacuzzi. Za vsa dodatna vprašanja in ogled nepremičnine nas lahko kontaktirate.
Prodamo prostorno vilo z bazenom v mirnem naselju v okolici Pule, naselje Valdebek. Valdebek je primestno naselje mesta Pula, ki se odlikuje po miru in tišini, a je na dosegu roke vseh pomembnih turističnih in upravnih točk te z zgodovino bogate regije. Ta vila se nahaja v slepi ulici, kar dodatno zagotavlja tišino stran od mestnega vrveža. Ta nepremičnina je idealna priložnost za celoletno družinsko življenje ali kot naložba za najem. Prodaja se v celoti opremljena. Vila ponuja popolno udobje znotraj svojega ograjenega dvorišča, ki se razprostira na 1116m2 in bivalne površine 255m2. Pritličje obsega vhodni prostor, hodnik, shrambo, pralnico, pisarno, fitnes, kuhinjo z jedilnico, dnevno sobo, dve kopalnici in teraso. Po notranjih stopnicah se povzpnemo v prvo nadstropje, ki je sestavljeno iz hodnika, treh spalnic, kopalnice in terase. Vila ima tudi garažo velikosti 40m2, ki nudi dodaten prostor za shranjevanje. Lastnosti nepremičnine: - Ohranjena in vzdrževana nepremičnina, ki ne zahteva dodatnih vlaganj. - Kar pet spalnic in tri kopalnice, zaradi česar je idealen za oddajanje večjim skupinam ljudi. - Odlična naložba za najem, saj ima dovoljenje in je že utečena lokacija. - Zahodna orientacija zagotavlja očarljive sončne zahode. - Veliko zelenja in mirna soseska. - 8 km od naravnega parka Kamenjak, 3 km od marine Verude in plaže Verudela, 2 km od centra Pule, 6 km od letališča Pula. Za vse dodatne informacije in ogled nepremičnine nas lahko kontaktirate.
Prodamo čudovito avtohtono istrsko hišo, popolnoma prenovljeno leta 2014, ki se nahaja v Žminju, središču istrskega polotoka. Ta hiša pripoveduje 300 let staro zgodbo s svojimi značilnimi istrskimi kamnitimi zidovi, znotraj katerih je lepo urejen ambient. Hiša je dvonadstropna stavba s kvadraturo 300 m2 in je sestavljena iz skupno 5 spalnic, vsaka s svojo kopalnico, enim ločenim straniščem, prostorno dnevno sobo in jedilnico, popolnoma opremljeno kuhinjo, pralnico, družabno soba z napravami za vadbo, mizo za biljard in namizni nogomet ter soba za sprostitev z jacuzzijem in savno. Hiša je ogrevana s plinsko centralno kurjavo, klimatska naprava pa je nameščena v vsaki spalnici. V dnevni sobi je tudi kamin na drva, ki še dodatno popestri vzdušje in vzdušje v prostoru. Na urejenem in v celoti ograjenem dvorišču velikosti 1800 m2 se poleg urejenega prostora za sončenje nahaja ogrevan bazen z avtomatsko dezinfekcijo vode (slana voda) velikosti 55 m2, otroško igrišče, parkirišče in pokrita terasa z jedilna miza in kamniti žar. Zasajene rastline in čudovita travnata površina ter pogled na bazen zagotavljajo uživanje v poletnih večerih, vsebina, ki jo ta vila ponuja, pa omogoča maksimalno sprostitev in uživanje. Hiša se nahaja na zelo dostopni in prometno dobro povezani lokaciji, ograjeno dvorišče pa nudi mir, tišino in zasebnost. Hiša je kategorizirana s petimi zvezdicami in kot taka omogoča hitro povrnitev investicije preko turističnega najema, vendar si jo je zelo enostavno predstavljati kot hišo za veliko družino. Kraj je idealen za uživanje v naravi, pohodništvo ali kolesarjenje, na poti skozi Žminj in okolico pa boste naleteli na številne kamnite hiše, od katerih vsaka pripoveduje svojo zgodbo. Stoletja stare istrske kamnite hiše so preuredili v kmečke turizme, tako da lahko okusite domačo istrsko kulinariko, zadnjo soboto v avgustu pa poteka tradicionalna Bartulja, največja ljudska veselica, ki je Istrani in njihovi gostje nikoli ne zamudijo. Za več informacij in ogled nepremičnine nas kontaktirajte.
Prodamo samostojno družinsko hišo v centru Vodnjana. Mirna lokacija v bližini vseh potrebnih objektov. Kljub temu, da se nahaja v središču mesta, stranska ulica zagotavlja tišino. Na 189m2 vrta je tudi parkirišče in hiša s skupno površino 133m2. Nepremičnina v pritličju je sestavljena iz predsobe, kopalnice, dnevne sobe s kuhinjo in jedilnico ter izhoda na pokrito teraso, ki vodi na ograjeni del vrta in vrta. Po notranjih stopnicah se povzpnemo v prvo nadstropje, ki je sestavljeno iz hodnika, treh spalnic in prostorne terase. Hlajenje in ogrevanje je rešeno s pomočjo inverterskih klimatskih naprav, kaminov na drva in centralnega ogrevanja na pelete. PVC stavbno pohištvo z vgrajenimi komarniki in dvokomornim steklom. Nepremičnina je idealna za celoletno bivanje in zagotavlja popolno udobje. Hiša ima tudi uporabno dovoljenje in je kot taka idealna naložba za turistični najem. Za vsa dodatna vprašanja in informacije nas kontaktirajte.
Prodamo manjšo hišo, ki izžareva istrsko arhitekturo, le 1,5 km od morja in plaže. Nepremičnina je sestavljena iz dveh stanovanjskih stavb ali stanovanj. Glavni objekt se razteza v dveh nadstropjih in je sestavljen iz dnevne sobe odprtega tipa s kuhinjo in jedilnico v pritličju. Notranje stopnišče vodi v 1. nadstropje, ki je sestavljeno iz spalnice in kopalnice. Pomožni objekt velikosti 18m2 je garsonjera prav tako z lastno kopalnico. Za ogrevanje skrbijo klimatske naprave, za dodatno udobje pa je v kopalnicah tudi talno gretje. Parkirišče je v tako mirnem okolju prava redkost, zato so vsakodnevne dobrine lahko dostopne. In prostora je dovolj - dodatna shramba 3 m2, poleg ločenega stanovanja, bo sprejela odvečne stvari. Glavne značilnosti te nepremičnine so tradicionalna istrska kamnita arhitektura s sodobnim udobjem, dodatna, majhna hiša za goste ali kreativno uporabo. Ustrezno parkirišče v sklopu objekta, lep vrt za sprostitev, bližina naravnega parka Kamenjak za ljubitelje narave, dostop do medulinske riviere za življenje na obali. Hiša se prodaja v celoti opremljena in je kot taka pripravljena za takojšnjo vselitev. Za vsa dodatna vprašanja in ogled nas kontaktirajte.
Nudimo kompleks sredozemskih vil z bazeni. Nahajajo se v mirnem kraju nedaleč od mesta Svetvinčenat in v neposredni bližini Istrskega ipsilona le 4 km. Oddaljenost od večjih mest, kot je Pula je 30 km in Rovinj le 20 km, kar prebivalcem daje bližino urbanih območij in morja, a hkrati možnost življenja v miru in tišini očarljive vasice. Koncept hiše je orientiran na jug in je skoraj ves dan odprt svetlobi in soncu, hkrati pa je zagotovljena maksimalna zasebnost vsake posamezne hiše. Hiša je sestavljena iz garaže za dva avtomobila, predsobe, wc-ja, utilityja, 5 spalnic, 5 kopalnic, kuhinje, jedilnice, dnevne sobe, kotlovnice za centralno ogrevanje, savna s pokrito teraso. Hiša ima tudi zunanjo letno kuhinjo z žarom. Hiša je zgrajena v tipičnem istrskem slogu, kjer je bil poudarek na materialih, s katerimi so bile tovrstne hiše zgrajene nekoč. Lesena streha, izolacija iz kamene volne, istrski strešnik. Demit fasada debeline 10 cm, ki pride spredaj v kombinaciji s kamnom. V pritličju in nadstropju je predvideno talno ogrevanje. Hlajenje klimatskih naprav (vsaka soba + dnevna soba) Parcela je velika 2783 m2, kvadratura stanovanjske površine je 293 m2 neto Bazen dimenzij 11,5x3,5m2, plaža bazena obložena s kamnom Pokrito parkirišče za dva avtomobila tlakovano s tlakovci. Vhodna vrata v vas poganja elektromotor, daljinsko voden. Notranje in zunanje leseno mizarstvo Keramični tlaki, kamnite stopnice Ročaji in ograje iz kovanega železa Urejeno okolje, zasajena trava in rastline z namakanjem Hiša je v celoti urejena in dokončana z nameščeno zunanjo razsvetljavo. Predvideni rok zaključka gradnje je 2024
Nudimo kompleks sredozemskih vil z bazeni. Nahajajo se v mirnem kraju nedaleč od mesta Svetvinčenat in v neposredni bližini Istrskega ipsilona le 4 km. Oddaljenost od večjih mest, kot je Pula je 30 km in Rovinj le 20 km, kar prebivalcem daje bližino urbanih območij in morja, a hkrati možnost življenja v miru in tišini očarljive vasice. Koncept hiše je orientiran na jug in je skoraj ves dan odprt svetlobi in soncu, hkrati pa je zagotovljena maksimalna zasebnost vsake posamezne hiše. Hiša je sestavljena iz predsobe, 4 spalnic, 5 kopalnic, kuhinje, jedilnice, dnevne sobe, kotlovnice za centralno ogrevanje, dodatne shrambe Zunanja shramba, ki je namenjena vzdrževanju vrta in strojnice bazena. Hiša ima tudi zunanjo letno kuhinjo z žarom. Hiša je zgrajena v tipičnem istrskem slogu, kjer je bil poudarek na materialih, s katerimi so bile tovrstne hiše zgrajene nekoč. Lesena streha, izolacija iz kamene volne, istrski strešnik. Demit fasada debeline 10 cm, ki pride spredaj v kombinaciji s kamnom. V pritličju in nadstropju je predvideno talno ogrevanje. Hlajenje klimatskih naprav (vsaka soba + dnevna soba) Parcela je velika 951m2, kvadratura bivalne površine je 208m2 neto. Dimenzije bazena so 8x4 metre, plaža bazena je obložena s kamnom. Pokrito parkirišče za dva avtomobila tlakovano s tlakovci. Vhodna vrata v vas poganja elektromotor, daljinsko voden. Notranje in zunanje leseno mizarstvo Keramični tlaki, kamnite stopnice Ročaji in ograje iz kovanega železa Urejeno okolje, zasajena trava in rastline z namakanjem Hiša je v celoti urejena in dokončana z nameščeno zunanjo razsvetljavo. Predvideni rok zaključka gradnje je 2024
Nudimo kompleks sredozemskih vil z bazeni. Nahajajo se v mirnem kraju nedaleč od mesta Svetvinčenat in v neposredni bližini Istrskega ipsilona le 4 km. Oddaljenost od večjih mest, kot je Pula je 30 km in Rovinj le 20 km, kar prebivalcem daje bližino urbanih območij in morja, a hkrati možnost življenja v miru in tišini očarljive vasice. Koncept hiše je orientiran na jug in je skoraj ves dan odprt svetlobi in soncu, hkrati pa je zagotovljena maksimalna zasebnost vsake posamezne hiše. Hiša je sestavljena iz predsobe, 4 spalnic, 5 kopalnic, kuhinje, jedilnice, dnevne sobe, kotlovnice za centralno ogrevanje, dodatne shrambe Zunanja shramba, ki je namenjena vzdrževanju vrta in strojnice bazena. Hiša ima tudi zunanjo letno kuhinjo z žarom. Hiša je zgrajena v tipičnem istrskem slogu, kjer je bil poudarek na materialih, s katerimi so bile tovrstne hiše zgrajene nekoč. Lesena streha, izolacija iz kamene volne, istrski strešnik. Demit fasada debeline 10 cm, ki pride spredaj v kombinaciji s kamnom. V pritličju in nadstropju je predvideno talno ogrevanje. Hlajenje klimatskih naprav (vsaka soba + dnevna soba) Parcela je velika 909m2, kvadratura bivalne površine je 208m2 neto. Dimenzije bazena so 8x4 metre, plaža bazena je obložena s kamnom. Pokrito parkirišče za dva avtomobila tlakovano s tlakovci. Vhodna vrata v vas poganja elektromotor, daljinsko voden. Notranje in zunanje leseno mizarstvo Keramični tlaki, kamnite stopnice Ročaji in ograje iz kovanega železa Urejeno okolje, zasajena trava in rastline z namakanjem Hiša je v celoti urejena in dokončana z nameščeno zunanjo razsvetljavo. Predvideni rok zaključka gradnje je 2024
Ne najdeš tega, kar iščeš? Shrani to iskanje!
© 2024 NEKRETNINE1.PRO
Web by: NEON STUDIO | Powered by: NEKRETNINE1.PRO
To spletno mesto uporablja piškotke in podobne tehnologije, da vam zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo, vključno s prilagajanjem oglaševanja in vsebine. S klikom na 'Sprejmi' sprejemate vse piškotke.